JavaScript is not enabled in your browser.

Menu

Goed om te weten!

Op deze pagina worden vacatures geplaatst van onze members. Eventuele vacatures van Agora Network zijn hier ook te vinden. Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste vacatures? Meld je dan aan voor de vacature alert.

 • De organisatie

  Zaanstad behoort tot de 20 grootste gemeente van Nederland. In 2040 is onze gemeente uitgegroeid tot een stad met ruim 200.000 inwoners. Wij willen Zaanstad mooier en sterker maken. Door te werken aan een welvarende, veilige en duurzame stad waarin Zaankanters prettig en gezond wonen, werken en recreëren. Hier werken wij elke dag met 1500 collega’s aan. We streven naar een vitale en inclusieve organisatie. Waar jij jezelf kan zijn en je je thuis en gewaardeerd voelt. Met ruimte om jouw unieke talent te ontwikkelen en in te zetten voor de stad.
  Over de functie
  Met jouw audits bijdragen aan het maatschappelijke belang. Dat is wat jij kan betekenen als senior auditor! Uiteindelijk werk je voor de inwoners en bedrijven van Zaanstad. Jouw werk heeft namelijk een positieve invloed op openheid, lerend vermogen en de betrouwbaarheid van onze organisatie. Jij maakt de organisatie bewust van risico’s en kansen om efficiënter, effectiever en rechtmatig te werken.
  Samen met je collega’s werk je hard aan de rechtmatigheidsverantwoording. Dit betekent dat je aantoont dat de budgetten op een rechtmatige manier worden benut. Hiervoor voer je audits uit naar maar liefst 30 processen binnen de hele organisatie. Maar daar blijft het niet bij. Je hebt ook de uitdaging om de verbeteringen vanuit audits met overtuiging te presenteren en over te brengen. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het definiëren van de controleaanpak, waarbij je gebruik maakt van diverse controletechnieken. Binnen team audit heb je 3 gedreven teamleden. De sfeer is informeel en je krijgt veel vrijheid om je werk vorm te geven.
  Dit zijn je belangrijkste taken:
  • Je voert onderzoeken uit naar rechtmatigheid en risicomanagement;
  • Je voert interne controles uit op processen met een materiële financiële geldstroom. Onderdelen hiervan zijn het maken van een plan van aanpak, uitvoeren van de controlewerkzaamheden en het maken van een rapportage;
  • Je bent gesprekspartner voor management, accountant en collega’s in de regio;
  • Je helpt de organisatie en het college bij het verantwoorden van de rechtmatigheid in het kader van de verplichte rechtmatigheidsverantwoording vanaf 2023;
  • Je draagt bij aan interne en externe overleggen over vakinhoudelijke onderwerpen die spelen binnen de gemeentes op gebied van audit, accountantscontrole en verslagleggingsrichtlijnen;
  • Je bevordert de kwaliteitsverbetering en waarborgt de auditkwaliteit binnen het team en biedt begeleiding aan collega's met minder ervaring.
  Jouw profiel
  Jij weet met een goed verhaal het management en bestuur mee te nemen in de resultaten en verbeteringen vanuit de verschillende onderzoeken. Verder is het belangrijk dat je de resultaten van onderzoeken kan begrijpen en daarover kunt adviseren. Met jouw vermogen om te overtuigen weet je duidelijk te maken wat het voordeel is van interne beheersing, risicomanagement en audits.
  Verder beschik je over:
  • een hbo/wo-opleiding bijvoorbeeld in de richting van accountancy of bedrijfseconomie eventueel aangevuld met een opleiding tot RA;
  • ruime ervaring met het uitvoeren van interne audits en/of Verbijzonderde Interne Controles (VIC’s);
  • kennis van specifieke gemeentelijke wet- en regelgeving, waaronder de BBV is een pre.
  Arbeidsvoorwaarden
  Mooi werk bij een goede, ambitieuze werkgever. Een baan waarin jij het verschil kan maken en een waardevolle bijdrage levert aan de stedelijke opgaven en de toekomst van Zaanstad.
  Wat kun je nog meer verwachten?
  • Een salaris tussen €4.781 en €6.470 bruto per maand (schaal 12 o.b.v. 36 uur, inschaling is afhankelijk van ervaring)
  • Een baan voor 32-36 uur per week
  • Een individueel keuzebudget (IKB) van maar liefst 17,05%, dat je kunt besteden aan extra vakantiedagen, opleidingen, een fiets of extra salaris
  • Hybride werken: zowel in het unieke stadhuis, direct gelegen naast het NS-station Zaandam, als vanuit huis. Werktijden/ -dagen zijn flexibel in te delen
  • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof
  • Een thuiswerkvergoeding van €3 netto per dag
  • Reiskostenvergoeding op basis van fiscale uitruil. Als je met het OV reist ontvang je daarnaast een netto tegemoetkoming in de reiskosten
  Wil jij meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik dan even verder: https://werkenbij.zaanstad.nl/vacatures/arbeidsvoorwaarden
  Interesse?
  Herken je jezelf in het beschreven profiel en krijg je nu al zin om aan de slag te als senior auditor bij Zaanstad? Dan maken we graag kennis met jou! Solliciteren kan t/m zondag 8 oktober.
  Wil je meer weten? Neem dan contact op met Patrick Warmerdam (expert auditor) via 06-50071770. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Olaf van der Hoeven, corporate recruiter, via 06-29668252.
  Je kunt alvast rekening houden met de volgende planning:
  • Eerste ronde: maandag 16 oktober
  • Tweede ronde: dinsdag 24 oktober
  • Arbeidsvoorwaardengesprek: maandag 30 oktober

  Gemeente Zaanstad

  Senior Auditor

  Gemeente Zaanstad

  • Financiën
  • Parttime
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 20 - 09 - 2023

  Nog 3 dag(en)
 • Houd jij wel van een juridische uitdaging in een dynamische en gereguleerde omgeving met hoge technische eisen? Kom dan ons team versterken!

