We zijn zo trots! De 5 nominaties voor de Caty Asscher Award 2021 zijn bekend en daar staan wij bij!
De Caty Asscher award is in het leven geroepen om het gedachtegoed van Caty te borgen en community building te realiseren. Caty Asscher is een bevlogen adviseur voor een gender–bewuste aanpak voor talentontwikkeling van mannen en vrouwen in hoger en topmanagement. Door de visie van Caty Asscher worden organisaties gestimuleerd om mensen met een diverse achtergrond het verschil te laten maken door juist vanuit hun bijzondere krachten te opereren.

Caty Asscher Award – Succes door samenwerken met de verschillen
Agora Network laat mens, organisatie en maatschappij groeien door culturele synergie. Veel organisaties zijn zich nog onvoldoende bewust van de kracht van culturele diversiteit. Hierdoor benutten zij niet de volle potentie van het cultureel divers talent dat aanwezig is in Nederland. Agora Network brengt de verschillende lagen van de organisaties, bestuurders, professionals en kosmopolieten samen om met hen te bouwen aan een cultureel diverse en inclusieve organisatie waar talent optimaal benut wordt.”

Op donderdag 25 maart 2021, van 15.30-17.30 uur, wordt tijdens een online event de definitieve winnaar gekozen van de derde Caty Asscher Award! Meld je aan via https://bit.ly/3qvnDR6