JavaScript is not enabled in your browser.

Menu

Goed om te weten!

Op deze pagina worden vacatures geplaatst van onze members. Eventuele vacatures van Agora Network zijn hier ook te vinden. Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste vacatures? Meld je dan aan voor de vacature alert.

 • Als Toezichthouder Rechtmatige Zorg ben je bezig met het voorkomen en opsporen van misbruik en oneigenlijk gebruik van voorzieningen binnen de Wmo 2015 en Jeugdwet. H

  et gaat hierbij om gecontracteerde zorg (ZIN) of via een persoonsgebonden budget (PGB) geleverde zorg. Jij beoordeelt fraudesignalen en voert zelfstandig en in teamverband (complexe) onderzoeken uit. Daarvoor voer jij (confrontatie) gesprekken met cliënten en hulpverleners en managers van zorginstellingen. Maar je voert ook boekenonderzoek, waarmee je de jaarrekening en bedrijfsvoering van de betreffende instelling doorgrond. Jouw onderzoeken richten zich niet zozeer op de inwoners, maar voornamelijk op zorgaanbieders. Doormiddel van voorlichting (in- en extern) creëer je, samen met de collega’s, draagvlak voor handhaving en naleving. Zo laat je zien welke taak de afdeling Naleving heeft, wat daar voor nodig is maar vooral ook waarom het belangrijk is. Daarnaast adviseer je over fraudebestrijding en maak je collega’s van andere afdelingen meer fraudealert. De toezichthouder is een belangrijke schakel in de zorgketen waarbij er nauw wordt samengewerkt met o.a. contractmanagers, wijk- en jeugdteams (indicatiestellers), zorgspecialisten en collega’s uit het Veiligheidsdomein.


  Wat ga je verder zoal doen?
  • Bepalen welke handhavingsinstrumenten moeten worden ingezet, bijvoorbeeld het intrekken van het zorgarrangement of het terugvorderen van verstrekte zorggelden;
  • Adviseren over de wenselijkheid van strafrechtelijke voortzetting van een bestuursrechtelijk onderzoek;
  • Organiseren en voorzitten van een multidisciplinair samengesteld team/ casustafel. Jij behartigt de belangen vanuit de diverse disciplines en stelt een integraal advies op;
  • Je werkt nauw samen met externe partners, zoals de Inspectie SZW, Inspectie Gezondheidszorg, Informatieknooppunt Zorgfraude (IKZ) en het Regionaal Informatie- en Expertisecentrum (RIEC). Je neemt desgewenst deel aan casusbijeenkomsten van deze partijen;
  • Je volgt relevante ontwikkelingen op het vakgebied en bent hiervoor een aanspreekpunt.
  Wij zoeken.. 
  Je analytisch vermogen zet je in om het probleem uit elkaar te rafelen, te bepalen waar het zich manifesteert én wat je dan precies gaat onderzoeken. Als toezichthouder is het belangrijk dat je de juiste vragen stelt en goed kan doorvragen, wij verwachten dan ook van jou dat je communicatief vaardig bent. Met tact stel je de juiste vragen, op het juiste moment en bij de juiste persoon. Het helpt hierbij als je al eerder ervaring hebt opgedaan in een (politiek) bestuurlijke omgeving.
  Jij hebt het vermogen om goed samen te werken, je verricht namelijk veel onderzoeken samen met andere collega’s. Je bent bestand tegen druk vanuit diverse betrokkenen als gevolg van verschillende belangen. Daarnaast weet jij om te gaan met de kwetsbaarheid van de doelgroep. Jij bent integer en onafhankelijk in het denken/ doen en jij bent in staat om een voorbeeldfunctie te vervullen. Vanzelfsprekend ben je fraudealert en doortastend.
  Daarnaast beschik jij over:
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring als toezichthouder in het Sociaal Domein, bijvoorbeeld op het gebied van participatiewet;
  • Affiniteit met financiën (van een zorginstelling);
  • Kennis van Wmo 2015, Jeugdwet, en Algemene wet bestuursrecht is een mooie pré.
  Gemeente Zaanstad is een fijne werkgever. Je gaat werken met gedreven en enthousiaste collega’s, hebt inhoudelijk interessant werk én een geweldige werkplek. Verder mag je verwachten:
  • Een salaris tussen €3.090,- en €4.671,- bruto per maand (o.b.v. 36 uur per week, schaal 10). Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Inschaling in een aanloopschaal behoort tot de mogelijkheden;
  • Een dienstverband voor 32-36 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie om bij wederzijdse tevredenheid het dienstverband om te zetten naar een vast dienstverband;
  • Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je bruto jaarsalaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering;
  • Een thuiswerkvergoeding van €2 netto per dag in 2022;
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten op basis van het OV en de mogelijkheid om je overige reiskosten fiscaal uit te ruilen.
  Een uitgebreid overzicht van onze arbeidsvoorwaarden kun je vinden op www.werkenbij.zaanstad.nl/arbeidsvoorwaarden
  Zaanstad groeit! En de Zaanse ambities en vraagstukken zijn groot. Als individuele medewerker lever je al snel een zichtbare toegevoegde waarde aan de stad, haar inwoners of de organisatie. Realisatiekracht, betrokkenheid en durf zijn eigenschappen waar wij trots op zijn! Benieuwd naar Zaanstad? Wij zoeken collega’s om onze ambities waar te maken!
  De afdeling Naleving
  In Zaanstad werken wij volgens de visie: doen wat nodig is. Wij zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit en de continuïteit van voorzieningen die wij aan onze inwoners bieden. Daarbij gaat het om het beschermen van kwetsbare inwoners, maar ook om ervoor te zorgen dat gemeenschapsgeld op de juiste plek terecht komt. De afdeling Naleving is verantwoordelijk voor toezicht op naleving van (sociale) wetten en regels. Adequaat toezicht signaleert, voorkomt en ontmoedigt misbruik en oneigenlijk gebruik van de voorzieningen. Wij richten ons voornamelijk op het gebied van de Participatiewet, Wmo en Jeugdwet.
  Om toe te zien op kwalitatieve en rechtmatige zorg heeft de gemeente Zaanstad toezichthouders aangewezen. Deze toezichthouders werken voor de afdeling Naleving en hierbij wordt onderscheid gemaakt in toezichthouders voor de kwaliteit en toezichthouders voor de rechtmatigheid van zorgvoorzieningen. Wij vinden het belangrijk om misstanden in de zorg te voorkomen, op te sporen en inwoners te beschermen tegen malafide aanbieders. Het aantal, de omvang en de complexiteit van de toezichttaken in het sociaal domein neemt de afgelopen jaren toe. Deze ontwikkeling is groter dan verwacht. We zien de opkomst van de georganiseerde fraudeur in de Wmo en Jeugdhulp, en de verbinding met fraude en ondermijning in andere sectoren. Toezicht levert in toenemende mate een zinnige bijdrage aan de kwaliteitsontwikkeling van zorgvoorzieningen en aan de bestrijding van zorgfraude. Kwetsbare inwoners moeten de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben en zorggeld moet op de juiste plek terecht komen.
  De collega’s van de afdeling Naleving zijn ambitieus en vormen samen een vooruitstrevend team. Wij zoeken altijd naar mogelijkheden en nieuwe manieren om ons werk nog beter te doen! Zo proberen wij ook vooruitstrevend te zijn in het (door)ontwikkelen van processen op rechtmatige zorg. Denk jij ook graag met ons mee?
  Wil jij een sfeerimpressie van je nieuwe werkplek? Bekijk dan snel de video: https://youtu.be/Ox2EIcF6yzo.
  Zie jij jezelf al werken als Toezichthouder Rechtmatige Zorg bij Gemeente Zaanstad? Wij zien jouw reactie graag uiterlijk 20 november 2022 tegemoet. Heb jij inhoudelijke vragen of behoefte aan een verkennend gesprek? Neem gerust contact op met Peter, Coördinator Rechtmatigheid Wmo en Jeugdwet, via 075-6559136. Hij vertelt jou graag meer over deze mooie functie! Voor vragen over de procedure kun je bellen of appen met Anouk, Corporate Recruiter via 06-21282204.
  De planning voor deze procedure is als volgt:
  Eerste gesprekken: dinsdag 29 november en donderdag 1 december (ochtend)
  Tweede gesprekken: dinsdag 6 december (middag)
  Arbeidsvoorwaardengesprek: woensdag 14 december (ochtend)
  Fijn als je hiermee rekening kunt houden in je agenda!

  Gemeente Zaanstad

  Toezichthouder Rechtmatige Zorg

  Gemeente Zaanstad

  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 04 - 11 - 2022

  Vacature is verlopen
 • Omschrijving

  Politiek beladen dossiers met grote maatschappelijke relevantie: daarbij ben je nauw betrokken als beleidscontroller bij het ministerie van Financiën in Den Haag. Van kritisch maar constructief adviseren over de inhoud van ICT-voorstellen van de Belastingdienst tot het toetsen van voorstellen rondom de uitvoering van het Belastingplan. Een afwisselende baan waarbij je met één been in het beleid en één in de financiën staat! Daarbij krijg je een opleidingstraject en maken we gebruik van een buddysysteem om je goed in te werken op onze dossiers.
  Je speelt een belangrijke rol in het werk van de afdeling Beleidscontrol. Met de acht collega’s in je cluster richt je je op de euro’s én op het beleid: je schrijft mee aan de beantwoording van Kamervragen, analyseert en adviseert over beleidsvoorstellen, toetst financiële ramingen en ziet erop toe dat het budgetrecht van het parlement wordt gerespecteerd.
  We stellen met jou een werkpakket samen, waarbij we ook rekening houden met jouw persoonlijke behoeften en competenties. Afwisselende dagen? Zeker weten! Je bent betrokken bij verschillende dossiers. Zo is de Belastingdienst niet alleen als grote uitvoerende dienst opdrachtnemer van meerdere ministeries, maar werkt de dienst ook hard aan verschillende hersteloperaties als gevolg van Box 3 en Fraude Signalerings Voorziening. Jij toetst bijvoorbeeld voorstellen op het gebied van de hersteloperaties. Denk aan regelingen voor het kwijtschelden van publieke en private schulden van gedupeerden. Ook kijk je mee op de IV-modernisering binnen de Belastingdienst met als doel fiscale vereenvoudiging voor burgers, bedrijven en uitvoering.
  Naast maatschappelijk relevante dossiers ben je medeverantwoordelijk voor de voorbereiding van managementgesprekken tussen de secretaris-generaal en directeur-generaal van de Belastingdienst. Je volgt, analyseert en adviseert de secretaris-generaal over de voortgang van de jaarplanambities van de Belastingdienst. Deze plek draagt daarmee bij aan jouw financiële, beleidsmatige en bestuurlijke ontwikkeling. Binnen de directie draag je bovendien in samenwerking met de afdeling Begrotingszaken bij aan een juiste verantwoording van de financiële mutaties in de begrotingsstukken. Je toetst voorstellen op doeltreffendheid en budgettaire inpasbaarheid, signaleert, agendeert en denkt actief mee.
  functie-eisen
  • Je hebt wo-niveau en bij voorkeur werkervaring binnen een financiële functie van het Rijk.
  • Je hebt bij voorkeur enige ervaring met ICT-projecten of (grote) uitvoeringsorganisaties.
  • Je kunt goed plannen, organiseren en prioriteren in een omgeving waar veranderingen elkaar in hoog tempo opvolgen.
  • Je schakelt makkelijk tussen verschillende, vaak politieke, dossiers en bent daarbij gericht op samenwerking.
  • Je werkt verbindend, kijkt over de dossiers heen en weet verbanden te leggen.
  • Je vindt het leuk om initiatief te nemen, naar creatieve oplossingen te zoeken en denkt graag in mogelijkheden.
  Bijzonderheden
  We willen dat iedereen zich thuis voelt bij het ministerie van Financiën en zichzelf volledig kan ontwikkelen. Want samen werken aan een financieel gezond Nederland is waar we voor staan. Dit doen we vanuit verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten, omdat we geloven dat dit onze denkkracht vergroot. Iedereen is welkom ongeacht culturele achtergrond, leeftijd, arbeidsvermogen, gender of seksuele voorkeur. Met jouw unieke bijdrage spelen we beter in op de behoeften uit onze samenleving.
  Draag jij graag bij aan een financieel gezond Nederland? Je bent van harte welkom. Solliciteren kan door je cv en motivatie in te sturen. Maar we staan ook open voor andere vormen, zoals een video- (met bijgevoegd je cv) of presentatie-sollicitatie (in PowerPoint). In het laatste geval plak je de link van je sollicitatie in een pdf- of Word-bestand. Zo kunnen we je sollicitatie goed verwerken.