  Dit ga je bij ons doen
  Als junior jurist houd je je bezig met ICT-recht, tech, telecommunicatie, digitale diensten en AI. Ook aanbestedingsrecht behoort tot jouw aandachtsgebied. Hiermee speel je een belangrijke rol bij het adviseren en begeleiden van juridische vraagstukken met betrekking tot ICT en AI.

  Je bent als jurist betrokken bij de totstandkoming en het beoordelen van contracten met betrekking tot AI, ICT en aanbestedingen. Je beoordeelt op eventuele onduidelijkheden, werkbaarheid en risico’s. Je verleent juridische ondersteuning bij mogelijke geschillen over de uitvoering van contracten en adviseert over juridische vraagstukken rond (gebruik van) ICT, digitale diensten en AI, zoals de verdeling van (contractuele) rechten en plichten bij het ontwikkelen van een (AI) model, en andere complexe samenwerkings- en ontwikkeltrajecten.

  Als jurist ben je het juridische aanspreekpunt voor collega’s. Ook onderzoek je proactief de juridische haalbaarheid en uitvoering van strategieën en verschillende NPO-activiteiten. Je bent pragmatisch en in staat met een heldere en scherpe juridische blik jouw kennis overtuigend over te brengen. Terwijl je beseft dat je in een publieke omgeving werkt, waarin naast wettelijke ook maatschappelijke eisen worden gesteld, laat je je inspireren door de strategische koers van de NPO. Je hebt een scherp oog voor de juridische ontwikkelingen op jouw werkterrein, je analyseert de toepasselijke (internationale) wetgeving en weet dit in een praktisch advies om te zetten.

  Je maakt als jurist deel uit van een hecht team van zeven juristen en een paralegal, ieder met eigen specialismen op de voor de publieke omroep relevante rechtsgebieden. Tezamen vormen jullie ‘het juridische geweten’ van de NPO.

  Hier herken je jezelf in
  · Je voelt je thuis in de publieke en bestuurlijke omgeving van het media-, aanbestedings- en ICT-recht;
  · je hebt een universitaire, juridische masteropleiding, gespecialiseerd in ICT en AI-recht;
  · je hebt enige praktische werkervaring, bij voorkeur met SaaS- en cloud-contracten;
  · je vindt het leuk en bent in staat om je snel te verdiepen in nieuwe technologieën en technologische dienstverlening, zoals AI en SaaS- en cloud-diensten.

  Als jurist werk je samen met verschillende collega’s binnen de NPO. Je vindt het leuk om een netwerk te onderhouden van relaties, zowel binnen als buiten de NPO. Je houdt juridische ontwikkelingen goed bij en weet deze te vertalen naar de NPO. Je formuleert scherp, kort en bondig en begrijpelijk. Jouw analytische vaardigheden helpen je bij jouw probleemoplossende vaardigheden. Je wordt niet nerveus van een vraag om ‘vijf voor twaalf’ en je kunt verschillende onderwerpen tegelijkertijd aan. Tot slot heb je belangstelling voor ontwikkelingen binnen de media.

  Arbeidsvoorwaarden
  · Iedereen is welkom. Ook als je bijvoorbeeld een arbeidsbeperking hebt en er aanpassingen nodig zijn;
  · bij de NPO werken we hybride en kennen we flexibele werktijden;
  · je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
  · je krijgt 200 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur);
  · wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

  De functie van junior jurist is een vaste baan voor 28 uur per week. Je krijgt een jaarcontract en het salaris ligt tussen de € 2.869,= en € 4.377,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay m/v/x.

  Interesse? Ben jij de jurist die we zoeken met een passie voor AI en ICT in een publieke omgeving, aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog. Wil je meer weten over de functie van jurist neem dan contact op met, Ronald Vecht, hoofd juridische zaken via Michelle van den Bedum op 06 34 62 01 95. Je kunt ook appen of bellen met Jolanda Janssen, recruiter, via 06 23 63 71 31. Heb je geen vragen en ben je enthousiast, stuur dan jouw cv en motivatiebrief (t.a.v. Ronald Vecht).

  Wanneer ontvang je een reactie?

  Je kunt tot en met zondag 08 oktober 2023 solliciteren.
  10 oktober 2023: terugkoppeling sollicitatie
  12 oktober 2023: eerste sollicitatiegesprekken (ochtend)
  16 oktober 2023: reservedag eerste sollicitatiegesprekken (middag)
  17 oktober 2023: terugkoppeling eerste sollicitatiegesprekken
  25 oktober 2023: tweede sollicitatiegesprekken inclusief een opdracht (ochtend)
  24 oktober 2023: reservedag tweede sollicitatiegesprekken inclusief een opdracht (middag)
  26 oktober 2023: terugkoppeling tweede sollicitatie gesprekken
  30 oktober 2023: aanbod arbeidsvoorwaarden (telefonisch en per email)

  Open voor iedereen De NPO heeft een publieke taak: van waarde zijn voor elk individu én voor de samenleving als geheel. De behoeften van ons publiek, met al zijn achtergronden en opvattingen, zijn daarbij leidend. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Want juist doordat we van elkaar verschillen, kunnen we tot nieuwe inzichten en betere oplossingen komen. We nodigen dan ook graag kandidaten uit die door hun achtergrond en ervaring hieraan een bijdrage willen leveren. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen de NPO op deze wijze versterkt.

  NPO

  Jurist ICT / AI (m/v/x)

  NPO

  • Hilversum
  Solliciteren

  Geplaatst op 14 - 09 - 2023

  Nog 3 dag(en)
 • Zorg jij voor goede contracten met gecertificeerde instellingen op het gebied van jeugd?

