JavaScript is not enabled in your browser.

Menu

Goed om te weten!

Op deze pagina worden vacatures geplaatst van onze members. Eventuele vacatures van Agora Network zijn hier ook te vinden. Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste vacatures? Meld je dan aan voor de vacature alert.

 • Ben jij creatief met video en tekst en heb je een passie voor klassieke muziek? Weet jij die passie en skills optimaal te combineren, om de content van NPO Klassiek via de juiste online kanalen bij de juiste doelgroepen te brengen? Dan is de functie van videoproducer bij NPO Klassiek echt iets voor jou!
   
  Dit ga je doen
  In het Radiohuis van de NPO, midden op het Media Park in Hilversum, vind je de radiostudio’s van NPO Klassiek. Een bruisende plek waar programmamakers, technici, producers en online redacteuren met elkaar iedere dag de mooiste radioprogramma’s en on demand content maken met en over klassieke muziek. Al die prachtige content van de omroepen moet natuurlijk een weg vinden naar iedereen die houdt van klassieke muziek.

  Als videoproducer ben je goed in het ondersteunen van productiewerkzaamheden rond videocontent van de omroepen voor onze socials. Alle content die de publieke omroepen maken op het gebied van klassieke muziek weet je creatief te verpakken en te distribueren in pakkende online formats. Denk hierbij bijvoorbeeld aan video’s van optredens in onze radiostudio of aan mooie fragmenten uit onze concerten.

  Je werkt als videoproducer zelfstandig, denkt out of the box en weet hoe je goede content met de mobiele telefoon maakt, zoals een snelle quote of een (te) gek filmpje. Je weet hoe nieuwe ideeën effectief omgezet kunnen worden in beknopte scripts, die ook bij de presentatoren van de omroepen tot enthousiasme leiden. Daarnaast heb je ervaring met de manier waarop pakkende teksten kunnen worden ingezet voor social posts.

  Hier herken je jezelf in

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • (bewegend) beeld fascineert je en je hebt ervaring met het monteren van video’s;
  • je bent thuis in online en social media en checkt deze dagelijks;
  • ook met tekst weet je je creatief te uiten;
  • je bent bekend met Photoshop, Adobe Premiere Pro en/of Final Cut Pro;
  • out-of-the-box denken kenmerkt jou net als het uitproberen van nieuwe dingen;
  • tot slot houd je natuurlijk van klassieke muziek.
  Arbeidsvoorwaarden
  • Iedereen is welkom. Ook als je bijvoorbeeld een arbeidsbeperking hebt en er aanpassingen nodig zijn;
  • bij de NPO werken we hybride en kennen we flexibele werktijden;
  • je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
  • je krijgt 200 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur);
  • wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.
  De functie van videoproducer is een vaste baan voor 24 uur per week. Je krijgt een jaarcontract en het salaris ligt tussen de € 2.711,= en € 3.988,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay m/v/x.

  Interesse?
  Wil je meer weten over de functie van videoproducer neem dan contact op met Tim Moen, adjunct zendermanager, op 06 26 10 84 69. Je kunt ook appen of bellen met Jolanda Janssen, recruiter, via 06 23 63 71 31. Heb je geen vragen en ben je enthousiast, stuur dan jouw cv en motivatiebrief (t.a.v. Tim Moen).

  Wanneer ontvang je een reactie?
  Je kunt solliciteren tot en met zondag 09 juni 2024.

  11 juni 2024: terugkoppeling sollicitatie
  13 juni 2024: eerste sollicitatiegesprekken (middag)
  14 juni 2024: terugkoppeling eerste sollicitatiegesprekken
  20 juni 2024: tweede sollicitatiegesprekken (middag)
  21 juni 2024: terugkoppeling tweede sollicitatiegesprekken
  24 juni 2024: aanbod arbeidsvoorwaarden (per telefoon en e-email)

  Open voor iedereen
  De NPO heeft een publieke taak: van waarde zijn voor elk individu én voor de samenleving als geheel. De behoeften van ons publiek, met al zijn achtergronden en opvattingen, zijn daarbij leidend. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Want juist doordat we van elkaar verschillen, kunnen we tot nieuwe inzichten en betere oplossingen komen. We nodigen dan ook graag kandidaten uit die door hun achtergrond en ervaring hieraan een bijdrage willen leveren. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen de NPO op deze wijze versterkt.