  Wil je ons eerst beter leren kennen voordat je solliciteert? Plan dan een (digitaal) kopje koffie in met Mahamed Xasan, clustercoördinator Belastingdienst en Fiscale Zaken, via 06 – 29 69 09 51 of m.a.xasan@minfin.nl

  De eerste sollicitatiegesprekken staan gepland in de week van 21 november 2022.
  Een casus maakt mogelijk deel uit van de selectieprocedure.
  Een werkweek van 4 x 9 uur behoort tot de mogelijkheden.
  De inschaling voor deze functie vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Dit betekent dat er ook sprake kan zijn van een aanloopschaal.
  De keuze voor een nieuwe baan kan in deze tijd best spannend zijn. We richten jouw overstap daarom zo persoonlijk mogelijk in. Zo maakt een buddy je wegwijs in de organisatie en is er een introductiebijeenkomst voor alle nieuwe medewerkers. Heb je nog vragen over de vacature of het selectieproces? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag in je overweging.

  Ministerie van Financien

  Beleidscontroller

  Ministerie van Financien

  • Management
  • Fulltime
  • Rotterdam
  Solliciteren

  Geplaatst op 07 - 11 - 2022

  Vacature is verlopen
 • De functie

  Als Senior Vergunningverlener WABO fungeer je echt als ‘eigenaar’ van complexe vergunningaanvragen. Jij voert de regie op het gehele proces en voert delen daarvan zelf uit. Je onderzoekt, herkent en begrijpt de dwarsverbanden van complexe vergunningsaanvragen die een directe relatie hebben met de beoordeling op diverse vergunningstelsels en wet- en regelgeving. Het betreffen voornamelijk aanvragen met betrekking op bouwprojecten.
  Voor alle mogelijke onderwerpen win je adviezen in. Je bekijkt de mogelijkheden. Is het plan mogelijk binnen alle wettelijke kaders? Wat kan wel, wat kan niet? Krijg je alle adviezen op tijd? Uiteindelijk kom jij tot een goed besluit. Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor het vergunningenproces.
  Daarnaast:
  • Onderhoud je contact met de aanvrager over de voortgang;
  • Is, gezien de aard van de aanvragen (complexiteit, politieke/maatschappelijke impact en risico’s), afstemming met interne en/of externe vakspecialisten en/of relevante partijen meer regel dan uitzondering;
  • Beoordeel je complexe vergunningaanvragen op ontvankelijkheid;
  • Toets je aanvragen aan relevante wetten, beleidskaders en regelingen;
  • Weeg je verschillende adviezen ten behoeve van het besluit;
  • Stel je een uiteindelijke beschikking (verlening of weigering van de vergunning) op;
  • Heb je een coördinerende rol bij bezwaar- en beroepzaken, die verband houden met je eigen dossier.
  Alvast kennismaken met een collega? Klik dan hier.
  ''Zaanstad is een prettige werkgever en ik werk hier nog steeds met plezier. Zaanstad biedt veel mogelijkheden en als werknemer ben je aardig flexibel en zelfstandig in je werk. Dit vraagt dan ook wel van nieuwe collega’s dat zij die flexibiliteit ook fijn vinden en zelf kunnen bieden. Er is genoeg werk, dus je hoeft je zeker niet te vervelen.”
  Stephanie Groot | Vergunningverlener
  Jouw profiel
  Jij kunt goed omgaan met uiteenlopende klantvragen en –verzoeken vanuit burgers, bestuurders en adviseurs. Als geen ander ben jij stressbestendig en jij laat je niet leiden door tegenslagen. Met jouw hands-on mentaliteit zet je alles op alles om tot een goed resultaat te komen. Daarvoor werk je goed en nauw samen met collega’s. Je vindt het vanzelfsprekend om dit met kwaliteit en verantwoordelijkheid te doen.
  Daarnaast beschik jij over:
  • Minimaal een afgeronde en relevante HBO opleiding (bijvoorbeeld richting Bouwkunde of Rechten);
  • Minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Een uitstekende politiek/bestuurlijke antenne;
  • Een groot probleemoplossend vermogen en je vindt het leuk om je creativiteit in te zetten en ideeën aan te dragen.
  Het aanbod
  Gemeente Zaanstad is een fijne werkgever. Je gaat werken met gedreven, enthousiaste collega’s, je hebt inhoudelijk zeer uitdagende en verantwoordelijke werkzaamheden én een geweldige werkplek. Verder bieden wij:
  • Een baan voor 32-36 uur per week;
  • Een salaris tussen de €3.406 en €5.021 bruto per maand (schaal 10A o.b.v. 36 uur per week en eventueel is een arbeidsmarkttoelage, afhankelijk van ervaring en niveau mogelijk);
  • Ons unieke Stadhuis is een inspirerende werkplek, die goed bereikbaar is met het OV;
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten op basis van het OV en de mogelijkheid om je overige reiskosten fiscaal uit te ruilen;
  • Een thuiswerkvergoeding van €2 netto per dag;
  • Individueel Keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering); maakt het pakket compleet.
  Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk het overzicht op: www.werkenbij.zaanstad.nl/vacatures/arbeidsvoorwaarden
  De organisatie
  Als je werkt bij de gemeente Zaanstad maak je deel uit van dynamische organisatie. Ondernemen en pionieren zit in het Zaanse DNA. Zaanstad is niet voor niets de geboortegrond van een aantal succesvolle, grote, Nederlandse ondernemingen. De karakteristieke groene, Zaanse huizen staan hier zij aan zij met moderne architectuur en industrie. Om de stad heen liggen mooie, kleinere plaatsen met een dorps karakter. Die combinaties maken onze gemeente uniek en authentiek. We streven ernaar om iedere dag een beetje beter worden en leggen de lat hoog. We hebben grote ambities voor de groei van de stad, het functioneren van onze organisatie, het welzijn van onze inwoners en het milieu. Zaanstad is een lerende organisatie. We staan stil bij onze successen, maar ook bij onze verbeterpunten. We staan daarbij open voor innovatieve initiatieven en een slimme, slagvaardige, praktische aanpak.
  De afdeling en het team
  Het Vergunningencentrum bestaat uit twee afdelingen: Op de afdeling Advies & Toezicht werken ervaren, professionals in diverse functies (o.a. constructeurs, bouwinspecteurs, toezichthouders, administratief medewerkers, adviseurs en juristen) nauw samen. Zij geven advies op administratief, juridisch, technisch, planologisch en welstandelijk gebied binnen het vergunningencentrum én aan adviseurs, die verantwoordelijk zijn voor de processen en ondersteuning van de bedrijfsvoering.
  Bij de afdeling Vergunningen werken elf ervaren, gedreven casemanagers, die vergunningstrajecten van A tot Z efficiënt, kwalitatief en tijdig afhandelen. Het vergunningencentrum kent een prettige, open sfeer, gericht op een goede onderlinge samenwerking en respect voor elkaar. Naast hard werken is er ook ruimte voor humor en gezelligheid. Dienstverlening staat hoog in het vaandel. Er is veel ruimte voor eigen inbreng.
  De procedure
  Zie jij jezelf al werken als Senior Vergunningverlener bij Gemeente Zaanstad? Dan zien wij jouw sollicitatie voorzien van CV en motivatiebrief graag tegemoet.
  Wil je meer weten? Neem dan contact op met Peter de Vries (Afdelingshoofd Vergunningen) via 075-6559146. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of app dan met Róbin Kramer (Corporate Recruiter) via 06-46275924.
   
  Binnen 5 werkdagen na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je een reactie terug van ons of je uitgenodigd wordt voor een gesprek.

  Gemeente Zaanstad

  Senior Vergunningverlener

  Gemeente Zaanstad

  • Bouwkunde/Civiele techniek
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 08 - 11 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • Help jij mee de dienstverlening voor Zaankanters te verbeteren? 

  Hoe ervaren Zaankanters de dienstverlening van onze afdeling Burgerzaken? En hoe kunnen wij zorgen dat dit in de toekomst beter loopt? Vragen waar jij als Beleidsmedewerker Dienstverlening mee aan de slag gaat. In deze functie lever je een belangrijke bijdrage op het gebied van onze dienstverlening en informatievoorziening aan de stad. Dit doe je op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Je onderzoekt zelfstandig verbetermogelijkheden en krijgt ook de ruimte om dingen te optimaliseren. Zo draag jij bij aan het lerend vermogen van de organisatie. Vanuit deze rol werk je integraal samen met andere afdelingen om de dienstverlening op een hoger plan te krijgen, door implementatie van nieuwe ontwikkelingen.
   
  Een ander belangrijk onderdeel van de functie is het bijdragen aan beantwoording van vragen uit de Gemeenteraad. Ook het schrijven van raadsinformatiebrieven en memo’s komt voor. Je denkt mee over vragen over onze toegankelijkheid: zijn wij open, bereikbaar en benaderbaar voor inwoners en ondernemers? Je werkt daarbij ondersteunend voor de gehele sector.
  Ook speel jij een rol in de vertaling van beleid naar de uitvoering. Zo ben jij bijvoorbeeld op de hoogte van wijzigingen in de wetgeving (BRP) en zet jij deze om naar concrete aanpassingen in het werkproces.
  Wat ga je nog meer doen?
  •  Je werkt mee aan de uitvoeringsagenda voor de visie op dienstverlening;
  •  Je draagt zorg voor de organisatie, uitvoering en evaluaties van klanttevredenheidsonderzoeken;
  • Je werkt mee aan verbeterpunten t.a.v. de integrale samenwerking binnen de organisatie;
  • Je werkt nauw samen met in- en externe partners, onder andere aan doorontwikkeling van de website zaanstad.nl en aan het onderzoeken van een nieuw op te zetten steunpunt in Zaanstad-Noord;
  • Je stelt zelfstandig rapportages op voor college van B&W en de directie;
  • Je levert cijfers en informatie aan voor de P&C-cyclus en vertaalt bestuurlijke ambities en wensen naar een helder verhaal.
  Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie!
  Jouw profiel
  Je hebt een visie op het gebied van dienstverlening en denkt graag met ons mee over hoe wij zaken het beste kunnen inregelen voor de inwoners en ondernemers in Zaanstad. Je handelt proactief: je signaleert waar iets mis loopt en neemt het initiatief om met een oplossing te komen. Je kunt daarbij het probleem vanuit verschillende invalshoeken bekijken en met vernieuwende ideeën en oplossingen komen. Je kunt daadkrachtig zijn als de situatie hier om vraagt. Je beschikt over politieke en organisatiesensitiviteit. Je hebt plezier in het maken en verbeteren van rapportages en werkprocessen. Daarnaast schrijf je graag: je vindt het leuk om werkprocessen en afdelingsplannen te schrijven.
  Daarnaast beschik jij over:
  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in een soortgelijke functie. (wij denken aan een rol waarbij je bezig bent geweest met optimalisatie van dienstverlening, procesoptimalisatie of verbetertrajecten).
  Gemeente Zaanstad is een fijne werkgever. In deze brede, dynamische functie ga je werken met gedreven, enthousiaste collega’s. Je hebt inhoudelijk zeer uitdagende en verantwoordelijke werkzaamheden waar alle ruimte is voor jouw frisse blik en expertise.
  Verder bieden wij:
  •  Een baan voor 32-36 uur per week;
  • Een salaris tussen de €3.090 en €4.671 bruto per maand (schaal 10 o.b.v. 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Inschaling in een aanloopschaal behoort tot de mogelijkheden;
  • Een dienstverband voor de duur van een jaar met de intentie deze bij wederzijdse tevredenheid om te zetten naar een vast dienstverband;
  • Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je bruto jaarsalaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering);
  • Een thuiswerkvergoeding van €2,- netto per dag in 2022;
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten op basis van het OV en de mogelijkheid om je overige reiskosten fiscaal uit te ruilen.
  Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk het overzicht op: www.werkenbij.zaanstad.nl/vacatures/arbeidsvoorwaarden
  Werken bij Zaanstad is uitdagend, afwisselend. Zaanstad heeft de ideale schaalgrootte: Groot genoeg voor een interessant en uitdagend takenpakket, maar compact genoeg om input te kunnen leveren en het verschil te maken. Onze cultuur is informeel en de lijnen zijn kort. Je zit al snel aan tafel met degenen die de beslissingen nemen. Je kunt hier echt een verschil maken.
  De afdeling Burgerzaken
  Binnen de afdeling Burgerzaken houden onze collega’s in verschillende teams zich dagelijks bezig met veelzijdige werkzaamheden, zoals o.a. aanvragen en uitgifte van reisdocumenten en rijbewijzen, het verstrekken van uittreksels uit de BRP en aktes uit de Burgerlijke Stand. Ook het verwerken van verhuisaangiften, verkiezingen, adresonderzoeken en andere processen rondom migratie horen hier bij. En hoe bijzonder is het om huwelijken te mogen voltrekken? Aangifte van overlijden en geboorten en aanvragen van de Nederlandse nationaliteit horen er ook bij.
  Werken op de afdeling Burgerzaken is dynamisch, wij zijn bezig met een breed scala aan onderwerpen en er zijn regelmatig wijzigingen in de wet- en regelgeving. Het doel van de afdeling is om de dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op de vraag. De afdeling kenmerkt zich door een grote mate van zelfstandigheid en collegialiteit. Er wordt intensief samengewerkt. Je maakt onderdeel uit van een afdeling met zelfstandige professionals die voor elkaar klaar staan.
  Interesse? 
  Herken jij jezelf in het beschreven profiel en krijg je nu al zin om aan de slag te gaan als Beleidsmedewerker Dienstverlening bij Gemeente Zaanstad? Dan zien wij jouw sollicitatie voorzien van CV en motivatiebrief graag tegemoet. Wij lezen graag wat jij komt brengen in deze rol en waarom jij kiest voor onze gemeente!
  Wil je meer weten over deze uitdagende functie? Bel voor inhoudelijke vragen met Hakan Senyürek via 0629668263. Hij vertelt je graag meer over deze mooie functie! Heb je vragen over de procedure? Bel of app dan met Anouk Oostenbrink (Corporate Recruiter) via 06-21282204.
  De planning voor deze procedure is als volgt:
  Reageren kan t/m woensdag 23 november
  De eerste gespreksronde is op maandag 5,woensdag 7 (middag) en donderdag 8 december (ochtend)
  De tweede ronde is op dinsdag 13 (middag) en woensdag 14 december (ochtend)
  Het arbeidsvoorwaardengesprek is op maandag 19 december (ochtend)
  Fijn als je hier rekening mee wil houden in je agenda!