  De organisatie
  Gemeente Zaanstad is er voor de Zaankanters. Voor de inwoners, de ondernemers en de bezoekers van onze stad. Ons doel is om de kwaliteit van leven in Zaanstad optimaal te maken. Daar hebben we jouw expertise en denkkracht bij nodig! De ambities en vraagstukken van Zaanstad zijn groot. Tegelijk is de organisatie klein genoeg om elkaar te kennen en te vinden. Korte lijnen, en een omgeving waarin ruimte is voor innovatieve ideeën.
  De afdeling Informatie- en Contractmanagement
  De afdeling Informatie- en contractmanagement werkt veel samen met verschillende gemeenten in de regio. Samen beheren de collega’s hier alle contracten en subsidieovereenkomsten van de jeugdhulp GGD, participatie, sport, en WMO, veelal voor de regio Zaanstreek-Waterland. Contractmanagement betekent voor ons dat we verbinding leggen, samenwerken en open en transparant communiceren met onze opdrachtgevers en partners. In lijn met onze Maatschappelijke-visie vanuit partnerschap.
  Over de functie
  Als Contractmanager Jeugd ben jij verantwoordelijk voor aanzienlijke contracten, qua (financiële) omvang én afbreukrisico op het gebied van jeugd. Jij richt je voornamelijk op contracten in het segment B, enkelvoudige jeugdzorg Kinderen hebben het recht om veilig en gezond op te groeien zodat ze later als evenwichtige volwassenen volwaardig kunnen meedoen in de maatschappij.
  In deze rol koop jij jeugdzorg segment B in voor inwoners van de regio Zaanstreek-Waterland en beheer jij de relatie met de aanbieders van deze diensten. Door goede diensten in te kopen draag jij bij aan een betere toekomst voor de jeugd van Zaanstreek-Waterland.
  Daarnaast:
  • Maak jij de best mogelijke afspraken met onze leveranciers. Zodat we diensten kunnen aanbieden waarmee inwoners echt geholpen zijn. En die in de praktijk ook goed uitvoerbaar én betaalbaar zijn;
  • Zorg jij er voor dat deze afspraken nageleefd worden. Je beheert de contracten en indien nodig ga jij het gesprek aan met partijen om de contracten aan te passen.
  • Schat jij financiële- en kwaliteitsrisico’s in, en probeer je deze te voorkomen.
  Je bent betrokken bij regionale samenwerkingsverbanden, zowel in de regio Zaanstreek-Waterland als in de Metropoolregio Amsterdam. In samenwerking zorg je voor een zo goed mogelijk pakket van diensten. Het afwegen van belangen tussen de verschillende partijen is essentieel.
   
  Jouw profiel
  Relatiemanagement is erg belangrijk in deze functie! Jij bent in staat goede relaties te onderhouden met zowel de jeugdaanbieders alsook met de vele partners in de regio. Jij kunt diplomatiek zijn, maar schuwt een confrontatie niet. Dit helpt jou in de onderhandelingen met jeugdaanbieders en zorgt er tegelijk voor dat relaties goed blijven. Je kunt goed belangen afwegen, zo kom je tot contracten waarmee alle partijen tevreden zijn. Jij bent verantwoordelijk voor (financieel) omvangrijke contracten, kennis van financiën is daarom belangrijk. Tot slot vragen wij een analytisch vermogen, waarmee jij de jeugdketen goed kan doorgronden. Zo kan jij inschatten of de afspraken die jij met jeugdaanbieders maakt, in de praktijk ook het gewenste effect zullen hebben.
  Wat breng je verder mee?
  • Ruime ervaring met het managen van contracten, ook financieel;
  • Affiniteit met het sociaal domein.
  Arbeidsvoorwaarden
  Wij bieden een baan waarin jij echt een verschil kan maken voor de kwetsbare Zaanse jeugd. Je gaat werken bij een fijne werkgever met enthousiaste en betrokken collega’s.
  Daarnaast mag je het volgende verwachten:
  • Een salaris tussen €4.020 en €5.725 bruto per maand (o.b.v. 36 uur per week, schaal 11). Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Inschaling in een aanloopschaal behoort tot de mogelijkheden;
  • Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je bruto jaarsalaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering);
  • Een contract voor 32 uur per week;
  • Wij werken hybride: gedeeltelijk op ons spraakmakende Stadhuis in Zaandam en deels vanuit huis. Wij kennen een thuiswerkvergoeding van netto €3 per dag. Daarnaast bieden we een tegemoetkoming in je reiskosten op basis van OV en de mogelijkheid om je overige reiskosten fiscaal uit te ruilen.
  Kijk voor een uitgebreid overzicht van onze arbeidsvoorwaarden op: https://werkenbij.zaanstad.nl/over-zaanstad/arbeidsvoorwaarden
  Interesse?
  Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan als contractmanager jeugd bij onze gemeente? Wij zien jouw reactie heel graag tegemoet!
  Heb je inhoudelijk nog vragen? Neem gerust contact op met Laetitia Ruppert (afdelingshoofd informatie- en contractmanagement), via 06-50071867. Voor vragen over de procedure kun je bellen of appen met Lisa Bos (corporate recruiter), via 06-58002278.
  Solliciteren kan tot en met dinsdag 17 oktober 2023.
  De planning voor deze procedure is als volgt:
  • Eerste gespreksronde: maandag 23 oktober 2023
  • Arbeidsvoorwaardengesprek: vrijdag 27 oktober 2023
  Fijn als je hier alvast in je agenda rekening mee kunt houden!
  *Acquisitie wordt niet door ons prijs gesteld.
  **Deze vacature staat intern en extern gelijktijdig open. Bij gelijke geschiktheid geniet de interne kandidaat de voorkeur

  Gemeente Zaanstad

  Contractmanager Jeugd (regionaal)

  Gemeente Zaanstad

  • Management
  • Fulltime
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 03 - 10 - 2023

