JavaScript is not enabled in your browser.

Menu

iOS Developer Audio (m/v/x)

Impact maken met jouw werk. Dat kan als je bij de NPO komt bouwen aan onze nieuwe NPO Luister app. Met een eigen team in huis  ontwikkelen we een product met als doel miljoenen Nederlanders dagelijks een perfecte en persoonlijke gebruikerservaring te bieden. Lijkt dit je wat? Bekijk dan onze vacature voor iOS developer. 

Dit ga je bij ons doen
Als iOS developer krijg je de kans om de NPO Luister app verder te ontwikkelen. We willen naar een app waarin elke gebruiker op een unieke en persoonlijke manier kan genieten van alle content van de publieke omroepen en radiozenders. Waarmee de gebruiker aangesloten blijft bij alle verhalen van Nederland. Of het nu om nieuws en informatie gaat of om live radio, podcasts en muziek mixes. 

In het team is veel ruimte voor eigen inbreng en krijg je volledige ownership over de ontwikkeling van de app. We gebruiken Swift en programmeren volgens de Clean Architecture. Als iOS developer denk je actief mee over de architectuur, designpatterns en de integratie van unit- en integratietesting. Naast Swift ga je werken met onder andere:  
 • Swift Package Manager; 
 • figma; 
 • foundation; 
 • uIKit; 
 • atlassian suite (Confluence & Jira); 
 • Azure. 
 
Team NPO Luister 
De Directie Tech & Operations (DTO) zit in midden in een uitdagende transitie naar een tech-savvy organisatie. Jij hebt ambities en wij ook!  Samen met jou willen wij deze verwezenlijken in onze weg naar onze nieuwe tech culture. Dus neem je kennis en ervaring mee en kom bij ons bouwen! Je komt in een Luisterup team te werken met de voordelen van een grote organisatie waarbij wij werken met de nieuwste tech stack. Wil je meer weten over het werken aan de nieuwe NPO Luister app? Kijk dan op: www.npoluister.nl 

Het digitale landschap verandert snel en voortdurend. Je bent nieuwsgierig naar techniek en wil voortdurend op de hoogte wil zijn van nieuwe tools, frameworks en oplossingen. Jouw visie en mening over waar de technologie naartoe gaat deel je graag met ons. Daarnaast sta je open voor discussie en verandering wanneer er nieuwe ideeën worden aangedragen. Uiteraard is er alle ruimte om zelf met input te komen. Niet onbelangrijk, je woont in Nederland en bent de Nederlandse en Engelse taal machtig.  

Op jouw cv staat: 
 • Hbo werk- en denkniveau; 
 • ervaring met agile ontwikkelmethodes (o.a. scrum); 
 • ervaring met Swift, Figma, XCTest en SwiftUI is een pré; 
 • kennis van de Clean Architecture. 
Arbeidsvoorwaarden 
 • Iedereen is welkom. Ook als je bijvoorbeeld een arbeidsbeperking hebt en er aanpassingen nodig zijn; 
 • bij de NPO werken we hybride en kennen we flexibele werktijden; 
 • je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris; 
 • je krijgt 200 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur); 
 • wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen. 
De functie van iOS developer is een vaste baan (jaarcontract) voor 36 uur per week en kent een salaris tussen € 3.651,= en € 5.742,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay (m/v/x).  

Interesse?
Wil je meer weten over de functie van iOS developer neem dan contact op met Laura Göysu, recruiter via 06 23 90 91 90. Je kunt haar ook appen. Heb je geen vragen en ben je enthousiast, stuur ons jouw cv en motivatiebrief (t.a.v. Laura Göysu).  

Wanneer ontvang je een reactie?  
Zodra je gesolliciteerd hebt, krijg je binnen een week een reactie van ons. Een telefonisch gesprek plannen we om kort kennis te maken. Is er een match, dan nodigen we je op hele korte termijn graag uit voor een digitaal gesprek. Zijn wij beiden enthousiast dan plannen we een tweede gesprek bij NPO in Hilversum waarbij wij meer de diepte ingaan. Zijn wij beiden dan nog steeds enthousiast dan volgt er een aanbod!  

Open voor iedereen
De NPO heeft een publieke taak: van waarde zijn voor elk individu én voor de samenleving als geheel. De behoeften van ons publiek, met al zijn achtergronden en opvattingen, zijn daarbij leidend. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Want juist doordat we van elkaar verschillen, kunnen we tot nieuwe inzichten en betere oplossingen komen. We nodigen dan ook graag kandidaten uit die door hun achtergrond en ervaring hieraan een bijdrage willen leveren. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen de NPO op deze wijze versterkt.