  Gemeente Zaanstad

  Beleidsmedewerker Dienstverlening

  Gemeente Zaanstad

  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 09 - 11 - 2022

  Vacature is verlopen
 • Door jouw ondersteuning maakt NS een uitvoerbaar en veilig dienstregelingsplan. Jij maakt data visueel en helpt mee aan een goede besluitvorming rondom kwaliteit en veiligheid. Op deze manier draag jij bij aan de veiligheid en reputatie van NS!

  Daarom wil je als business analist bij NS werken

  Invloedrijke positie waardoor je met jouw analytische vaardigheden impact kan maken in een uitdagende omgeving.
  Jij speelt een belangrijke rol bij het besturen en beheersen van spoorwegveiligheid. 
  Je gaat aan de slag in een brede rol, waarbij je veel ruimte hebt voor eigen inbreng en het vormgeven van deze functie. 
  Emile: "Door jouw ondersteuning maakt NS een uitvoerbaar en veilig dienstregelingsplan. Jij maakt data visueel en helpt mee aan een goede besluitvorming rondom kwaliteit en veiligheid. Op deze manier draag jij bij aan de veiligheid en reputatie van NS!"

  Dit ga je doen als business analist

  Als Business analist Kwaliteit en Veiligheid ben je werkzaam binnen het onderdeel Netwerkontwerp en Ontwikkeling van NS Reizigers. Hierin vallen de afdelingen Procesleiding, Asset Specificatie, Ontwikkel Specificatie, Ontwerp en Planning. Binnen de afdeling Planning coördineren en sturen wij de planning van de dienstregeling van 1,5 jaar tot 4 weken vooruit. Je rapporteert vanuit je functie aan het afdelingshoofd Planning, maar werkt voor alle bovengenoemde afdelingen

  De dienstregeling van NS is het hart van het bedrijf. Elk jaar maakt NS een nieuwe dienstregeling die past bij de commerciële wensen van de reiziger, de eisen uit de concessie van het ministerie van I&W en stakeholders en de maakbaarheid voor de operatie. Naast een optimaal dienstregelingsplan maakt NS ook een volledig plan voor inzet van haar vloot, bijbehorend personeel en een knooppuntplanning. Aan deze planning werken zo’n 150 medewerkers verdeeld over 5 locaties. Vanuit jouw rol draag je zorg voor de juiste kaders waaraan deze planning moet voldoen en stem je dat af met interne en externe stakeholders. Daarnaast zorg je ervoor dat veiligheid een prominent item van het dagelijks werk van onze mensen is en maak je de progressie die we hierin maken inzichtelijk. 

  Vanuit je rol als business analist kwaliteit en veiligheid ben je continu in afstemming met afnemers van de planning, waaronder ProRail en andere belangrijke interne stakeholders. Verder ben je van onschatbare waarde bij het:

  • monitoren en analyseren van wijzigingen op het gebied veiligheid die vanuit zowel de interne organisatie als uit de buitenwereld komen. 
  • Aanspreekpunt zijn voor de QHSE (Quality, Health, Safety, Environment) afdeling van NS en het vertalen van veranderingen binnen de organisatie naar impact op het veiligheidsbeheerssysteem (VBS) van NO. 
  • Gevraagd en ongevraagd advies geven over veiligheidsrelevante onderwerpen aan het MT NO.
  • Faciliteren en stimuleren dat onveilige situaties en incidenten bespreekbaar zijn en dat hier lessen uit getrokken worden om samen te leren en te verbeteren.
  • Dagelijks signaleren van kansen voor verbetering en stimuleer jij jouw omgeving om hetzelfde te doen.
  • Zorgdragen dat de processen in het Veiligheidsbeheerssysteem waar NO eigenaar van is actueel zijn.

  Hier ga je werken

  Het onderdeel Netwerk Ontwikkeling en Ontwerp (NO) is het onderdeel waar dagelijks 300 medewerkers een bijdrage leveren aan hoogwaardige integrale logistieke producten. Dit doen we in meerdere planfases, van de lange termijn doorlopend tot en met 4 weken voor uitvoeringsdatum. De dienstregeling en planning daarvan komt tot stand via een transparante samenwerking met en voor ketenpartners. Dit vanuit doen we vanuit een basis waarin wij als trotse vakkundige collega’s sturen op heldere processen en ketensamenwerking.

  Dit zijn de functie-eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van Logistiek, Veiligheidskunde, Bedrijfskunde en/of Verkeerskunde. 
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante en recente werkervaring die inhoudelijk bijdraagt aan deze positie. 
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk), je bent analytisch ingesteld, je hebt een goed conceptueel vermogen en jij bent in staat om verbanden tussen thema’s te leggen. Daarnaast ben jij een verbinder en ben jij in staat om vanuit analyse mensen in beweging te brengen. 
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken, kan goed samenwerken, weet van aanpakken en krijgt energie van zichtbaar maken van complexe processen en vraagstukken. 
  • Je bent er (door ervaring) van overtuigd dat je kwaliteit en veiligheid vooral verbeterd door dit proactief op te pakken.
  • Bewezen analytische vaardigheden, bijvoorbeeld als lean six sigma green belt.
  • Je hebt affiniteit met procesgericht werken.
  Dit zijn de arbeidsvoorwaarden

  Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Je maakt deel uit van een organisatie die midden in de maatschappij staat en Nederland in beweging brengt. Maar als 1 van de grootste werkgevers van Nederland hebben we je zoveel meer te bieden. Voor deze functie is dit onder andere: 

  • Een salaris tussen € 3.818,- en € 6.520,- bruto per maand (schaal 61) (o.b.v. 36-urige werkweek), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een 36- urige werkweek.
  • 25 vakantiedagen + 26 WTV dagen per jaar.
  • De mogelijkheid om 3 christelijke feestdagen om te ruilen voor 3 niet-christelijke feestdagen.
  • 3% eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag en een uitstekende pensioenregeling.
  • Je treinreizen in de 2e klas zijn gratis; in de 1e klas reizen kan tegen een kleine eigen bijdrage.
  • Je gezin reist gratis in de daluren.
  • Korting op Europese treinreizen zodra je 1 jaar bij NS werkt.
  • De mogelijkheid tot thuiswerken en flexibele werktijden (in overleg).
  • Professionele ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een keuzeplan met o.a. fietsenplan, extra pensioenopbouw of extra vakantiedagen.

  NS

  Business analist kwaliteit en veiligheid

  NS

  • Transport
  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 03 - 11 - 2022

  Vacature is verlopen
 • Een uitdagende en tactische rol!

   
  De functie
  Als Beheerder Verkeer handel je in deze tactische rol complexere vraagstellingen af die zowel vanuit andere vakafdelingen of vanuit onze inwoners of bedrijven komen. Jij kent jouw eigen werkgebied en handelt hier ook naar. Je stelt adviezen op betreffende het taakveld en draagt verbeteringen/optimalisaties aan. Hier hoort ook het voorbereiden en maken van verkeersbesluiten, minder-valide parkeerplaatsen en oplaadpalen bij. Jij adviseert en bent de vertegenwoordiger van de gemeente in bezwaarprocedures tegen dit soort besluiten.
  Tevens neem jij deel aan de volgende overleggen:
  • Het Breed Verkeers Overleg (BVO), samen met alle direct betrokkenen op verkeerszaken in de gemeente Zaanstad;
  • De Ambtelijke Verkeers Commissie (AVC), samen met de afdeling Straattoezicht en Politie.
  Jouw profiel
  Jij bent daadkrachtig en neemt graag de verantwoordelijkheid. Met jouw deskundigheid maak je het verschil. Je kunt goed omgaan met tegenstrijdige belangen op het gebied van verkeersvraagstukken en kunt daarin overtuigend adviseren. Tevens beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en zoek je graag de samenwerking met collega’s op.
  Daarnaast beschik jij over:
  • Een afgeronde (verkeer)technische HBO opleiding;
  • Relevante ervaring in het vakgebied Verkeer.
  • Ben jij een starter en heb jij nog niet de gevraagde ervaring? Geen probleem! Wij bieden jou de kans om het vak te leren door goede begeleiding van de collega’s.
  Het aanbod
  Gemeente Zaanstad is een fijne werkgever. Je gaat werken met gedreven, enthousiaste collega’s, je hebt inhoudelijk zeer uitdagende en verantwoordelijke werkzaamheden én een geweldige werkplek. 
  Verder bieden wij:
  • Een baan voor 36 uur per week;
  • Een salaris tussen €3.090 en €4.671 bruto per maand (schaal 10 o.b.v. 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Inschaling in een aanloopschaal behoort tot de mogelijkheden;
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten op basis van het OV en de mogelijkheid om je overige reiskosten fiscaal uit te ruilen;
  • Een thuiswerkvergoeding van €2 netto per dag;
  • Individueel Keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering); maakt het pakket compleet.
  Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk het overzicht op: www.werkenbij.zaanstad.nl/vacatures/arbeidsvoorwaarden
  De organisatie
  De afdeling Stadsbeheer en -onderhoud
  Je komt te werken op de afdeling Stadsbeheer en –onderhoud. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. De stad groeit en is volop in beweging. Zaanstad beheert alle objecten binnen de openbare ruimte van onze stad. Daarbij moet je o.a. denken aan kilometers wegen, riolering, bruggen, kades, openbare verlichting, verkeersregelinstallaties, groen, watergangen, bomen, speelplaatsen en begraafplaatsen. Alle collega’s binnen de afdeling werken nauw samen en zorgen ervoor dat er goede en slimme stappen worden gemaakt richting de toekomst. Samen wordt er dagelijks gewerkt aan het onderhoud, de inspectie en het herstel van alle onderdelen van de openbare ruimte. Als iets kapot of onveilig is, dan zorgt de afdeling Stadsbeheer en -onderhoud er voor dat het wordt gemaakt of vervangen.
  Binnen de afdeling (ongeveer 75 medewerkers) heerst een open werksfeer, onderling respect en het gevoel van gezamenlijke verantwoordelijkheid. De afdeling bestaat uit drie teams: Riool, Infra en Groen & Water. Binnen de afdeling werken beheerders, werkvoorbereiders, inspecteurs, projectuitvoerders en onderhoudsmedewerkers nauw samen.
  Team Infra
  Je gaat werken bij het team Infra. Binnen team Infra is er het cluster Verkeer bestaande uit een Werkvoorbereider, twee Beheerders Verkeer, een Coördinator Tijdelijke Verkeers Maatregelen en toekomstig ook een Verkeersregisseur. Je gaat samenwerken met leuke en betrokken collega’s. Eventuele fouten worden samen opgelost en dienen als leermoment voor de toekomst
  De procedure
  Herken jij jezelf in het beschreven profiel en krijg je nu al zin om aan de slag te gaan in deze rol? Dan zien wij jouw sollicitatie voorzien van CV en motivatiebrief graag tegemoet. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op met Eric van Zundert (Teamleider Stadsbeheer & Onderhoud) via 06-58002271. Bel of app met vragen over de sollicitatieprocedure met Róbin Kramer (Corporate Recruiter) via 06-46275924.
  De uiterste reactiedatum voor deze vacature is: Maandag 14 november 2022
  De planning voor de procedure is als volgt:
  Eerste gespreksronde: 21 & 22 november 2022
  Arbeidsvoorwaardengesprek: 28 november 2022
  Fijn als je daar alvast rekening mee kunt houden in je agenda.