  Nog 12 dag(en)
 • De organisatie

  Zaanstad behoort tot de 20 grootste gemeenten van Nederland en groeit nog steeds. Het is een bruisende stad, die volop in ontwikkeling is. In 2040 is onze stad uitgegroeid tot een stad met ruim 200.000 inwoners. Wij zetten ons optimaal in voor onze stad, de inwoners, ondernemingen, instanties en bezoekers. De Zaanse opgaven staan daarbij altijd centraal. Je doet zinvol werk en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van het woon- leef of werkklimaat van onze gemeente. Gemeente Zaanstad is een organisatie wat in beweging is en wij zijn continu bezig met het verbeteren en door ontwikkelen van de organisatie.
  Het Gemeentearchief: thuis voor de rijke Zaanse historie
  Het Gemeentearchief bevindt zich in het prachtige Stadhuis van Zaanstad. Het Gemeentearchief is het geheugen van de Zaanstreek. Hier worden o.a. de archieven van de gemeente Zaanstad en haar voorgangers en de gemeente Oostzaan bewaard. Daarnaast beheert het een grote collectie archieven van bedrijven en verenigingen, een beeldbank, een filmcollectie en een bibliotheek.
  De Zaankanters zijn trots op de Zaanse identiteit, geschiedenis leeft dan ook bijzonder sterk in de regio. Het Gemeentearchief is een thuis voor deze rijke historie. Zo is er een studiezaal, waar mensen met hun vragen naar toe kunnen komen. Ook worden er regelmatig exposities en bijeenkomsten georganiseerd.
  Een kleine groep van 11 collega’s, vormen het hechte team die samen het Gemeentearchief van Zaanstad runnen, samen met ongeveer 60 vrijwilligers. Op de afdeling heerst een informele sfeer en er is aandacht voor elkaar.
  Over de functie
  Als archiefinspecteur houd je toezicht namens de gemeentearchivaris over de gemeenten Zaanstad en Oostzaan en de volgende gemeenschappelijke regelingen: veiligheidsregio Zaanstreek Waterland, GGD Zaanstreek Waterland, Werkom (leerwerkbedrijf van Zaanstad en Purmerend) en OVER-gemeenten. Je organiseert kennisbijeenkomsten met behulp van het archiefinspecteurs netwerk, zowel binnen als buiten de regio. Verder denk je mee en ondersteun je bij publieksactiviteiten (o.a. in de Maand van de Geschiedenis).
  Daarnaast:
  • Signaleer je ontwikkelingen in het vakgebied en geef je advies aan organisaties ten aanzien van deze ontwikkelingen in de informatiehuishouding, in het bijzonder de opzet en inrichting van het e-depot;
  • Beoordeel je vervangingstrajecten en vernietigingslijsten;
  • Adviseer je collega’s bij het gemeentearchief m.b.t. openbaarheid en privacy;
  • Begeleid je het overbrengen van (digitale) archieven.
  Jouw profiel
  Jij bent goed in het leggen van contacten en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Uiteraard heb je passie voor het archiefvak, waarin jij ook de innovatie weet te brengen. Je hebt oog voor zowel de archiefwettelijke details als beleidsmatige grote lijnen. Daarnaast ben je goed in analyseren en je bent gefocust op het behalen van resultaten. Ook kun je zelfstandig werken.
  Daarnaast beschik jij over:
  • Een afgeronde HBO of WO opleiding met specialisatie Archivistiek of een vergelijkbare opleiding (bijvoorbeeld auditing of informatiemanagement);
  • Ervaring in een soortgelijke functie als archiefinspecteur (pré);
  • Kennis van de toepasselijke wet- en regelgeving, informatiebeleid en informatiearchitectuur;
  • Politieke en bestuurlijke sensitiviteit.
  Arbeidsvoorwaarden
  Wij bieden een uitdagende functie bij het gemeentearchief van Zaanstad met ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling. Gemeente Zaanstad is een fijne werkgever. Je gaat werken met gedreven, enthousiaste collega’s, hebt inhoudelijk interessant werk én een geweldige werkplek.
  Verder mag je verwachten:
  • Een salaris tussen €4.020 en €5.725 bruto per maand (o.b.v. 36 uur per week, schaal 11). De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Inschaling in een aanloopschaal behoort tot de mogelijkheden;
  • Een contract voor 32-36 uur per week;
  • Individueel Keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering);
  • Wij werken hybride: gedeeltelijk op ons spraakmakende Stadhuis in Zaandam en deels vanuit huis. Wij hebben een thuiswerkvergoeding van netto €3 per dag. Wij kennen een tegemoetkoming in reiskosten op basis van OV en de mogelijkheid om overige reiskosten fiscaal uit te ruilen.
  Een uitgebreid overzicht van onze arbeidsvoorwaarden kun je vinden op https://werkenbij.zaanstad.nl/over-zaanstad/arbeidsvoorwaarden
  Interesse?
  Zie jij jezelf al werken als archiefinspecteur bij gemeente Zaanstad? Dan zien wij heel graag jouw reactie uiterlijk zondag 22 oktober 2023 tegemoet.
  Heb je eerst nog inhoudelijke vragen? Neem dan gerust contact op met Frans Hoving (afdelingshoofd gemeentearchief), via 06-58002156. Voor vragen over de procedure kun je bellen of appen met Lisa Bos (corporate recruiter), via 06-58002278.
  De sollicitatiegesprekken staan gepland op:
  • Eerste gespreksronde: maandag 30 oktober en dinsdag 31 oktober 2023
  • Tweede gespreksronde: donderdag 9 november 2023
  • Arbeidsvoorwaardengesprek: dinsdag 14 november 2023
  Fijn als je hier alvast rekening mee kunt houden in je agenda.
  *Acquisitie wordt niet door ons prijs gesteld.
  **Deze vacature staat intern en extern gelijktijdig open. Bij gelijke geschiktheid geniet de interne kandidaat de voorkeur.

