Agora Network krijgt een nieuw gezicht. Per 22 maart 2021 neemt Rabia Azdad het voorzitterschap over van Terence Guiamo. 
Rabia is projectleider Culturele diversiteit bij de Rabobank. Ze heeft dus veel ervaring met diversity & inclusion en is erg gedreven om zich daarvoor ook buiten de Rabobank in te zetten. Rabia zal zich binnenkort op deze site verder voorstellen, maar ze laat alvast weten dat ze zich er enorm op verheugt om ons netwerk aan te sturen.  

Dat betekent ook dat we afscheid nemen van Terence Guiamo, die de afgelopen zes jaar Agora Network heeft aangevoerd. In een persoonlijke mail aan alle contactpersonen schreef hij al dat hij trots terugkijkt op alles wat wij als netwerk samen hebben bereikt. Hij draagt het stokje met een gerust hart over: “Rabia is een goede verbinder. Zij weet gevoelige onderwerpen bespreekbaar te maken en gaat moeilijke gesprekken niet uit de weg. Ik verwacht dat zij met veel nieuwe energie onze organisatie, én de culturele diversiteit in de BV Nederland naar een hoger niveau kan tillen.”

Helemaal weg is Terence natuurlijk niet. Ook in zijn nieuwe functie bij Just Eat Takeaway zal hij een sterke keten blijven in ons netwerk. 

Hartelijk bedankt Terence, en welkom Rabia!