  Gemeente Zaanstad

  Beheerder Verkeer

  Gemeente Zaanstad

  • Verkeerskunde
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 02 - 11 - 2022

  Vacature is verlopen
 • Een mooie vacature die interessant is voor een inspecteur die beschikt over de juiste papieren maar zich ook verder wil ontwikkelen!

  De functie
  Als Inspecteur Handhaving Bouw/RO heb je inhoudelijk een zeer gevarieerde functie en werk je aan een veilig Zaanstad. Jij komt in aanraking met uiteenlopende problematiek/vraagstukken, zoals funderingsherstel, asbest, ondermijning, monumenten etc. Jij bent zelfstandig verantwoordelijk voor het onderzoeken en oplossen van vraagstukken.
  Wat ga je precies doen?
  • Je houdt je bezig met het voorbereiden, uitvoeren en afhandelen van controles op de naleving van bepalingen van de wet- en regelgeving op het gebied van Bouw/RO;
  • Je controleert en onderzoekt op locatie;
  • Je stelt rapportages en adviezen op;
  • Je neemt deel aan het juridische handhavingstraject en je hebt een vooruitziende blik met betrekking tot de juridische gevolgen van besluiten;
  • Je koppelt praktijkresultaten terug naar de vergunningverlenende collega’s.
  Jouw profiel
  Jij vindt het een leuke uitdaging om complexe dossiers op te pakken, te doorgronden en af te ronden. Jij staat stevig in je schoenen en met jouw adviserende, zelfstandige en resultaatgerichte werkhouding maak je het verschil. Met jouw mensenkennis kun je snel vaststellen met wie je van doen hebt. Als geen ander kun jij goed prioriteiten stellen en je zoekt met jouw collegiale instelling graag de verbinding op.
  Daarnaast breng jij het volgende mee:
  • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van Bouwkunde;
  • Je bent zowel technisch als juridisch onderlegd;
  • Je hebt affiniteit met toezicht en handhaving van bestaande bouw;
  • Flexibiliteit: Je draait mee in de piketregeling;
  • Je beschikt over goede communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden.
  Ben jij een starter en heb jij nog niet de gevraagde ervaring? Geen probleem! Wij bieden jou de kans om het vak te leren door goede begeleiding van de collega’s.
  Het aanbod
  Gemeente Zaanstad is een fijne werkgever. Je gaat werken met gedreven, enthousiaste collega’s, je hebt inhoudelijk zeer uitdagende en verantwoordelijke werkzaamheden én een geweldige werkplek.
  Verder bieden wij:
  • Een baan voor 32-36 uur per week;
  • Een salaris tussen de €3090 en €4617 bruto per maand (schaal 10 o.b.v. 36 uur per week) Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Inschaling in een aanloopschaal is mogelijk.
  • Ons unieke Stadhuis is een inspirerende werkplek, die goed bereikbaar is met het OV;
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten op basis van het OV en de mogelijkheid om je overige reiskosten fiscaal uit te ruilen;
  • Een thuiswerkvergoeding van €2 netto per dag;
  • Individueel Keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering); maakt het pakket compleet.
  Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk het overzicht op: www.werkenbij.zaanstad.nl/vacatures/arbeidsvoorwaarden
  De organisatie
  Als je werkt bij de gemeente Zaanstad maak je deel uit van een leuke, authentieke, dynamische organisatie. Ondernemen en pionieren zit in het Zaanse DNA. Zaanstad is niet voor niets de geboortegrond van een aantal succesvolle, grote, Nederlandse ondernemingen. De karakteristieke groene, Zaanse huizen staan hier zij aan zij met moderne architectuur en industrie. Om de stad heen liggen mooie, kleinere plaatsen met een dorps karakter. Die combinaties maken onze gemeente uniek en authentiek.
  We streven ernaar om iedere dag een beetje beter worden en leggen de lat hoog. We hebben grote ambities voor de groei van de stad, het functioneren van onze organisatie, het welzijn van onze inwoners en het milieu. Zaanstad is een lerende organisatie. We staan stil bij onze successen, maar ook bij onze verbeterpunten. We staan daarbij open voor innovatieve initiatieven en een slimme, slagvaardige, praktische aanpak.
  Over de afdeling
  In deze functie werk je binnen de sector Veiligheid, Vergunningverlening en Handhaving. De afdeling Gebruikstoezicht is onderdeel van deze sector en is verantwoordelijk voor toezicht en handhaving op het gebied van Bouw/RO, Horeca en Ondermijning, Brandveiligheid en Kinderopvang. De afdeling bestaat uit toezichthouders, juristen en administratief medewerkers die samen werken aan een schoon, heel en veilig Zaanstad.
  Het team
  Het team kenmerkt zich door een grote mate van zelfstandigheid en collegialiteit. Er wordt intensief samengewerkt met collega toezichthouders, juristen en collega’s van andere afdelingen zoals afdeling Vergunningen. Samen met de andere inspecteurs handhaving vorm je een team van zelfstandige professionals die voor elkaar klaar staan. Tevens is er naast de serieuze kant van het werk regelmatig ruimte voor een gezonde portie humor!
  De procedure
  Zie jij jezelf al werken als Inspecteur Handhaving Bouw/RO bij Gemeente Zaanstad? Dan zien wij jouw sollicitatie voorzien van CV en motivatiebrief graag tegemoet.
  Wil je meer weten? Neem dan contact op met Fons van Dongen (Afdelingshoofd Gebruikstoezicht) via 075-6816229. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of app dan met Róbin Kramer (Corporate Recruiter) via 06-46275924.
  De uiterste reactiedatum voor deze vacature is: Maandag 14 november 2022
  De gesprekken zijn als volgt gepland:
  Eerste gespreksronde: Dinsdag 22 november 2022
  Arbeidsvoorwaardengesprek: Maandag 28 november 2022
  Fijn als je hier alvast rekening mee kunt houden in je agenda!
   
  * Wij werven graag zelf onze nieuwe collega. Op acquisitie van bureaus gaan wij niet in.
  *Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur

  Gemeente Zaanstad

  Inspecteur Handhaving Bouw/RO

  Gemeente Zaanstad

  • Bouwkunde/Civiele techniek
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 03 - 11 - 2022

  Vacature is verlopen
 • Jouw nauwkeurige rapportages zijn cruciaal voor de compliance van onze bank. Als Reporting & Data analyst in Utrecht verzamel en analyseer je data en rapporteer je tijdig aan toezichthouders. Vind jij het leuk om een brede functie te hebben en heb jij ideeën hoe je processen rond interne beheersing kan verbeteren? Dan past deze functie goed bij jou!


  Zo ziet jouw baan eruit
  Een baan met verantwoordelijkheid? Zeker! Maandelijks krijgt de Volksbank een flinke hoop data binnen. Samen met je team analyseer je die financiële en niet-financiële data en breng je procesmatig structuur aan. Je zorgt voor goede rapportages richting de toezichthouders. De wereld van regulatory reporting is altijd in beweging, want er verandert veel bij de bank en bij toezichthouders.
  Jouw verantwoordelijkheden op een rij:
  • Het analyseren van financiële en niet-financiële data
  • Het opstellen van kwalitatieve en consistente rapportages rond liquiditeit, solvabiliteit of hypotheken richting de toezichthouders
  • De opgestelde rapportages controleren op wet- en regelgeving
  • Het rapporteren over periodiek terugkerende run-activiteiten en je houdt daarnaast scherp in de gaten wanneer er aanvullende of aangepaste rapportage nodig is
  • Bij nieuwe producten, zoals een hypotheek voor de klanten, stel je samen met je team vast of jullie over dit product moeten rapporteren en wat de vereisten zijn
  • Het nieuwe datawarehouse verder efficiënt inrichten met het team
  • Processen verbeteren rondom de interne beheersing
  Weet je wat jouw functie leuk maakt? Je hebt een combinatie tussen reporting werkzaamheden en data. Binnen de Volksbank krijg jij een brede functie en kun jij jezelf verder ontwikkelen. Jouw input en verbetervoorstellen worden enorm gewaardeerd.
  Hier kom je te werken
  Je gaat aan de slag bij een multidisciplinaire agile-team met een van de volgende aandachtsgebieden: liquiditeitenrapportages, granulaire en hypothekenrapportages of geaggregeerde regulatory rapportages zoals CoRep en FinRep. Omdat je overal in de organisatie data ophaalt, leer je in korte tijd veel mensen kennen en doe je brede kennis op. Je werkt samen met collega’s binnen de finance-, treasury- en riskafdeling en schakelt met de business, de IT-organisatie en specialisten in business intelligence. De sfeer? Die is open: je voelt je al gauw op je gemak, want je kunt zijn wie je bent.
  Jouw kwaliteiten
  Scherp zijn op deadlines, verantwoordelijkheid pakken en het voortouw nemen: dat kun jij zeker. Je brengt je verhaal goed over en neemt anderen mee, zodat voor iedereen duidelijk is wat er moet gebeuren. Ook durf je kritisch te zijn en onderbouw je je mening als die afwijkend is. Samen met je collega’s zet je je in voor continue verbetering, want je gaat ervoor om steeds een topresultaat neer te zetten.
  Verder heb je:
  • Hbo- of wo-niveau.
  • Minimaal enige ervaring met regulatory reporting. Bij enige ervaring krijg je bij ons de kans om verdere kennis op een vlotte manier eigen te maken. Heb je al ruime ervaring? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren.
  • Sterke affiniteit met data in een reportingomgeving. Je kunt relevante data verzamelen, analyseren en gebruiken voor het opstellen van heldere rapportages.
  • Bij voorkeur ervaring met financiële, bancaire systemen en/of regulatory software of je bent in staat om snel te leren werken met deze systemen.
  Wat krijg je van ons?
  • Het salaris voor deze functie ligt tussen de €2.913,00,- tot €4.481,55,- bruto p/mnd o.b.v. 36 uur. Daarnaast biedt de Volksbank interessante en flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • Een 36-urige werkweek, flexibel in te delen bijvoorbeeld 4x9;
  • Thuiswerken is mogelijk inclusief een thuiswerkvergoeding van 40 euro per maand en een thuiswerkbudget van 600 euro om jouw plek in te richten;
  • Een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt.
  • Een goede collectieve pensioenregeling, met een inleg van de Volksbank van 24% van de salarissen;
  • Thuiswerken is bij ons heel normaal;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van 750 euro per jaar, naast de standaard opleidingsmogelijkheden;
  • Een thuiswerkvergoeding van 40 euro netto per maand en iedere 5 jaar een budget van 600 euro om jouw thuiswerkplek in te richten;
  • Een NS Business Card én een vergoeding per gefietste KM als je naar werk fietst;
  • Een fietsplan om voordelig een fiets aan te schaffen;
  • Gedeeltelijk doorbetaald vrijwilligerswerk;
  • Een vitaliteitsprogramma met workshops en coaching voor jouw mentale en fysieke gezondheid;
  • Een laptop en telefoon.
  Word jij onze nieuwe collega?
  We nodigen je van harte uit om te solliciteren. En alvast één gouden tip: wees jezelf. Wij omarmen de diversiteit van al onze collega’s en zijn oprecht benieuwd naar jou.
  Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Thijs de Graaf, Lead Regulatory Reporting, via thijs.degraaf@devolksbank.nl. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Celine Le, corporate recruiter, via celine.le@devolksbank.nl of 06-83492454 (Whatsapp-bericht).
  Wij werken op een prettige manier samen met een aantal preferred suppliers. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

  De Volksbank

  Reporting & Data Analyst

  De Volksbank

  • Financiën
  • Parttime
  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 02 - 11 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • Als Financial Cost Controller bouw jij mee aan een transparante en toekomstbestendige Volksbank. Je komt in aanraking met verschillende aspecten van business control en financiële rapportage. Je leert onze bank beter kennen en krijgt de ruimte om processen te verbeteren.