  Gemeente Zaanstad

  Archiefinspecteur

  Gemeente Zaanstad

  • Media en Entertainment
  • Rotterdam
  Solliciteren

  Geplaatst op 03 - 10 - 2023

  Nog 17 dag(en)
 • De organisatie

  Zaanstad behoort tot de 20 grootste gemeenten van Nederland en groeit nog steeds. Het is een bruisende stad, die volop in ontwikkeling is. In 2040 is onze stad uitgegroeid tot een stad met ruim 200.000 inwoners. Dat betekent o.a. dat er flink moet worden gebouwd. Deze groei biedt mooie kansen om de stad te moderniseren en de leefbaarheid te verbeteren, maar brengt ook uitdagingen met zich mee op het gebied van duurzaamheid, klimaat en mobiliteit.
  Over de functie
  Gebiedsontwikkeling is voor gemeente Zaanstad een belangrijk onderwerp. Onze ervaren juristen houden zich bezig met het juridisch begeleiden van gebiedsontwikkelingen, stellen de daarbij horende privaatrechtelijke overeenkomsten op en toetsen deze. Soms gaat het om een wat kleiner woningbouwplan. Maar ook kun je werken aan veelomvattende ontwikkelprojecten van grotere gebieden met ruimte voor wonen, werken en maatschappelijke voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan Oostzijderpark, een nieuwbouwwijk met honderden woningen voor diverse doelgroepen, een basisschool en horeca. En een wijk waar veel aandacht is voor groen en klimaatbestendigheid.
  Wat ga je doen?
  Met initiatiefnemers leg je proces-, inhoudelijke en financiële afspraken over een (woningbouw)ontwikkeling vast. Dit doe je, afhankelijk van de ontwikkelingsfase, in een QuickScan-, intentie- of anterieure overeenkomst. Onderdeel van de afspraken kan zijn een grondverkoop of grondaankoop. Als behartiger van de juridische en vastgoedbelangen werk je projectmatig samen met onder andere de procesmanager en de planeconoom. Je brengt de mogelijke juridische projectrisico’s in kaart en doet voorstellen voor beheersmaatregelen. Je bent adviseur voor de grondstrategie, waaronder de inzet van grondbeleidsinstrumenten, de aanpak gebiedsontwikkeling en de grondverwerving.
  Verder:
  • voer je met de procesmanager en de planeconoom de onderhandelingen met initiatiefnemers.
  • onderzoek je gezamenlijk of het ingediende initiatief tot een haalbaar plan kan leiden.
  • signaleer je kansen, knelpunten en juridische risico’s en kom je met verbetervoorstellen.
  • zorg je voor een goede afstemming met externe partijen zoals woningcorporaties
  Jouw profiel
  Omdat ons team in ontwikkeling is wordt er van jou als senior jurist een voortrekkersrol verwacht, een rol die jou van nature goed past. Jij waakt er met jouw proactieve houding én enthousiasme voor dat het team goed met elkaar en belanghebbenden samenwerkt, je coacht de wat minder ervaren collega’s, bent een goede sparringpartner en draagt bij aan de teamontwikkeling. Nieuwe ontwikkelingen in de markt weet je te integreren in onze huidige werkwijze.
  Het adviseren in complexe dossiers met vaak tegengestelde belangen gaat jou goed af. Mede door je scherpe juridische blik en communicatieve vaardigheden. Je biedt tegenwicht aan procesmanagers, initiatiefnemers en bestuurders en beschikt over politieke sensitiviteit. Ook kun je goed onderhandelen en weet je de gemeentelijke belangen te bewaken. Dat jij uiterst zorgvuldig de juiste informatie verwerkt in overeenkomsten is vanzelfsprekend.
  Verder heb je:
  • een afgeronde universitaire opleiding Rechten, bij voorkeur met specialisatie Privaatrecht
  • ruime werkervaring als juridisch adviseur in de gebiedsontwikkeling
  • ervaring met het opstellen van intentieovereenkomsten, anterieure overeenkomsten en koopovereenkomsten.
  • kennis van grondprijzen en de berekening van het wettelijk kostenverhaal.
  Als je andere privaatrechtelijke werkervaring hebt opgedaan, bijvoorbeeld bij een projectontwikkelaar, dan nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren!
  Arbeidsvoorwaarden
  Een baan waarin jij het verschil kan maken en een waardevolle bijdrage levert aan de stedelijke en maatschappelijke opgaven en de toekomst van Zaanstad.
  Wat kun je verwachten?
  • Een salaris tussen €4.781 en €6.470 bruto per maand (schaal 12) o.b.v. 36 uur. Gemeente Zaanstad verwelkomt je ook graag als je wat minder ervaren bent, je zal dan in schaal 11 ingedeeld worden.
  • Een baan voor 36 uur (parttime werken is bespreekbaar).
  • Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%, dat je kunt besteden aan extra vakantiedagen, opleidingen, een fiets of extra salaris.
  • Hybride werken: zowel in het unieke stadhuis, direct gelegen naast het NS-station Zaandam, als vanuit huis. We overleggen met elkaar wat jouw thuiswerkdagen zijn.
  • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.
  • Een thuiswerkvergoeding van €3 netto per dag.
  • Een reiskostenvergoeding op basis van fiscale uitruil. Als je met het OV reist ontvang je daarnaast een netto tegemoetkoming in de reiskosten.
  Wil jij meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik dan even verder: www.werkenbij.zaanstad.nl/vacatures/arbeidsvoorwaarden
  Interesse?
  Enthousiast? Solliciteer dan bij ons ! Heb je vragen of behoefte aan een oriënterend gesprek? Neem contact op met Marja Kaashoek (afdelingshoofd Grondzaken) voor inhoudelijke vragen via 06-58002136.
  Informatie over de procedure kan onze corporate recruiter Olaf van der Hoeven je geven. Je bereikt hem via 06-29668252.

  Gemeente Zaanstad

  Senior Juridisch Adviseur Grondzaken

  Gemeente Zaanstad

  • Ruimtelijke ordening/Milieu
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 03 - 10 - 2023