  NPO

  Videoproducer (m/v/x)

  NPO

  • Media en Entertainment
  • Hilversum

  Geplaatst op 07 - 05 - 2024

  Nog 19 dag(en)
 • Functieomschrijving
  Wie zijn wij? Wij zijn de Inspectie Belastingen, Toeslagen en Douane (IBTD). We zijn een kleine, onafhankelijke toezichthouder. Vanuit het perspectief van mensen en bedrijven signaleren, onderzoeken en agenderen wij problemen in de dienstverlening van de Belastingdienst, Dienst Toeslagen en de Douane. We nemen het hele proces onder de loep, van wetgeving tot en met uitvoering. We maken resultaten van onderzoek en bevindingen inzichtelijk en openbaar in rapportages en/of andere interventies. Wij willen dat de overheid éérst aan de mens en pas daarna aan zichzelf denkt. Wij zoeken mensen die ons helpen bij te dragen aan een betrouwbare overheid. Er is werk aan de winkel. De IBTD is opgericht en op 1 januari 2022 gestart om erop toe te zien dat de overheid mensen en bedrijven rechtvaardig behandelt wanneer zij te maken hebben met belastingzaken, toeslagen of de douane. Dat doen wij door mogelijke structurele risico’s te onderzoeken, van wetgeving tot en met uitvoering. Maar ook door de diensten een spiegel voor te houden en hen te helpen bij het verbeteren van de dienstverlening.

  Hiervoor zoeken we op korte termijn een adviseur gedrag en cultuur. Als je bij ons wil werken dan ontvangen we graag je cv en een korte motivatie uiterlijk 26 mei 2024.

  Wij zijn een diverse club mensen met verschillende ervaringen, opleidingen en achtergronden. Die zijn allemaal van belang in ons werk. We werken in wisselend samengestelde projectgroepen. Zo maken we steeds gebruik van de juiste mix van kennis en vaardigheden. We willen een toezichthouder zijn die maatschappelijk denkt en opereert én een afspiegeling is van de samenleving. Binnen onze organisatie streven we ernaar een werkomgeving te creëren waarin iedereen zijn eigen kennis, ervaringen en talenten kan inzetten. Ons werk wordt gekenmerkt door creativiteit, betrokkenheid en gedrevenheid. We zijn daarbij ook onafhankelijk en onpartijdig. Organisatorisch vallen we onder het ministerie van Financiën, dat op afstand staat. We bestaan twee jaar en hebben nog alle kenmerken van een jonge organisatie. Wij zoeken mensen die kunnen bewegen in een veranderende omgeving en kunnen en willen bijdragen aan de ontwikkeling van onze organisatie.

  De inspectie bestaat nu uit zo’n 30 bevlogen collega’s en we mogen dit jaar nog wat verder groeien. Wij zoeken daarom mensen die gepassioneerd zijn om te werken aan een maatschappelijke opdracht. Verder zijn samenwerken, creativiteit en bouwen aan een nieuwe organisatie van belang als je bij ons komt werken. Denk je dat je een bijdrage kan leveren, dan komen wij graag met jou in gesprek.

  Kom jij bij ons werken als adviseur gedrag en cultuur?
  Bij de inspectie kijken we naar de dieperliggende oorzaken van problemen in het stelsel van belastingen, toeslagen en douane. Ons doel hierbij is om blijvende verbeteringen mogelijk te maken en toekomstige problemen te helpen voorkomen. Een van de vier structurele aandachtsgebieden van de inspectie is organisatiecultuur, waarvoor we een strategische toezichtsagenda opstellen, uitvoeren en beheren.

  Als adviseur gedrag en cultuur werk je mee aan het vormgeven en uitvoeren van het toezicht op dit structurele aandachtsgebied. Hiervoor draai je mee in projectteams die bijvoorbeeld verkenningen en onderzoeken doen. Dit kan zich in brede zin richten op belemmerende en bevorderende gedragsfactoren in de (organisatie)cultuur, maar we zoomen ook in op specifieke cultuurthema’s, zoals (ervaren) uitvoerbaarheid, voorbeeldgedrag en tegenspraak. We doen bijvoorbeeld literatuuronderzoek om wetenschappelijke kennis te benutten en we doen onderzoek in de praktijk (desk research, observaties, interviews, vragenlijstonderzoek). Na de dataverzameling volgt de analyse en rapportagefase. Op basis van de bevindingen stellen we aandachts- en actiepunten op en voeren we gesprekken met de diensten.

  In deze rol werk je veel samen met sociaal- en organisatiepsycholoog Marloes Heijnen. In het verhaal uit de praktijk hieronder vertelt ze meer over haar werk als gedragsdeskundige bij de inspectie.