  In de rol van Financial Cost Controller ben je verantwoordelijk voor het alloceren van kosten en creëren van inzichten binnen de diverse onderdelen en totaal de Volksbank. Inzicht verschaf je door kosten te alloceren aan processen, producten en merken en analyses uit te voeren die bijdragen aan het oplossen van complexe financiële (strategische) vraagstukken. Je stelt rapportages op, ondersteunt de business controllers met je analyses maar bent vooral verantwoordelijk voor het gebruik van de management informatie door de business. Oog en oor hebben voor de interne klanten is daarbij een vanzelfsprekendheid. Hierbij heb je een dienstverlenende, positieve en proactieve instelling. Je krijgt ruimte voor het nemen van verantwoordelijkheid voor het beantwoorden van vragen van en terugkoppelen aan interne klanten. Je bent voortdurend op zoek naar kansen voor vereenvoudiging van processen.
  Wat is continu verbeteren?
  Als gevolg van snel veranderende regels en richtlijnen, veranderingen in de organisatie en een andere manier van procesaansturing (agile) veranderen de informatiebehoeften snel. De snelheid waarmee intern moet worden gerapporteerd neemt daarmee toe. Dit vraagt om first time right en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige processen en tools. Deze ontwikkelingen vragen ook om het vermogen om in ketens te denken en om actief de samenwerking met anderen op te zoeken in de wetenschap dat twee meer weten dan één en de rapportageketen door de hele organisatie loopt. Daarbij wordt gestreefd naar continue verbetering van processen en rapportages door het verder automatiseren en standaardiseren van werkprocessen.
  Als Financial Cost Controller draag je hieraan bij door je niet alleen te richten op de kennis en informatie die nodig is om cijfers op te leveren, maar door ook bij te dragen aan verbetering van de gehele rapportageketen binnen de Volksbank.
  Jouw verantwoordelijkheden op een rij:
  • Eindverantwoordelijk voor de management rapportages gericht op (allocatie van) kosten
  • Analyseren van de kosten (inclusief allocaties) per onderdeel en totaal de Volksbank.
  • Beheerder van het Activity Based Costing model.
  • Zorgdragen dat de business gebruik maakt van jouw informatie en bijdragen aan financieel (strategische) vraagstukken.
  • Bijdragen aan het budgetproces en de rolling forecast van de bedrijfsonderdelen.
  • Formuleren en uitvoeren van verbetervoorstellen om processen efficiënter te maken.
  Hier kom je te werken
  Het Financial Control team is onderdeel van de afdeling Hub Finance Data & Reporting. De Hub Finance Data & Reporting is het kloppende hart van Finance, hier worden de financiële gegevens vastgelegd, verzameld, getoetst, verwerkt en de eerste analyse van de cijfers verricht. Het is een hecht team waarin de collega’s elkaar ondersteunen, feedback geven en scherp houden om samen een goed resultaat te bereiken.
  Jouw kwaliteiten
  Jij bent een ambitieuze finance professional met een kritische blik, lef en sterke communicatieve skills. Je leert graag van ervaren collega’s, maar bent ook niet bang om ze tegen te spreken als je dingen anders ziet. Je bent in staat om zelfstandig te werken en goed prioriteiten te stellen.
  Verder heb je:
  • Een afgeronde HBO/WO-opleiding in bijvoorbeeld een bedrijfseconomische richting.
  • Tenminste 5 jaar relevante werkervaring.
  • Goede administratieve kennis en data-analyse vaardigheden.
  • Kennis van IFRS-richtlijnen voor financiële rapportage.
  • Zichtbare relevante expertise op het gebied van financiële processen en producten is een pre.
  Wat krijg je van ons?
  • Het salaris voor deze functie ligt tussen de €3.313,59,- tot €5.097,82,- bruto p/mnd o.b.v. 36 uur. Daarnaast biedt de Volksbank interessante en flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • Een 36-urige werkweek, flexibel in te delen bijvoorbeeld 4x9;
  • Thuiswerken is mogelijk inclusief een thuiswerkvergoeding van 40 euro per maand en een thuiswerkbudget van 600 euro om jouw plek in te richten;
  • Een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt.
  • Een goede collectieve pensioenregeling, met een inleg van de Volksbank van 24% van de salarissen;
  • Thuiswerken is bij ons heel normaal;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van 750 euro per jaar, naast de standaard opleidingsmogelijkheden;
  • Een thuiswerkvergoeding van 40 euro netto per maand en iedere 5 jaar een budget van 600 euro om jouw thuiswerkplek in te richten;
  • Een NS Business Card én een vergoeding per gefietste KM als je naar werk fietst;
  • Een fietsplan om voordelig een fiets aan te schaffen;
  • Gedeeltelijk doorbetaald vrijwilligerswerk;
  • Een vitaliteitsprogramma met workshops en coaching voor jouw mentale en fysieke gezondheid;
  • Een laptop en telefoon.
  Word jij onze nieuwe collega?
  We nodigen je van harte uit om te solliciteren. En alvast één gouden tip: wees jezelf. Wij omarmen de diversiteit van al onze collega’s en zijn oprecht benieuwd naar jou.
  Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Celine Le, corporate recruiter, via celine.le@devolksbank.nl of 06-83492454 (Whatsapp-bericht).
  Wij werken op een prettige manier samen met een aantal preferred suppliers. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

  De Volksbank

  Financial Cost Controller

  De Volksbank

  • Financiën
  • Parttime
  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 02 - 11 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • Wie zijn wij 
  Stichting Agora Network heeft als missie het Nederlandse bedrijfsleven cultureel diverser te maken. Het bestuur van de stichting werkt samen met haar aangesloten members en culturele talenten (ook wel kosmopolieten genoemd). Wij focussen ons op alle lagen van de organisatie en hebben extra aandacht voor de doorstroom van kosmopolieten naar de top van de organisatie, want daar kunnen wij het verschil maken! 

  Wie zoeken wij 
  Wegens het vertrek van de huidige Penningmeester zijn wij per direct op zoek naar een nieuw bestuurslid voor de rol van Penningmeester. De Penningmeester is verantwoordelijk voor het financieel beleid van de stichting. Samen met de overige bestuursleden draag jij de verantwoordelijkheid voor het algemeen beleid van de stichting. 

  Naast het bewaken van het financieel beleid en het beheren van de financiële processen neem jij actief deel aan en beslis jij mee tijdens de bestuursvergaderingen. De verwachting is dat jij zo veel als mogelijk aanwezig bent tijdens de Agora Network events. 

  Verder vragen wij iemand die: 

  · De periodieke incasso’s verwerkt; 
  · Per kwartaal financiële rapportages aanlevert aan het bestuur; 
  · Het contact onderhoud met onze externe boekhouder; 
  · Een periodieke controle uitvoert op de boekhouding en administratie processen; en 
  · Ervaring heeft met het opstellen van jaarcijfers. 

  De benodigde tijd voor de functie bedraagt ongeveer 4 uur per week. De bestuursvergadering vindt maandelijks online of fysiek plaats in Amsterdam à 1,5 uur per vergadering. 
   
  Wat wij jou bieden  
  Wij bieden jou de mogelijkheid tot het vergroten van jouw bestuurlijke ervaring en het verder ontwikkelen van jouw talenten binnen een stimulerende omgeving. Jij werkt samen met een leuk, ambitieus en divers team en kom je in contact met een groot netwerk op landelijk, organisatorisch en politiek niveau. Daarnaast ontvang je een vrijwilligersvergoeding. 

    
  Solliciteer nu! 

  Ben jij accuraat, transparant, cijfermatig sterk en kun jij zelfstandig werken? Heb jij  kennis van financiële systemen (de stichting werkt momenteel met het boekhoudpakket Kleisteen)? 

  Kennis en affiniteit met een of meerdere dimensies van diversiteit en inclusie is een pré. Wij komen graag met jou in contact! 

  Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan uiterlijk 18 juli 2022 jouw CV en korte motivatie naar info@agoranetwork.com  of neem voor meer informatie contact op met Denis Darko via denis@agoranetwork.com

  Agora Network

  Penningmeester Agora Network

  Agora Network

  Geplaatst op 04 - 07 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • Binnen de strategische opgave kansengelijkheid ben jij eindverantwoordelijk voor de deelopgave die er is op het gebied van werk en inkomen. Je richt je op thema’s als o.a. bijstand, participatie, armoede en arbeidsmarkt. Jij zorgt er voor dat gestelde doelen in de praktijk waar gemaakt kunnen worden en dat we samen met de externe partners effectief en efficiënt invulling geven aan ons werk. Zowel beleidsmatig,

  financieel, juridisch en uitvoerend. Dit in samenwerking met de instellingen en bedrijven in de stad en de Zaanse collega’s. Hierbij maak je gebruik van alle kennis die aanwezig is in het netwerk. Zo kan de dienstverlening voor inwoners die niet zelfstandig in hun inkomen kunnen voorzien verder worden vormgegeven en verbeterd.
  Je geeft richting in een boeiend maatschappelijk veld waar veel verschillende belangen spelen. Als Ketenregisseur heb je te maken met verschillende lijnen: de wijkgerichte-, stedelijke- en regionale aanpak. Verder proberen wij als gemeente ook invloed te hebben op landelijk niveau, via de G40 en VNG. Jij schakelt daartussen, waarbij de focus van een effectieve dienstverlening voor inwoners altijd voorop blijft
  staan. We willen namelijk werken vanuit het perspectief van de inwoners en oog houden voor wat speelt in
  de gezinnen. Een mooie uitdaging!
  Wat ga je verder doen?
  • opdrachtgever van verschillende projecten, o.a. de Veranderopgave Inburgering.
  • Voorzitter van in- en externe overleggen, waarin wordt besproken of het beleid werkt zoals bedoeld is en welke eventuele aanpassingen er nodig zijn. Je hebt hierin een richtingbepalende rol.
  • Samen met de programma manager sturing geven aan de uitvoering van de Armoede Agenda.
  • Budgethouderschap van verschillende budgetten inclusief verantwoording afleggen over inzet van de budgetten. 
  • Je bent de eerste escalatie voor opdrachtnemers, wanneer ze tegen problemen aanlopen. 
  Samen met de drie collega ketenregisseurs stuur jij op het presteren van de ketens (naast werk en inkomen
  zijn dat zorg en veiligheid, jeugd en zorg). Belangrijke taken waar je als team gezamenlijk aan werkt zijn:
  • Voeren van dialoog, verbinding en co-creatie met partners en inwoners in de hele keten.
  • Ontwikkeling opgave gericht werken. 
  • Inzicht krijgen in de werking van en de doorloop binnen de ketens/het systeem.
  • Sturen op voortgang van resultaat en inzet van middelen binnen de ketens.
  • Voeren van dialoog, verbinding en co-creatie met partners en inwoners in de hele keten.
  Jij kunt regie nemen en middels samenwerking sturing geven aan de keten Werk en Inkomen. Netwerken zit in jouw aard. Jij maakt de verbinding tussen in- en externe partners in de keten. Sector en domein overstijgend denken én werken doe je als vanzelfsprekend. Je bent een collega die analytisch sterk is, en je
  kunt omgaan met politieke krachtvelden als het gaat om het maken van strategische keuzes. Ook zorg je voor een evenwichtige afweging van belangen van stakeholders. Jij bent een spin in het web en schept de
  voorwaarden waardoor jouw collega’s inhoudelijk het werk goed kunnen oppakken. Je focust hierbij op de hoofdlijnen. Met jouw visie weet jij sturing te geven en betrokkenen te enthousiasmeren, dit doe je met oog voor inhoud, proces en relatie. Er is veel expertise aanwezig in de keten. Als de situatie daar om vraagt kun
  jij knopen doorhakken en richting bepalen.
  • WO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Aantoonbare kennis van en affiniteit met de thema’s werk en inkomen, bestaanszekerheid en inburgering. 
  Wij bieden een mooie, verantwoordelijke rol waarin je het verschil kan maken in de Zaanse keten van Werk
  en Inkomen. Wat mag je verder verwachten?
  • Een dienstverband voor 36 uur per week. Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract, met de mogelijkheid deze bij wederzijdse tevredenheid om te zetten naar een vast contract. 
  • Een salaris tussen €4.965,- en €6.616,- bruto per maand (schaal 13 o.b.v. 36 uur). Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Inschaling in een aanloopschaal behoort tot de mogelijkheden. 
  • Individueel Keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering). 
  • Wij werken flexibel: gedeeltelijk op ons spraakmakende Stadhuis in Zaandam en deels vanuit huis.
  • Wij kennen een thuiswerkvergoeding van netto €2,- per dag in 2022. Wij hebben een tegemoetkoming in reiskosten op basis van OV en de mogelijkheid om overige reiskosten fiscaal uit te ruilen.
  • Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk het overzicht op: https://werkenbij.zaanstad.nl/vacatures/arbeidsvoorwaarden
  Zaanstad
  Zaanstad behoort tot de 20 grootste gemeenten van Nederland en is, zowel regionaal als landelijk, een  relevante speler. De komende jaren wordt gebouwd aan een welvarende, veilige, klimaat-neutrale en  duurzame stad, waar iedere Zaankanter prettig en gezond woont. Als onderdeel van de Metropoolregio
  Amsterdam (MRA) heeft Zaanstad belangrijke opgaven. Zaanstad staat aan de vooravond van een  schaalsprong naar 200.000 inwoners in 2040. Zaanstad heeft de ambitie deze groei te combineren met het  vergroten van de stedelijke en maatschappelijke kwaliteit van de stad. Dat lukt alleen als we weten wat er speelt en de mensen en partijen in de stad kennen, weten wat zij nodig  hebben, waar ze tegenaan lopen. We zoeken oplossingen die nu en straks de meeste individuele én waarde opleveren en die zijn gericht op mensen die wat extra steun kunnen gebruiken.
  De afgelopen tijd is geïnvesteerd in richting geven vanuit de maatschappelijke visie en de omgevingsvisie.  Centraal staan zes grote, strategische opgaven: duurzaamheid, gezondheid, veiligheid, economische
  ontwikkeling, verstedelijking en kansengelijkheid. Kansengelijkheid en Werk en Inkomen zijn thema’s die aan elkaar verboden zijn. Wij zoeken een ketenregisseur die verandering teweeg zal brengen op het gebied van participatie, inburgering en arbeidsmarkt. Maar ook zorgdraagt voor een inkomensvangnet als dat
  nodig is en gerichte inzet op armoedepreventie. Maak jij met een integrale aanpak op deze thema’s een positief verschil voor kansengelijkheid in Zaanstad?
  Interesse?
  Herken jij jezelf in het beschreven profiel? Dan maken wij graag kennis met jou! Wij reageren binnen 5 werkdagen op jouw sollicitatie. Heb je vragen over de functie, neem dan gerust contact op met Inge
  Drupsteen, Sectorhoofd Frontlijn via 0658002037. Voor vragen over de procedure kun je bellen of appen met
  Anouk Oostenbrink, Recruiter, via 0621282204.