  Geen sluitingstermijn
 • De organisatie

  Zaanstad behoort tot de 20 grootste gemeenten van Nederland en groeit nog steeds. Het is een bruisende stad, die volop in ontwikkeling is. In 2040 zal onze stad uitgegroeid zijn tot een stad met ruim 200.000 inwoners. Dat betekent dat er flink moet worden gebouwd en dat biedt mooie kansen om de stad te moderniseren en de leefbaarheid te verbeteren. Op het gebied van duurzaamheid, klimaat en mobiliteit levert dit ons de nodige uitdagingen.
  Afdeling Grondzaken
  De afdeling bestaat uit 20 medewerkers opgedeeld in een team Gebiedsontwikkeling en een team Vastgoed. Het is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het vastgoed van de gemeente en draagt met haar kennis bij aan de ruimtelijke ontwikkelingsprojecten in de stad. Zo werken er vastgoedadviseurs, planeconomen en juristen, zij zoeken de verbinding met elkaar en helpen elkaar waar nodig.
  Over de functie
  Met initiatiefnemers leg je proces-, inhoudelijke en financiële afspraken over een (woningbouw)ontwikkeling vast. Dit doe je, fase-afhankelijk, in een QuickScan-, intentie- of anterieure overeenkomst. Onderdeel van de afspraken kan zijn een grondverkoop of grondaankoop. Als behartiger van de juridische en vastgoedbelangen werk je projectmatig samen met onder andere de procesmanager en de planeconoom. Je brengt de mogelijke juridische projectrisico’s in kaart en doet voorstellen voor beheersmaatregelen. Je bent adviseur voor de grondstrategie, waaronder de inzet van grondbeleidsinstrumenten, de aanpak gebiedsontwikkeling en de grondverwerving.
  Verder:
  • voer je samen met de procesmanager en de planeconoom de onderhandelingen met initiatiefnemers;
  • onderzoek je of het ingediende initiatief tot een haalbaar plan kan leiden;
  • signaleer je kansen, knelpunten en mogelijke juridische projectrisico’s in al dan niet complexe projecten en kom je met (verbeter)voorstellen;
  • zorg je voor een goede afstemming met externe partijen zoals woningcorporaties.
  Jouw profiel
  Adviseren in complexe dossiers, waarin meerdere vaak tegengestelde belangen een rol spelen, gaat jou goed af. Mede door je scherpe juridische blik en communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om tegenwicht te bieden aan procesmanagers, initiatiefnemers en bestuurders en je beschikt over politieke sensitiviteit. Ook kun je goed onderhandelen met externe partijen en weet jij de gemeentelijke belangen te bewaken. Dat jij uiterst zorgvuldig de juiste informatie verwerkt in overeenkomsten is vanzelfsprekend.
  Verder heb je:
  • een afgeronde WO-opleiding Rechten, bij voorkeur met specialisatie Privaatrecht;
  • ruime werkervaring als juridisch adviseur binnen de gebiedsontwikkeling;
  • ervaring met het opstellen van intentieovereenkomsten, anterieure overeenkomsten en koopovereenkomsten;
  • kennis van de diverse aspecten van gebiedsontwikkeling zoals ruimtelijke ordeningsprocedures, civieltechnische werkzaamheden en het planproces;
  • bij voorkeur kennis van grondprijzen en de berekening van het wettelijk kostenverhaal.
  Arbeidsvoorwaarden
  Een baan waarin jij het verschil kan maken en een waardevolle bijdrage levert aan de stedelijke en maatschappelijke opgaven en de toekomst van Zaanstad.
  Wat kun je verwachten?
  • een salaris tussen €4.020 en €5.725 bruto per maand (schaal 11) o.b.v. 36 uur;
  • een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%, dat je kunt besteden aan extra vakantiedagen, opleidingen, een fiets of extra salaris.
  • hybride werken: zowel thuis als in ons unieke stadhuis, pal boven NS-station Zaandam;
  • een thuiswerkvergoeding van €3 netto per dag.
  • een reiskostenvergoeding op basis van fiscale uitruil. Als je met het OV reist ontvang je daarnaast een netto tegemoetkoming in de reiskosten.
  Wil jij meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik dan even verder: www.werkenbij.zaanstad.nl/vacatures/arbeidsvoorwaarden
  Interesse?
  Enthousiast? Solliciteer bij ons!
  Heb je vragen of behoefte aan een oriënterend gesprek? Neem contact op met Marja Kaashoek, afdelingshoofd Grondzaken, via 06-58002136. Informatie over de procedure kan onze corporate recruiter Olaf van der Hoeven je geven. Je bereikt hem via 06-29668252.

  Gemeente Zaanstad

  Medior Juridisch Adviseur Grondzaken

  Gemeente Zaanstad

  • Ruimtelijke ordening/Milieu
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 03 - 10 - 2023

  Geen sluitingstermijn
 • Daarom wil je als Senior IT inkoper bij NS werken

  • Omdat je de verantwoording hebt over contracten en/of leveranciers binnen het domein van IT/OT;
  • Omdat je toegevoegde waarde creëert aan de laagste levensduurkosten en betrouwbaarheid van het rijdend materieel op het gebied van IT/OT.
  • Omdat je werkt op tactisch en strategisch nivo, zowel binnen NS als op leveranciersniveau, in binnen- en buitenland.
  • Kiezen voor deze functie betekent kiezen voor verantwoordelijkheid, dynamiek en flexibiliteit.

  Dit ga je doen als Senior IT inkoper

  NS heeft geen scheiding meer tussen IT en OT (systeem, operationele technologie), maar ziet IT en OT als één geheel en een eigen domein binnen ons werkveld. Wij noemen dit IT/OT en bij de NS gaat IT/OT om informatie technologie gekoppeld aan onze treinen.
  Als senior IT Inkoper ben jij de leveranciers- en contractmanager en ga je aan de slag met inkoopcontracten in het domein van IT/OT. Door jouw uitgebreide kennis van IT kan de organisatie snel stappen zetten binnen de afdeling Procurement. Binnen dit complexe vakgebied ben jij in ieder geval bekend met IT. Jij weet precies wat voor type kennis je in huis moet hebben om binnen dit domein de juiste leveranciers te selecteren en uiteraard te managen. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen binnen de NS. Je hebt naast de genoemde verantwoordelijkheden te maken met de volgende zaken:
  • Het signaleren, sourcen en contracteren t.b.v. IT/OT systemen oplossingen van onze treinen.
  • Leveranciersmanagement.
  • Category management.
  • Opzetten juiste sourcing strategie.
  • Om deze werkzaamheden goed uit te voeren ben je goed ontwikkeld in het conceptueel denken, anderzijds ben je zeer goed in staat om met een pragmatische werkwijze klinkende resultaten te halen.
  • In deze functie behaal jij je doelen bij voorkeur op een coachende wijze. Oftewel; je werkt vanuit de wetenschap dat samenwerking, zowel met collega’s uit de diverse disciplines als met leveranciers, de basis vormt voor succes.