  Verhalen uit de praktijk, interview met Marloes Heijnen:

  Ministerie van Financien

  Adviseur gedrag en cultuur

  Ministerie van Financien

  • Management
  • Fulltime
  • Rotterdam

  Geplaatst op 01 - 05 - 2024

  Nog 6 dag(en)
 • Vanuit jouw passie voor marketing of sales ben jij als Commerce Talent constant op zoek naar nieuwe kansen voor KPN, bij klanten of online. Jij bepaalt hoe jouw pad er binnen KPN uitziet en waar jouw kwaliteiten liggen door middel van een persoonlijk ontwikkelingsprogramma.
  Elke dag zetten we bij KPN technologie in om mensen te verbinden. Samen met al onze collega’s maken we Nederland het meest duurzame, digitale land ter wereld. Wij bieden je volop mogelijkheden om te groeien in je vak. En als mens. Want ons geloof in technologie is groot, maar we geloven nog meer in menselijk contact. Daarom ontmoeten we je graag!

  Wat je gaat doen
  Als Commerce Talent zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • In drie jaar tijd ontdek je verschillende onderdelen binnen het commerciële spectrum binnen KPN, door middel van verschillende opdrachten en projecten
  • Je werkt onder begeleiding van je manager en mentor en samen met andere talenten
  • Je draagt bij aan het grootste netwerk van Nederland!
  Dit is je nieuwe team
  Het Talent Program van KPN is een traineeship van drie jaar, waarin jij wordt opgeleid tot top professional of manager bij KPN. In drie jaar tijd leer jij de organisatie kennen, staat persoonlijke ontwikkeling centraal en werk je aan organisatorische vaardigheden. Binnen het traineeship staan een manager, talentmanager, buddy en mentor klaar om jou te ondersteunen. Samen met andere talenten binnen Finance, Data en IT maak jij impact en heb je een geweldige tijd!

  Dit breng jij mee
  Als talent bij KPN ga jij op zoek naar jouw kwaliteiten. Tijdens het sollicitatieproces kijken wij waar de beste match ligt binnen KPN. Wel vragen we of je aan onderstaande verwachtingen voldoet. Kun je ons daarnaast nog verrassen met extra activiteiten die je naast je studie hebt uitgevoerd?
  • HBO, WO of WO-master in bijvoorbeeld Marketing, Economie, Innovatie of Strategisch management
  Voldoe je niet aan alle eisen? Wij nodigen je alsnog uit om te solliciteren.

  Dit krijg je van ons
  Tijdens dit programma start je als volwaardige werknemer bij KPN. Daar horen natuurlijk mooie voorwaarden bij.

  • Een bruto maandsalaris van € 3440,- op basis van 37 uur
  • Keuzetijd tot en met 40 uur per week, waardoor je er maximaal 8,5% brutosalaris bij krijgt
  • Een toeslag van 10,5% van je bruto maandsalaris (inclusief 8% vakantiegeld)
  • Een variabele-bonusregeling
  • Een vast contract vanaf dag 1
  • Jaarlijks een individuele en collectieve verhoging conform onze CAO
  • Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden en een persoonlijk opleidingsbudget van € 2500,-. Sterker nog, we verwachten van jou dat jij je blijft ontwikkelen!
  • Een goede werk-privé balans (zoals 2 dagen kantoor, 3 dagen thuis, transitieverlof, feestdagwissel naar een feestdag van jouw religieuze of culturele voorkeur)
  • Thuiswerkshop om je werkplek thuis optimaal in te kunnen richten, uiteraard met een mobiele telefoon & laptop
  • 50% korting op KPN-producten en -diensten, zoals KPN-internet
  • Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer: zoals onze fietsvergoeding van € 0,40 per kilometer, of € 0,23 per kilometer, of volledige vergoeding 2e klas OV. Daarnaast krijg je € 10,- per maand internetvergoeding en een thuiswerkvergoeding van € 2,35 per dag
  • Uitstekende pensioenvoorwaarden: een totale inleg van 23% van je pensioengevende salaris waarvan KPN 16% inlegt en jij 7%
  • Gezellige activiteiten via KPN

  De eerste startdata van het Young Talent Program is mei 2024.
  Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Sanae Nati via sanae.nati@kpn.com of 0638446873

