JavaScript is not enabled in your browser.

Menu

Bureauproducer (m/v/x)

Heb jij een scherp oog voor financiële processen? Weet je alles van videoproducties? En heb je ervaring met het analyseren en beoordelen van contentbegrotingen? Dan ben jij de bureauproducer die we zoeken!
 
Dit ga je doen
De Directie Video is verantwoordelijk voor de coördinatie van de programmering van de publieke televisienetten NPO 1, 2, 3, Zapp/Zappelin, de extra kanalen, de VOD-platforms NPO Start en NPO Plus en alle online toepassingen van NPO, waaronder websites en apps. De directie Video budgetteert de programmering en beheert en bewaakt het daarvoor jaarlijks beschikbare mediabudget. Op grond van de Mediawet zorgt de NPO voor een doelmatige inzet van de gelden die bestemd zijn voor de verzorging en verspreiding van het media-aanbod.

Als bureauproducer ben je mede verantwoordelijk voor het budgetteren van de programmering, het beheer en een doelmatige inzet van het mediabudget. Voor het contentteam dat door jou wordt ondersteund, analyseer je de ingediende programmabegrotingen. Daarbij maak je de vertaalslag van inhoud naar mensen en middelen. Waar nodig voer je benchmarks uit en doe je navraag bij de publieke omroepen. Tot slot ben je een linking pin tussen de directie Video en de directie Financiën.

Hier herken je jezelf in
  • Je hebt hbo of wo werk- en denkniveau;
  • op jouw cv staat minimaal 5 jaar ervaring, waaronder op financieel gebied;
  • je bent analytisch goed onderlegd en weet contentbegrotingen te analyseren en te beoordelen;
  • jouw kennis van Excel is uitstekend;
Als bureauproducer heb je affiniteit met de media en ben je bereid je de complexe financiële stromen en verhoudingen daarbinnen eigen te maken. Je werkt enerzijds zelfstandig en hebt anderzijds veel contact met collega’s binnen de organisatie en bij de publieke omroepen. Je communiceert moeiteloos op alle niveaus.

Je haalt energie uit het analyseren van cijfers, het leggen van verbanden en het benaderen van vraagstukken vanuit meerdere perspectieven. Je weet problemen creatief, diplomatiek en met gevoel voor humor aan te pakken. Bureauproducers die communicatief vaardig zijn, makkelijk contacten leggen, initiatief nemen en stevig in hun schoenen staan, passen goed in het team.

De competenties communiceren, probleemoplossend vermogen, organiseren en prioriteiten stellen en initiatief zijn goed ontwikkeld.

Arbeidsvoorwaarden
  • Iedereen is welkom. Ook als je bijvoorbeeld een arbeidsbeperking hebt en er aanpassingen nodig zijn;
  • bij de NPO werken we hybride en kennen we flexibele werktijden;
  • je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
  • je krijgt 200 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur);
  • wij hebben een NPO Academy dat bijdraagt aan je ontwikkeling, maar ook kun je deelnemen aan andere  cursussen en trainingen.
De functie van bureauproducer kan vanaf 32 uur per week worden ingevuld. Het salaris ligt tussen de € 3.651,= en € 5.742,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay (m/v/x). Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract. Voor collega’s die intern doorgroeien naar een andere functie/schaal zijn regels vastgelegd. We vertellen je daar graag meer over.

Solliciteren
Wil je meer weten over de functie van bureauproducer, neem dan contact op met Giny Mutsaers, zakelijk manager Video, via Inez Merkenhof op 06 11 21 45 93. Je kunt ook bellen of appen met Jolanda Janssen, recruiter, via 06 23 63 71 31. Heb je geen vragen en ben je enthousiast, stuur dan jouw cv en motivatie (t.a.v. Giny Mutsaers).

Wanneer ontvang je een reactie?
Je kunt solliciteren tot en met zondag 14 april 2024

16 april 2024: terugkoppeling sollicitatie
18 april 2024: eerste sollicitatiegesprekken (middag)
19 april 2024: terugkoppeling eerste sollicitatiegesprekken
25 april 2024: tweede sollicitatiegesprekken (middag)
26 april 2024: terugkoppeling tweede sollicitatiegesprekken
29 april 2024: aanbod arbeidsvoorwaarden

Open voor iedereen
De NPO heeft een publieke taak: van waarde zijn voor elk individu én voor de samenleving als geheel. De behoeften van ons publiek, met al zijn achtergronden en opvattingen, zijn daarbij leidend. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Want juist doordat we van elkaar verschillen, kunnen we tot nieuwe inzichten en betere oplossingen komen. We nodigen dan ook graag kandidaten uit die door hun achtergrond en ervaring hieraan een bijdrage willen leveren. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen de NPO op deze wijze versterkt.