Activiteiten

Activiteiten

Cross-Mentoring
Mentoring is een effectief instrument en een succesfactor om carrière te maken. Dit kun je binnen je eigen organisatie organiseren, maar nog veel interessanter is om dit cross-company te doen. Vanuit Agora hebben we hier het Cross-Mentoring programma voor. Zo worden professionals en senior managers cross-company aan elkaar gekoppeld. Je krijgt als professional dus een mentor uit een andere organisatie en vice versa. Zo krijg je een kijkje in de keuken bij een andere organisatie en ben je op een verfrissende manier met je carrière bezig. heel leerzaam voor zowel mentoren als mentees. Een mooie win-win dus!

Met het Cross-mentoring programma vergroten we cross-company de zichtbaarheid van toptalenten met verschillende culturele achtergronden, creëren we cultural awareness en vergroten we het netwerk van high potentials en senior management. In september gaat de volgende lichting van start.

Empowerment sessies
Je hebt je loopbaan redelijk op orde en je wilt verder groeien. Maar je realiseert je dat daar meer voor nodig is dan het hebben van de juiste opleiding en hard werken. Om meer grip en focus op je loopbaan te krijgen, organiseert Agora een aantal keer per jaar empowerment sessies over interessante thema’s die je helpen om je loopbaan succesvoller te laten verlopen. Zit je bij een  van  de  aangesloten organisaties, houd dan de Agora kalender in de gaten voor de sessies die volgen.

Executive lunch or breakfast
Wanneer zit je nou aan een ontbijt of lunch met een Raad van Bestuurslid van een corporate?  Agora organiseert vier keer per jaar een executive breakfast of lunch met een RvB lid van een van de deelnemende organisaties. Je gaat met elkaar in gesprek over kansen en uitdagingen die er zijn op gebied van culturele diversiteit. Het mag natuurlijk ook gaan over actuele thema’s of over carrière maken. Kortom, Agora bied je de mogelijkheid om in een intieme setting aan de top van het bedrijfsleven jouw vragen te stellen. Er is altijd plek voor maximaal 12 professionals.  Dus weer er tijdig bij. Houd de kalender in de gaten  voor de sessies die volgen.

Congres 
Elk jaar organiseert Agora haar jaarlijkse congres om mensen te  inspireren en in actie te zetten om bij te dragen aan de missie van Agora. Ook dit jaar belooft het een feestelijke bijeenkomst te worden met een afwisselend programma en inspirerende sprekers. Houd de site in de gaten voor nadere informatie.

Agora’s Box
Een keer per jaar nodigt Agora D&I managers en  HR professionals uit voor een best-practice sessie over interventies of tools die bijdragen aan de bevordering van culturele diversiteit in de organisaties.  Daarnaast leren ze ook van elkaar. Want ook best practices uit de deelnemende organisaties worden met elkaar gedeeld.

Executive Board sessie
Om het thema culturele diversiteit hoog in de deelnemende organisaties te agenderen, nodigt Agora eens per jaar RvB leden van alle deelnemende organisaties uit om met elkaar in gesprek te gaan over hoe we  met elkaar culturele diversiteit in de BV Nederland kunnen stimuleren en welke bijdrage zij daaraan kunnen leveren. Een mooie gelegenheid om elkaar weer eens te zien en een interessant onderwerp met elkaar te bespreken.