  Dit zijn de functie-eisen

  Jij hebt ervaring met grote complexe juridisch, economisch en technische gedreven overeenkomsten binnen het IT en/of OT domein. Je neemt zeer sterk ontwikkeld analytisch en conceptueel denkvermogen en een praktische resultaat gerichte instelling mee. Daarnaast beschik jij aantoonbaar over zowel juridische (aanbesteding) als economische kennis en ervaring binnen een commerciële context. Verder vinden wij dit belangrijk:
  • Je hebt een relevante afgeronde hbo/wo opleiding, waarbij een technische en/of juridisch-economisch profiel een pré is.
  • Je bent in staat op meerdere niveaus relaties te ontwikkelen, onderhouden en uit te bouwen, zowel in- als extern.
  • Je communiceert gemakkelijk op alle niveaus, in het Nederlands, maar ook in het Engels, en bij voorkeur ook in het Duits, in woord en geschrift.
  • Reisbereidheid in binnen- en buitenland (voornamelijk binnen Europa) is voor jou een vanzelfsprekendheid.

  Dit zijn de arbeidsvoorwaarden

  Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de dynamische wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. De mogelijkheden om je te ontwikkelen zijn groot. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. En als één van de mooiste werkgevers van Nederland hebben we nog meer te bieden. Voor deze functie onder meer:
  • Een goed salaris van maximaal € 6.745,- bruto per maand (salarisschaal 61, o.b.v. 36-urige werkweek).Inschaling is op basis van opleidings- en werkervaringsniveau.
  • Een 36-urige werkweek.
  • 144 uur wettelijk verlof (o.b.v. een fulltime dienstverband) + extra verlof afhankelijk van leeftijd (minimaal een week).
  • De mogelijkheid om 3 nationale feestdagen om te ruilen voor 3 niet-nationale feestdagen.
  • 3% eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag en een uitstekende pensioenregeling..
  • Je treinreizen in de 2e klas zijn gratis; in de 1e klas reizen kan tegen een kleine eigen bijdrage.
  • Je gezin reist gratis in de daluren.
  • Korting op Europese treinreizen zodra je 1 jaar bij NS werkt.
  • Professionele ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Een keuzeplan met o.a. fietsenplan, extra pensioenopbouw of extra vakantiedagen.

  Solliciteren naar deze baan

  En? Ben jij die scherpe senior IT Inkoper die we zoeken? Breng je de ervaring mee om ons team te versterken? Dan zijn we op zoek naar jou!
  Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Binnen enkele minuten ontvang je een automatische sollicitatiebevestiging, binnen 2 weken reageren wij op jouw sollicitatie.
  Je kunt je sollicitatie richten aan Audrey van der Linde, corporate recruiter techniek.
  Nog vragen over het sollicitatieproces? Mail naar onze frontoffice via recruitment@ns.nl
  Heb je liever telefonisch contact? Bel dan met onze frontoffice op 088-6713666.
  Goed om te weten:
  Een achtergrondonderzoek, met o.a. VOG (Verklaring omtrent Gedrag), maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Denk hierbij ook aan het tekenen van een integriteitsverklaring en geheimhoudingsverklaring.
  We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt zich thuis voelt. Dit zie je in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid. 
  Vacature open tot en met 31 oktober 2023. 

  NS

  Senior IT inkoper

  NS

  • IT
  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 21 - 09 - 2023

  Nog 26 dag(en)
 • Als solution architect sla je een brug tussen dit business proces en benodigde IT. Je helpt het team bij het gestructureerd werken binnen een agile omgeving. 


  Let op: er zijn meer solution architect functies vacatures beschikbaar. Kijk op werkenbijns.nl voor alle vacatures! 

  Daarom wil je als solution architect bij NS werken

  • Jouw werk heeft impact. Je werkt aan nieuwe informatievoorziening om het planningsproces van Sociale Veiligheid te verbeteren en te versnellen.
  • Je horizon wordt breder. Je gaat meewerken aan het digitaliseren van de informatiestromen van Toezicht & Handhaving door Veiligheid & Service (V&S) medewerkers.
  • Je staat in direct contact met de business en werkt samen met IT-collega’s binnen Sociale Veiligheid en NS IT.

  Dit ga je doen als solution architect

  • Je vertaalt de business wensen in architectuur solutions. Je draagt scenario’s aan met criteria als kosten, uitvoerbaarheid, inpasbaarheid in het informatie landschap, architectuur kader en de business waarde.
  • Je ondersteunt het team bij het realiseren, testen en implementeren van solutions.
  • Met het team en collega architecten stel je uitgangspunten op en maak je ontwerpkeuze ’s binnen het IT beleidskader.

  Hier ga je werken

  Je werkt bij het Cluster Sociale Veiligheid die de veranderagenda voor de business realiseert. Het cluster kent meerdere DevOps teams en drie architecten voor Toezicht, Handhaving, Intake & Opvolging Incidenten en Be- en Bijsturing.
  Het Plan team is nieuw en gaat een nieuw geïntroduceerd planningsfase ondersteunen. Als solution architect sla je brug tussen dit business proces en benodigde IT. Je helpt het team bij het gestructureerd werken binnen een agile omgeving. Samen met de business consultant en ontwikkelaars ontwerp je de solution architectuur. Je houdt rekening met wet- en regelgeving en IT doelstellingen als schaalbaarheid, standaardisatie, performance, beschikbaarheid en security.
  De planningsketen strekt zich uit tot de dag van uitvoering waarin Veiligheid & Servie medewerkers Toezichts- en Handhavingsacties uitoefenen. Het spraakcontact is dominant in de communicatie van de V&S medewerkers met andere 1e lijns en de centrale Meldkamer NS. Voor de verwerking van de acties beschikken de medewerkers over meerdere apps. Rationalisatie en digitalisering van deze informatievoorziening is een thema die op de roadmap staat.