  Gemeente Zaanstad

  Ketenregisseur Werk en Inkomen

  Gemeente Zaanstad

  • Management
  • Fulltime
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 28 - 10 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • Het publiek en de content van de publieke omroep aan elkaar verbinden, daar is metadata voor nodig. Het zijn bouwstenen om inzicht te geven in de impact van onze programmering. Metadata wordt steeds belangrijker en we zien dat er steeds meer metadata komt. Hoe zorg je er nu voor dat de metadata de juiste kwaliteit heeft om een optimale publiekservaring te realiseren? Als metadataspecialist houd jij je hiermee bezig!

  Dit ga je bij ons doen

  Als metadataspecialist houd je je proactief bezig met het verbeteren van de metadataketen. Daarin werk je veel samen met de verschillende afdelingen binnen NPO, de omroepen en Beeld en Geluid. Je helpt te bepalen welke set metadata er nodig is, aan welke criteria deze moet voldoen en hoe die kwaliteit gerealiseerd kan worden. We willen zoveel mogelijk uniformiteit en standaardisatie en dat betekent soms ook ‘nee’ zeggen tegen bepaalde wensen.

  Een greep uit jouw verantwoordelijkheden:

  · Wensen en behoeftes inventariseren bij in- en externe gebruikers en het publiek om verdere ontwikkeling van kwalitatieve metadata te realiseren.

  · Fungeren als stakeholder en sparringpartner bij het ontwikkelen van technische verbeteringen binnen de keten die door andere DevOps teams worden uitgevoerd. Je geeft (on)gevraagd advies en vertegenwoordigt daarbij de (eind)gebruikers.

  · Het inrichten van governance met betrekking tot metadata, data en dataethiek.

  · Zorgen dat rapportages en KPI’s worden ontwikkeld, gemonitord en gebruikt worden bij het nemen van beslissingen tbv metadatakwaliteit.

  · Formuleren van kwaliteit validaties en zorgen voor de implementatie daarvan.

  · De resultaten van de werkzaamheden inzichtelijk en meetbaar maken.

   
  Hier herken je jezelf in

  · Je hebt hbo werk- en denkniveau;

  · Op jouw cv staat ongeveer 3 jaar ervaring in soortgelijke functie;

  · Je hebt kennis van en ervaring met het werken in de media;

  · Je ervaring met data standaardisatie en governance.
  Als metadataspecialist ben je technisch bekwaam en onderlegd om te begrijpen hoe de metadataflow in elkaar zit en hoe systemen in de keten met elkaar koppelen. Je bent nieuwsgierig naar de vraag achter de vraag en gaat proactief het gesprek aan. Je vindt het leuk om analyses te doen en bevindingen te presenteren. Tot slot draag je het data gedreven gedachtegoed uit en vindt het werken in een Agile werkomgeving motiverend.

  Conceptueel denken, analyseren en communiceren (zowel mondeling als schriftelijk) zijn competenties die je goed ontwikkeld hebt.

  Arbeidsvoorwaarden

  · Bij NPO hanteren wij een 36-urige werkweek met flexibele werktijden;

  · Je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;

  · Je krijgt 200 vakantie-uren;

  · Wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen;

  De functie van metadataspecialist wordt voor 36 uur per week ingevuld waarbij 4x9 uur werken mogelijk is. De functie heeft een salaris tussen € 3.293,= en € 5.180,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay (m/v/x). Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract.

  Interesse? Wil je meer weten over de functie van metadataspecialist neem dan contact op met Arno van Rijswijk, via 06 13 34 76 65. Je kunt ook bellen of appen met Jolanda Janssen, recruiter, via 06 - 23 63 71 31. Heb je geen vragen en ben je enthousiast, stuur ons dan jouw cv en motivatie (t.a.v. Arno van Rijswijk).

  Wanneer ontvang je een reactie?

  Zodra je gesolliciteerd hebt, krijg je binnen een week een reactie van ons. Een telefonisch gesprek plannen we om kort kennis te maken. Is er een match, dan nodigen we je op hele korte termijn graag uit op gesprek.

  Zijn wij beiden enthousiast dan plannen we een tweede gesprek waarbij wij meer de diepte ingaan en waarbij wellicht zelfs een casus ingezet wordt. Zijn wij beiden dan nog steeds enthousiast dan volgt er een aanbod!

  NPO

  Metadataspecialist (m/v/x)

  NPO

  • Media en Entertainment
  • Hilversum

  Geplaatst op 05 - 10 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • Dit ga je bij ons doen
  Als medewerker servicedesk bied je uitstekende service aan onze ruim 500 gebruikers. Zo voorzie je hen van standaard werkplekvoorzieningen en adviezen over en toelichting op de producten en diensten uit onze IT catalogus. Zodra zich verstoringen voordoen, herstel je deze in de 1e of 2e lijn. Je houdt gebruikers up-to-date over de impact en de aard van de verstoring. Je doet aan change-, continuïty- en problemmanagement en zoekt actief naar mogelijkheden om onze diensten en dienstverlening continu te verbeteren. Natuurlijk houd je alle beheerdocumentatie up-to-date.

  Tot slot ben je als medewerker servicedesk een echte ambassadeur voor het ICT team en heb je een voorbeeldrol als het gaat om het bedenken van slimme productiviteitstips en het handig gebruik maken van IT-middelen.

  Hier herken je jezelf in

  • Je hebt in ieder geval MBO 4+ werk- en denkniveau;
  • Op jouw cv staat werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt een ITIL (V4) certificaat of bent bereid deze te halen;
  • Je zelflerend vermogen is groot; hierdoor kun je snel nieuwe methodieken en technieken eigen maken;
  • Klant- en servicegerichtheid staat hoog in het vaandel bij je.
  • Ervaring met het verzorgen van incidentrapportages maken jouw profiel nog interessanter. Net zoals ervaring met:
  Apple IOS;
  • het beheer en het uitrollen van Windows 10 en hoger;
  • de principes van Linux, Microsoft Certified Professional op server/desktop/applications;
  • beheertaken Windowsomgeving;
  • Performance monitoring tooling;
  • Jira.
  • In je communicatie ben je prettig, open en eerlijk. Je kunt goed met mensen op alle niveaus omgaan. De competenties communiceren, stressbestendigheid, klant- en servicegerichtheid en overtuigingskracht zijn goed ontwikkeld.
  Het ICT team
  Het ICT team, bestaande uit 6 medewerkers, voorziet dagelijks ruim 500 mobiele werkplekken van uitstekende service als het gaat om het beschikbaar stellen van honderden applicaties. Hierover adviseren wij, leveren de dienstverlening en herstellen of vernieuwen waar nodig. De technische complexiteit daagt ons iedere dag uit om onze expertise optimaal in te zetten.

  Het ICT team is verantwoordelijk voor onder andere:
  • werkplek stabiliteit en beschikbaarheid;
  • applicatie rationalisatie en virtualisatie;
  • werkplek optimalisatie;
  • data security.
  • Gebruikers weten onze servicedesk goed te vinden. De desk is geopend van 07.00 tot 17.30 uur. Medewerkers van de Servicedesk werken volgens een 3 wekelijks rooster. (De werktijden variëren van 07.00 uur tot 16.30 uur of van 08.00 tot 17.30 uur. Daarnaast draaien de medewerkers van de servicedesk stand-by diensten waarbij je een week lang oproepbaar bent voor eventuele calamiteiten. Daarom woon je op maximaal 1 uur reisafstand van NPO.
  Arbeidsvoorwaarden
  • Bij NPO hanteren wij een 36-urige werkweek met flexibele werktijden waarbij wij hybride werken;
  • Je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
  • Je krijgt 200 vakantie-uren;
  • Wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.
  • De functie van medewerker servicedesk wordt voor 36 uur per week ingevuld en heeft een salaris tussen € 2.169,= en € 3.037,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay m/v/x. Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract.

  NPO

  Medewerker servicedesk (m/v/x)

  NPO

  Solliciteren

  Geplaatst op 08 - 08 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • Wil jij meewerken aan het optimaal ontsluiten van content voor alle radiozenders van de NPO? Zoek je een baan waar geen dag hetzelfde is en waar je altijd midden in de actualiteit staat? Dan is de functie van business analist echt iets voor jou!

  Dit ga je doen
  Als business analist werk je samen met het team Sites & Apps Audio aan de doorontwikkeling van onze producten. Dat zijn de websites en de apps van alle NPO radio zenders. Zo vertaal je de wensen van de radiozenders naar een duidelijk verhaal voor het scrum team. Je toetst wensen aan onze productvisie en scherpt deze waar nodig aan samen met stakeholders en de teamleden. Je houdt de stakeholders goed op de hoogte van de releases die het team uitvoert. Zo leg je in begrijpelijke taal uit welke relevante features zijn uitgebracht of welke bugs zijn opgelost en wat de waarde daarvan is. Tijdens grote radio evenementen (zoals 3FM Serious Request en de Top 2000) ondersteun je het team en de zenders zodat online elementen van het evenement vlekkeloos verlopen.

  Met jouw analytische blik, herken je verbeterpunten en weet je deze samen met het team om te zetten in een plan van aanpak.

  Hier herken je jezelf in
  Als business analist heb je een aantal jaar relevante ervaring in een Agile omgeving. Je doorgrondt processen en beschikt over de skills om processen begrijpelijk te visualiseren, denk hierbij aan het uittekenen van een customer journey of van bedrijfsprocessen in bijvoorbeeld Visio.

  Je bent communicatief vaardig en staat sterk in je schoenen. Je hebt veel met stakeholders te maken en soms moet je nee kunnen zeggen. Je durft door te vragen en doorgrondt daarmee de waarde van een aanvraag voor onze gebruikers. Je begrijpt dat prioriteiten kunnen verschuiven vanwege bijvoorbeeld maatschappelijke ontwikkelingen en kunt daarin meebewegen.

  Je voelt je thuis binnen een team cultuur die een positieve mindset heeft. Je laat je niet gek maken als je meerdere bordjes tegelijk in de lucht moet houden. Je weet zelf goed prioriteiten te stellen en bent niet bang om hulp te vragen.

  De competenties informatie zoeken, anderen beïnvloeden, interpersoonlijke sensitiviteit en zelflerend vermogen zijn goed ontwikkeld.

  Arbeidsvoorwaarden

  Bij NPO hanteren wij een 36-urige werkweek met flexibele werktijden en we werken hybride;

  • Je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
  • Je krijgt 200 vakantie-uren;
  • Wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.
  • De functie van business analist wordt voor 36 uur per week ingevuld en heeft een salaris tussen € 3.293,= en € 5.180,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay m/v/x. Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract.

  Interesse?
  Wil je meer weten over de functie van business analist neem dan contact op met Wendy Breteler, product owner, via 06 11 30 05 49. Je kunt ook bellen of appen met Jolanda Janssen, recruiter, via 06 23 63 71 31. Heb je geen vragen en ben je enthousiast? Stuur dan je cv en motivatiebrief (t.a.v. Wendy Breteler).