  KPN

  KPN Commerce Young Talent Program

  KPN

  • Management
  • Fulltime
  • Rotterdam

  Geplaatst op 14 - 03 - 2024

  Geen sluitingstermijn
 • De organisatie

  Het Fonds voor Cultuurparticipatie is het Rijkscultuurfonds van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OC&W) met de opdracht: cultuur toegankelijk maken voor iedereen. 60 sterk bevlogen en gemotiveerde professionals werken vanuit het kantoor in Utrecht. Het Fonds werkt multidisciplinair aan cultuurparticipatie, immaterieel erfgoed en cultuuronderwijs. De ambitie is bij te dragen aan gelijke kansen voor verschillende cultuurmakers, vormen van cultuur, manieren van maken en samenwerken. Daarom geeft het Fonds subsidies aan culturele initiatieven in het hele Koninkrijk der Nederlanden. Dwars door alle disciplines heen. Het volledige profiel van de organisatie en de functie kunt u opvragen bij Mariella Engels via mariella.engels@ebbinge.nl of 06-8259 8456.

  De functie

  De directeur-bestuurder stapt in een uitdagende functie met een belangrijke maatschappelijke opgave. Je werkt in contact en in samenwerking met een diversiteit aan partijen, binnen een bevlogen, sterk gegroeide organisatie. Intern richt de nieuwe directeur-bestuurder zich op de organisatie en de mensen. Van belang zijn het realiseren van het beleidsplan en het borgen en goed werkend maken van de nieuwe organisatie-inrichting en processen. Extern richt de directeur-bestuurder zich op de samenwerking met opdrachtgevers, partners en financiers. Is aansprekend boegbeeld van de missie en neemt een voortrekkersrol in het uitdragen van de visie, ambitie en doelstellingen. Om de impact van het Fonds voor Cultuurparticipatie te maximaliseren, heeft de directeur-bestuurder de verantwoordelijkheid voor het bestendigen van de financiering van OC&W.

  Functieprofiel

  • Geeft als eindverantwoordelijke hiërarchisch leiding aan de organisatie.
  • Ontwikkelt, samen met het managementteam, en geeft vorm aan de visie, strategie en strategische en integrale beleidsplannen van de organisatie.
  • Draagt zorg voor het formuleren, realiseren en uitvoeren van de doelstellingen van het Fonds.
  • Draagt zorg voor de externe vertegenwoordiging van het Fonds.
  • Draagt zorg voor de verantwoording richting de Raad van Toezicht.

  De ideale kandidaat
  Verbindend, rustig. Je bent gericht op samenwerken en kunt goed luisteren en communiceren. Je brengt rust, stabiliteit en vertrouwen, ook in woelige tijden. Slaat bruggen, benut verschillen, brengt verbinding tussen mensen en op inhoud. Extern ben je in staat om het Fonds als een inspirerend boegbeeld te vertegenwoordigen. Positief, zichtbaar, duidelijk, mensgericht.

  Empathisch, stimulerend en effectief leiderschap. Organisatiesensitief. Je hebt plezier in het werken met bevlogen professionals. Kunt goed balanceren tussen democratisch leiderschap enerzijds en voortgang, focus en besluitvaardigheid anderzijds. Waardeert en kapitaliseert op aanwezige expertise.

  Inclusief en maatschappelijke betrokken. Je voelt een diepgaande maatschappelijke betrokkenheid. In staat de organisatie door diverse uitdagingen en netwerken te leiden. Je kijkt, denkt, handelt en leidt het Fonds voor Cultuurparticipatie op inclusieve wijze. Bent erop gericht alle doelgroepen in het Nederlands Koninkrijk te (her)kennen, te bereiken en te betrekken.

  Integer. Je bent van onbesproken gedrag. Je stelt je in dienst van de missie van het Fonds, zonder eigenbelang. Bereid om mogelijk conflicterende nevenactiviteiten stop te zetten. Politiek bestuurlijke antenne. je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor de wisselwerking tussen politiek, beleid en organisatie en kunt hierop inspelen.

  Kandidaatprofiel
  • Ervaring in het sociale, culturele en maatschappelijke domein.
  • Ervaring bij een organisatie in een politiek/bestuurlijke context en een relevant netwerk.
  • Ervaring als leidinggevende met een brede (eind)verantwoordelijkheid.
  • Academisch werk en denkniveau.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal en een tweede taal.

  Ebbinge

  Directeur-Bestuurder – Fonds voor Cultuurparticipatie

  Ebbinge

  • Utrecht

  Geplaatst op 15 - 02 - 2024

  Geen sluitingstermijn