  Wanneer ontvang je een reactie?
  Zodra je gesolliciteerd hebt, krijg je binnen twee weken een reactie van ons. Is er een match, dan nodigen we je op hele korte termijn graag uit voor een gesprek. Zijn wij beiden enthousiast dan plannen we een vervolg gesprek waarbij wij meer de diepte ingaan. Zijn wij beiden dan nog steeds enthousiast dan volgt er een aanbod!

  Open voor iedereen
  De NPO heeft een publieke taak: van waarde zijn voor elk individu én voor de samenleving als geheel. De behoeften van ons publiek, met al zijn achtergronden en opvattingen, zijn daarbij leidend. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Want juist doordat we van elkaar verschillen, kunnen we tot nieuwe inzichten en betere oplossingen komen. En dat is precies waar wij als NPO naar op zoek zijn. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

  NPO

  Business analist (m/v/x)

  NPO

  Solliciteren

  Geplaatst op 29 - 07 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • Wil jij een unieke kijk achter de schermen bij a.s.r.? In het team van Internal Audit vervul jij als Auditor een belangrijke rol bij de beheersing van de risico’s.

  Als Auditor maak jij deel uit het Internal Audit team en vervul jij samen met je collega’s een belangrijke rol bij de beheersing van interne risico’s bij a.s.r. Je verzorgt operational, financial en compliance audits bij de verzekeringsonderdelen en vermogensbeheerbedrijven. Je krijgt zo een unieke kijk achter de schermen.
  Bij a.s.r. vinden wij het belangrijk dat je veel afwisseling hebt in het werk. Met je collega’s richt jij je op veranderingen binnen de organisatie. Je krijgt daarbij veel vrijheid om je werkzaamheden vorm te geven en ruimte om je eigen ideeën in de praktijk te brengen. Ben jij toe aan een volgende stap in je carriére en wil jij een afwisselende baan binnen Audit? Solliciteer voor deze functie en kom groeien bij a.s.r.!
  Dit ga je doen als Auditor
  • frequent contact met directie van a.s.r. voor het bepalen en uitvoeren van audits
  • je voert met een collega audits uit
  • je werkt in een multidisciplinaire en deskundig team binnen de gehele keten van a.s.r.
  • je maakt scherpe risicoanalyses die uitmonden in een resultaatgericht auditplan en schrijft een to-the-point auditrapportage
  • je draagt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit, planning en voortgang van jouw onderzoeken
  Deze vacature is echt iets voor jou, want jij hebt
  • wo werk- en denkniveau
  • een afgeronde postdoctorale audit opleiding (RA, RE of RO)
  • praktijkervaring bij een accountantskantoor of in een interne audit functie
  • ervaring bij een financiële instelling is een pré
  • een goed analytisch vermogen en bent communicatief vaardig
  • affiniteit met datagericht onderzoek
  • ambitie om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen
  Dit bieden we je
  • bruto € 3.850,- tot € 5.500,- per maand op basis van 38 uur per week, een 13e maand én korting op verzekeringen
  • een heel goede pensioenregeling: a.s.r. betaalt minimaal 19,8% premie en dat kan oplopen tot 35,3%, jouw eigen bijdrage is maar 4,5%
  • veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit
  • bij a.s.r. zijn we flexibel in thuiswerken: we werken gemiddeld 60% thuis en 40% op kantoor en je hebt veel ruimte om je eigen werktijden te bepalen
  • een flexibele werkplek op ons prachtige hoofdkantoor in Utrecht met veel faciliteiten én een NS-Business Card met vrij reizen
  • werken bij de Beste Werkgever van Nederland in 2021 én een van de duurzaamste verzekeraars van Europa. Ontdek wat we nog meer bieden.
  Hier ga je werken als Auditor in Utrecht
  Je komt te werken in het Internal Audit team, dat bestaat uit ruim 15 professionals. Als team zijn wij onafhankelijk gepositioneerd en rapporteren we direct aan de Raad van Bestuur. Je werkt ook nauw samen met de desbetreffende bedrijfsonderdelen en schakelt op directieniveau. Wij zijn een hecht team waar ook zeker hard gewerkt wordt, maar ook ruimte is om elkaar te leren kennen en van elkaar te leren.
  Solliciteer op deze Auditor vacature
  Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer’. Bij a.s.r. geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken en voor ons tellen alleen je kwaliteiten. Daarom vinden we het prima als jij in jouw cv geen geboortedatum, geslacht en geboorteplaats opneemt.
  Hier vind je meer informatie over het sollicitatieproces.
  Vragen? Stel ze aan Vera Reidinga (recruiter) via WhatsApp (06-28804564) of e-mail (vera.reidinga@asr.nl).

  ASR

  Auditor

  ASR

  • Financiën
  • Parttime
  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 26 - 09 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • Vind jij het gaaf om user experiences steeds verder te verbeteren? Leef je uit als UX Designer bij a.s.r. en realiseer de perfecte flow voor onze klanten.

  Voor twee scrumteams zoekt a.s.r. een allround UX Designer die bestaande interacties en flows voortdurend verbetert én nieuwe features ontwerpt. Natuurlijk met onze klanten als uitgangspunt, zodat zij altijd een optimale customer journey hebben. Je bedenkt uitstekende oplossingen en betrekt naast gebruikers ook product owners en andere interne stakeholders actief bij het ontwerpproces. Dit allemaal in samenwerking met je teamleden van de afdeling Klantbeleving & Digitaal. Vanwege de brede rol die je krijgt als UX Designer bij a.s.r. is gevoel voor en ervaring met visueel ontwerp een must. Je bent bekend met design systems en weet hoe je daarop aansluit.
  Dit ga je doen als UX Designer
  • je zorgt dat de digitale producten van a.s.r. helemaal tegemoetkomen aan de wensen en de behoeften van onze gebruikers
  • je maakt prototypes en uitwerkingen die de UX Researchers meteen kunnen gebruiken
  • je onderbouwt je ontwerpkeuzes met theoretische kennis en gebruikersdata, en haalt zo het maximale resultaat binnen de restricties
  • je werkt nauw samen met de product owners van de teams en geeft hen goed onderbouwde adviezen
  Deze vacature is echt iets voor jou, want jij
  • hebt hbo+ werk- en denkniveau, minimaal 3 jaar ervaring als UX designer in een grote organisatie of bij bureaus. Uit jouw heldere portfolio spreekt een goed gevoel voor visueel ontwerp
  • kent de gangbare ontwerpprogramma’s zoals Figma als geen ander en weet los van de tools vooral hoe je concepten maakt, verantwoordt en verkoopt
  • werkt net zo makkelijk zelfstandig als in teamverband en hebt ervaring met agile werken in een multidisciplinair team
  • bent creatief, nieuwsgierig, flexibel, ondernemend, analytisch en daadkrachtig en weet je teamleden en stakeholders makkelijk te overtuigen van jouw ideeën
  Dit bieden we je
  • een bruto salaris van € 3.300,- tot € 4.800,- op basis van 38 uur per week, een 13e maand én korting op verzekeringen
  • een heel goede pensioenregeling: a.s.r. betaalt minimaal 19,8% premie en dat kan oplopen tot 35,3%, jouw eigen bijdrage is maar 4,5%
  • bij a.s.r. zijn we flexibel in thuiswerken: we werken gemiddeld 60% thuis en 40% op kantoor en je hebt veel ruimte om je eigen werktijden te bepalen
  • een flexibele werkplek op ons prachtige hoofdkantoor in Utrecht met veel faciliteiten én een NS-Business Card met vrij reizen.
  • veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit
  • werken bij de Beste Werkgever van Nederland in 2021 en één van de duurzaamste verzekeraars van Europa
  Hier ga je werken als UX Designer in Utrecht
  Je gaat aan de slag op de bruisende afdeling Klantbeleving & Digitaal: een hechte groep van 70 inventieve collega’s, verdeeld over verschillende teams. In scrumteams bouwen en optimaliseren zij websites en helpen ze de businesslines met data, analytics en innovatieve ideeën. Jij krijgt een plaats in het Designteam, waarin 20 ambitieuze UX Designers, Visual Designers en Researchers werkzaam zijn in verschillende scrumteams. Alle leden van jouw team werken aan gezamenlijke projecten, ontwikkelen gemeenschappelijke standaarden en principes en delen hun creatieve kennis. Je collega’s zijn enthousiast, proactief, nemen initiatief en staan open voor verandering.
  Solliciteer op deze IT vacature
  Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer’. Bij a.s.r. geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken en voor ons tellen alleen je kwaliteiten. Daarom vinden we het prima als jij in jouw cv geen geboortedatum, geslacht en geboorteplaats opneemt.
  Hier vind je meer informatie over het sollicitatieproces.
  Neem bij inhoudelijke vragen contact op met Remco Homberg, Design Lead, mail: remco.homberg@asr.nl

  ASR

  UX Designer

  ASR

  • Marketing & communicatie
  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 26 - 09 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • Weet jij alles van Investment Control en financiële modellen en heb jij het vermogen in huis om als Senior Investment Analist inzicht te creëren in de financiële risico modellen (zoals SII), de interactie tussen IFRS 9 en IFRS 17 en niet financiële doelstellingen zoals ESG en liquiditeit in onze beleggingen?

  Ben jij kwantitatief, modelmatig en analytisch sterk en begrijp je de gevoeligheden in de waarderings- en risicomodellen? Ben je in staat om boven de materie te staan en overzicht te houden over de interactie van de verschillende doelstellingen van AVB? Heb je zin om mee te bouwen aan een nieuw team waarin de beleggingsportefeuille integraal wordt geanalyseerd en je inzichten worden gebruikt voor de verklaring van de verschillende portefeuille doelstellingen en de te volgen beleggingsstrategie om ze te gaan halen? Dan is dit de functie voor jou!

  Vanuit bestaande afdelingen wordt er een dedicated team van 11 FTE gecreëerd om dit inzicht te bereiken. Met dit team heb je een groot aantal in python geprogrammeerde (proxy)modellen zelf in beheer. De berekening van de modellen en de analyse over de ontwikkeling van de cijfers zijn de speerpunten van je werkzaamheden. Omdat je zelf de controle hebt over de tooling krijg je ook de lead in het aanpassen van de modellen en tooling als de omgeving verandert. Programmeer kennis en ervaring met change processen is daarvoor een pré. Maar belangrijker is het overzicht om ervoor te zorgen dat de veranderingen consistent worden doorgevoerd in de verschillende modellen en analyses.
   
  Dit ga je doen als Senior Financial Risk Analist
  • je berekent en analyseert de winstgevendheid en beleggingsrisico’s in verschillende risico kaders (SII en interne modellen) en creëert inzicht in de gevoeligheden van de beleggingsportefeuille in deze risico kaders, alsmede inzicht in de relatie met de gevoeligheden van de verplichtingen
  • je analyseert de impact van maand op maand veranderingen op de uitkomsten
  • je bent kennishouder van de methoden en technieken in de kwantitatieve risico berekeningen
  • je helpt de tools te ontwikkelen om de waardering te verbeteren en financiële risico’s te meten en te analyseren
  Deze vacature is echt iets voor jou, want jij
  • hebt diepgaande kennis van de fixed income beleggingen en -derivaten en de onderliggende theoretische waarderingsmodellen
  • hebt diepgaande kennis van risico en rendementsmodellen en kan deze conceptueel aan elkaar koppelen waardoor je het totaal in beeld houdt
  • hebt ervaring met het analyseren van de gevoeligheden van bezittingen en verplichtingen en de relatie daartussen
  • hebt ervaring in (fixed income) performance analyse of het verklaren van de ontwikkeling van de uitkomsten van risico modellen
  • hebt vaardigheden voor het ontwikkelen van tooling en programmeren van modellen, programmeerkennis in Python of R is een pré
  Dit bieden we je
  • een bruto salaris van € 4.600,- tot € 6.500,- op basis van 38 uur per week, een 13e maand én korting op verzekeringen
  • een heel goede pensioenregeling: a.s.r. betaalt minimaal 19,8% premie en dat kan oplopen tot 35,3%, jouw eigen bijdrage is maar 4,5%
  • bij a.s.r. zijn we flexibel in thuiswerken: we werken gemiddeld 60% thuis en 40% op kantoor en je hebt veel ruimte om je eigen werktijden te bepalen
  • een flexibele werkplek op ons prachtige hoofdkantoor in Utrecht met veel faciliteiten én een NS-Business Card met vrij reizen.
  • veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit
  • werken bij de  Beste Werkgever van Nederland in 2021 en één van de duurzaamste verzekeraars van Europa
  • ontdek wat we nog meer bieden
  Hier ga je werken als Senior Financial Risk Analist in Utrecht
  De afdeling Investment Control van a.s.r. vermogensbeheer is een nieuw gevormd team, dat met 11 collega’s verantwoordelijk is voor financiële risico en rendementsanalyses over de beleggingen van a.s.r. Investment Control is dan ook de vraagbaak van het management, strategie en de centrale a.s.r. staven op deze terreinen.
  Dit team ontwikkelt en onderhoudt de modellen en tools die gebruikt worden voor deze analyses. Deze modellen zijn momenteel volop in ontwikkeling, waardoor er ruime mogelijkheid is mede vorm te geven aan de modellen en analyses.
  Solliciteer op deze Risk vacature
  Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer’. Bij a.s.r. geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken en voor ons tellen alleen je kwaliteiten. Daarom vinden we het prima als jij in jouw cv geen geboortedatum, geslacht en geboorteplaats opneemt.
  Hier vind je meer informatie over het sollicitatieproces.
  Neem bij inhoudelijke vragen contact op met Marcel Mos (Manager Investment Control): 06-39768281 / marcel.mos@asr.nl.
  Wij werken op een prettige manier samen met een aantal preferred suppliers. Acquisitie door werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureaus wordt daarom niet op prijs gesteld.

  ASR

  Senior Financial Risk Analyst

  ASR

  • Financiën
  • Parttime
  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 29 - 09 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • Wil jij je vastbijten in complexe rekenmodellen en pak je graag meerdere rollen op? Sta jij achter jouw analyses en wil je die loslaten op het toekomstplan van een assetmanagementsysteem? Bekijk deze vacature van Configuratiespecialist bij a.s.r. vermogensbeheer.

  Het uitdagende in de functie van Senior Configuratiespecialist is dat je twee petten op hebt: die van business analist en architect. In de rol van business analist ontwikkel je complexe rekenmodellen voor de beleggingsafdelingen, met onder andere risk-, ESG-, solvency-, performance- en positieberekeningen. In de rol van architect ben je samen met twee collega’s verantwoordelijk voor de uitwerking van de visie en roadmap 2023-2026 voor de inrichting en het gebruik van ons assetmanagementsysteem Simcorp Dimension voor a.s.r. vermogensbeheer. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de dynamische werkomgeving van een groeiende vermogensbeheerder? Word Configuratiespecialist bij a.s.r. vermogensbeheer!
   
  Dit ga je doen als Configuratiespecialist
  • je analyseert en implementeert de processen van a.s.r. vermogensbeheer in de benodigde systemen
  • je zorgt voor uitwerking en inrichting van de benodigde modules van Simcorp Dimension bij voor verschillende afdelingen binnen avb
  • je zorgt voor de analyse en aansturing van de realisatie van het Data Science Lab in de azurecloud omgeving
  • je vertaalt naar concrete inrichtingsvoorstellen per functioneel aandachtsgebied
   
  Deze vacature is echt iets voor jou, want jij
  • hebt een afgeronde wo-opleiding in de richting van econometrie, wiskunde of natuurkunde, aangevuld met zo’n 7 jaar relevante werkervaring bij een vermogensbeheerder
  • hebt ruime kennis van en ervaring met beleggingssystemen, in het bijzonder Simcorp Dimension, en bent vertrouwd met complexe beleggingsinstrumenten en risk- en performance-analysemodellen
  • bent visievormend en in staat transitievoorstellen te maken op het gebied van vereiste softwaretoepassingen voor een integrale beleggingsadministratie
  • bent in staat draagvlak te creëren voor voorgedragen oplossingen
  • bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig en in staat om complexe vraagstukken eenvoudig uit te leggen
   
  Dit bieden we je
  • een bruto salaris van € 5.000,- tot € 7.400,- op basis van 38 uur per week, een 13e maand én korting op verzekeringen
  • een heel goede pensioenregeling: a.s.r. betaalt minimaal 19,8% premie en dat kan oplopen tot 35,3%, jouw eigen bijdrage is maar 4,5%
  • bij a.s.r. zijn we flexibel in thuiswerken: we werken gemiddeld 60% thuis en 40% op kantoor en je hebt veel ruimte om je eigen werktijden te bepalen
  • een flexibele werkplek op ons prachtige hoofdkantoor in Utrecht met veel faciliteiten en een NS-Business Card met vrij reizen
  • veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit
  • werken bij de Beste Werkgever van Nederland in 2021 én één van de duurzaamste verzekeraars van Europa
  Hier ga je werken als Configuratiespecialist in Utrecht
  Je gaat werken op de afdeling Business Process Support (BPS), waar ruim 20 collega’s samen verantwoordelijk zijn voor het informatiebeleid, adequate inrichting en beheer van de applicaties, datamanagement, rapportageontwikkeling, configuratiemanagement en het data analytic lab. Zo ondersteunen we a.s.r. vermogensbeheer bij het realiseren van haar doelen en het onderhouden van optimaal werkende systemen en processen. Door de sterke groei van a.s.r. vermogensbeheer, processen en systemen die voortdurend in beweging zijn én een uitbreidend wetgevingskader, werk je in een dynamisch en zeer uitdagend werkveld.
  Solliciteer op deze Vermogensbeheer vacature
  Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer’. Bij a.s.r. geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken en voor ons tellen alleen je kwaliteiten. Daarom vinden we het prima als jij in jouw cv geen geboortedatum, geslacht en geboorteplaats opneemt.
  Hier vind je meer informatie over het sollicitatieproces.
  Neem bij inhoudelijke vragen contact op met Henk Schaveling (Manager BPS): 06-22408964 / henk.schaveling@asr.nl
  Wij werken op een prettige manier samen met een aantal preferred suppliers. Acquisitie door werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureaus wordt daarom niet op prijs gesteld.

  ASR

  Senior Configuratiespecialist

  ASR

  • IT
  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 29 - 09 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • 36 uur
  Salarisindicatie €2.869,95 tot €4.415,32

  De Volksbank

  Medewerker data en rapportage

  De Volksbank

  • IT
  • Den Haag
  Solliciteren

  Geplaatst op 29 - 06 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • Vind jij het als Test Engineer supertof om nieuwe functionaliteiten te testen? En wil je met jouw ruime testervaring meer invloed hebben op de strategie?

  Kom dan als Test Engineer grote stappen maken op het gebied van quality assurance bij a.s.r. Je gaat aan de slag op een afdeling waar iedereen dezelfde passie deelt: digitaliseren en optimaliseren om zo de beste klantbeleving te realiseren.

  Je versterkt een multidisciplinair scrumteam dat als gezamenlijk doel heeft om applicaties voor heel a.s.r. naar een hoger niveau te tillen. Daarvoor test je ontwikkelde functionaliteiten waarbij geautomatiseerd testen het uitgangspunt is.

  Als Test Engineer ben je het geweten van het team: kwaliteit is het hoogste goed, dus je spreekt teamleden aan op gevonden bugs en risico’s. In deze seniorfunctie beperk jij je niet tot het werk in je team, maar ben je altijd bezig om manieren te bedenken om zo vroeg mogelijk risico’s en fouten te ontdekken in alle stadia van het development proces. Wil jij samen met ons nieuwe mijlpalen halen? Solliciteer dan op de vacature van Test Engineer bij a.s.r.

  Dit bieden we je

  • een bruto salaris van € 3.400,- tot € 4.800,- op basis van 38 uur per week, een 13e maand én korting op verzekeringen
  • een heel goede pensioenregeling: a.s.r. betaalt minimaal 19,8% premie en dat kan oplopen tot 35,3%, jouw eigen bijdrage is maar 4,5%
  • bij a.s.r. zijn we flexibel in thuiswerken: we werken gemiddeld 60% thuis en 40% op kantoor en je hebt veel ruimte om je eigen werktijden te bepalen
  • een flexibele werkplek op ons prachtige hoofdkantoor in Utrecht met veel faciliteiten én een NS-Business Card met vrij reizen.
  • veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit

  ASR

  Test Engineer

  ASR

  • IT
  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 07 - 09 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • Help jij de Volksbank verder?

  Als Jurist Inkoop zit jij in het hart van de afdeling die werkt aan de toekomst van de Volksbank. Je kunt jouw ambities waarmaken in een collegiale omgeving mét aantrekkelijke work-life balance. Goed contractenmanagement is van groot belang voor de Volksbank. Je ondersteunt proactief en bent de vraagbaak voor de afdeling Inkoop en het Expertise Centrum Tech.

  Je begeleidt en adviseert bij inkoop- en uitbestedingstrajecten variërend van IT en clouddiensten, samenwerking met strategische partners, marketing en bancaire diensten. Je stelt documentatie op, onderhandelt met andere partijen en draagt op deze manier bij aan het succes van de Volksbank. Krijgen we te maken met nieuwe wet- en regelgeving of belangrijke maatschappelijke, politieke of juridische ontwikkelingen? Dan maak je de bank daarop attent. Vervolgens ondersteun je bij de implementatie van die nieuwe regels en wetten. Ook de juridische ondersteuning van de afdeling Facilitair behoort tot jouw domein.

  Kortom, een brede juridische functie waarin goede kennis van het contractenrecht, naast onderhandelings- en sociale vaardigheden, onontbeerlijk is. En hoe zit het met die work-life balance? Eerlijk is eerlijk: er zijn zeker piekmomenten. Maar we zorgen er samen voor dat jouw takenpakket aansluit bij wat je op dat moment wilt en kunt, en dat je jouw werk goed kunt combineren met je privéleven. Want de Volksbank is bovenal een menselijke bank. En dat betekent ook aandacht voor jouw werkplezier als medewerker.

  Zo is fulltime bij ons 36 uur en kun je bijvoorbeeld 4x9 werken. Hier kom je te werken Met elf juristen, waarvan een aantal advocaten, maak je deel uit van het team Finance & Litigation op de afdeling Juridisch & Fiscale Zaken. Je adviseert rechtstreeks aan de business en je maakt onderdeel uit van multidisciplinaire agile-teams. En daarbij ga je het liefst een stap verder dan de wettenbundel voorschrijft. Wat is het beste voor klanten, medewerkers, de maatschappij en de aandeelhouder? Daar draait het om en daarom heb je een grote verantwoordelijkheid. Binnen de Volksbank is er voldoende ruimte voor scholing en je eigen ontwikkeling. En uiteraard is er ook veel aandacht voor sociale activiteiten met elkaar.

  Jouw kwaliteiten In het team waar jij straks onderdeel van wordt, is een goede samenwerking de sleutel tot succes. Daar blink jij dan ook in uit. Je voelt je verantwoordelijk voor het werk en pakt uit jezelf zaken op. Je weet mensen aan je te binden en wordt blij van het behalen van resultaten.

  Verder heb je: 

  • Een wo-diploma rechten (van een Nederlandse universiteit);
  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring (als bedrijfsjurist of advocaat);
  • Aantoonbare kennis van algemeen verbintenissenrecht, onroerend goed recht; (inclusief huurrecht) en ICT recht;
  • Aantoonbare ervaring met onderhandelingsprocessen, ook op het gebied van IT; - Kennis op het gebied van of affiniteit met financiële toezichtregelgeving en outsourcing;
  • Goede mediation skills en onderhandelingsvaardigheden;
  • Zeer goede kennis van de Engelse taal.
  Agile denken en doen bij de Volksbank Onze héle organisatie is agile ingericht. Dit betekent dat de klant centraal staat bij alles wat we doen. In zelfstandige, multidisciplinaire klantreisteams maken we de reis die klanten afleggen binnen onze kanalen zo relevant en persoonlijk mogelijk. De verantwoordelijkheid ligt bij de agile klantreisteams en leidinggevenden staan in dienst van deze teams. Als collega’s werken we resultaatgericht samen en we willen blijven leren en verbeteren. Voor de klant én onszelf. Samen maken we onze organisatie wendbaarder en gaan we nog meer impact maken voor onze klanten en op de maatschappij. Meer weten over agile werken bij de Volksbank? Check onze Agile & Jij-pagina. Word jij onze collega? Wil je solliciteren op de functie Jurist Inkoop?

  Klik op sollicitatiebutton en reageer op deze vacature. Als je je motivatie en cv achterlaat, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Inhoudelijke vragen over de functie? Stel ze aan Annemarie van Lith, Head Finance & Litigation Team via 06-20132094 of annemarie.vanlith@devolksbank.nl. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Celine Le, corporate recruiter, via 06-83492454 of celine.le@devolksbank.nl. Het selectieproces bestaat uit drie gesprekken en een online assessment is onderdeel van de procedure.

  De Volksbank

  Jurist Inkoop

  De Volksbank

  • Juridisch
  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 12 - 08 - 2022

  Geen sluitingstermijn