  Dit zijn de functie-eisen

  • Hbo werk- en denk niveau.
  • 3+ jaar ervaring in vergelijkbare rol waarbij je waarbij je business wensen hebt gerealiseerd naar oplossingen.
  • Je hebt kennis en ervaring met Informatie- en Software architectuur, Architectuur frameworks (TOGAF) en modelleringstechnieken (Archimate).
  • Je hebt ervaring met continuous integration en continuous delivery.
  • Je hebt affiniteit met app ontwikkeling (Kotlin).
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig en kunt de omgeving meenemen in het belang van goede architectuur. Je signaleert tijdig knelpunten of afhankelijkheden en brengt mensen en/of teams samen bij een vraagstuk.
  • Je bent analytisch en kunt gestructureerd werken in een dynamische complexe organisatie.
  • Ervaring in agile werken is een pre.

  Dit zijn de arbeidsvoorwaarden

  Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de dynamische wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. De mogelijkheden om je te ontwikkelen zijn groot. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. En als één van de mooiste werkgevers van Nederland hebben we nog meer te bieden. Voor deze functie onder meer:  
  • Een salaris van max. € 6.745,68 bruto per maand (o.b.v. 36-urige werkweek).
  • Inschaling zal plaatsvinden op basis van werkervaring
  • Een 36-urige werkweek.
  • 144 uur wettelijk verlof (o.b.v. een fulltime dienstverband) + extra verlof afhankelijk van leeftijd (minimaal een week).
  • De mogelijkheid om 3 christelijke feestdagen om te ruilen voor 3 niet-christelijke feestdagen. 
  • 3% eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag en een uitstekende pensioenregeling.  
  • Je treinreizen in de 2e klas zijn gratis; in de 1e klas reizen kan tegen een kleine eigen bijdrage.  
  • Je gezin reist gratis in de daluren. 
  • Korting op Europese treinreizen zodra je 1 jaar bij NS werkt.  
  • Professionele ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een keuzeplan met o.a. fietsenplan, extra pensioenopbouw of extra vakantiedagen.
  • De mogelijkheid tot flexibele werktijden (in overleg).  
  • Bij goed functioneren, krijg je na een jaar een vast contract. 
  • Wil je meer weten? Bekijk dan hier de NS cao

  Solliciteren naar deze baan

  Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Binnen enkele minuten ontvang je een automatische sollicitatiebevestiging, binnen 2 weken reageren wij op jouw sollicitatie.
  Je kunt je sollicitatie richten aan Gijs Ooijevaar, recruiter IT.
  Nog vragen over het sollicitatieproces? Mail naar Karin van onze frontoffice via recruitment@ns.nl.
  Liever telefonisch contact? bel dan met onze frontoffice op 088-6713666.
  Sluiting van de sollicitatiedatum: 31 oktober 2023.

  NS

  Solution architect sociale veiligheid - Utrecht

  NS

  • IT
  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 17 - 08 - 2023

  Nog 26 dag(en)
 • De organisatie

  Gemeente Zaanstad is een groeiende gemeente in de Metropoolregio Amsterdam. Wij zijn er voor de Zaankanters. Voor de inwoners, de ondernemers en de bezoekers van onze stad. Ons doel is om de kwaliteit van leven in Zaanstad optimaal te maken. Daar hebben we jouw expertise en werkkracht bij nodig. Binnen de opgave kansengelijkheid is veel dynamiek, waar creativiteit, meedenken en vooral meedoen zeer op prijs wordt gesteld.
  De afdeling Kennis
  De afdeling Kennis gaat voor een gedegen bestuurlijke advisering. Wij staan dicht op de bestuurder, geven helder antwoord op vragen vanuit de gemeenteraad en streven naar innovatief beleid voor inwoners en professionals. Wij zoeken altijd de samenhang over de hele breedte van het Maatschappelijk Domein. Bovenal zijn wij een afdeling met fijne, betrokken collega’s met wie je kunt lachen.
  Over de functie
  Zet jij graag jouw kennis en ervaring in voor een veilige jeugd voor de kinderen in Zaanstad? Zoek jij graag de samenwerking binnen de gemeente en in onze Jeugdhulp- en Zorg en Veiligheid regio Zaanstreek-Waterland? Heb jij een goede politieke antenne? Dan ligt er een mooie uitdaging voor jou bij Zaanstad.
  Elk kind verdient het om op te groeien in een veilige omgeving met de juiste begeleiding. Daar sta jij voor. Jij bent zowel aanjager als vormgever van het beleid voor de optimale ontwikkeling van de jeugd. Waarbij jij je specifiek richt op het lokaal aansluiten van het beleid op de ontwikkelingen in de kind- en gezinsbescherming. Ook denk je mee over de nodige beleidsaanpassingen in het kader van de hervormingsagenda jeugd. Dit doe in samenwerking met je interne collega’s op onder andere jeugd, Wmo en Zorg & Veiligheid en extern met het lokale en regionale netwerk.
  Wat zijn jouw werkzaamheden?
  • Bestuurlijke advisering, behandeling van raadsvragen en bijdragen aan PenC cyclus;
  • Inhoudelijk verantwoordelijk voor de lokale beleidsontwikkeling en implementatie samen met de lokale teams met betrekking tot het Toekomstscenario kind- en gezinsbescherming 0-100+ jaar;
  • Inhoudelijk bijdragen en procesmatig betrokken blijven bij de proeftuin Kind- en Gezinsbescherming 0-100 in Zaanstreek-Waterland. In dit kader aangehaakt zijn op de regionale ambtelijke overleggen Zorg & Veiligheid;
  • Inhoudelijke sturing op (boven)regionale contracten met Gecertificeerde Instellingen en Veilig Thuis en namens gemeente Zaanstad aanspreekpunt voor Gecertificeerde Instellingen en Veilig Thuis en deelname aan betreffende (boven) regionale werkgroepen. Op onderdelen inhoudelijk lokaal bijdragen aan de beleidsaanpassingen en implementatie naar aanleiding van de Hervormingsagenda Jeugd;
  • Op onderdelen inhoudelijk regionaal bijdragen aan de regionale Ontwikkelagenda jeugdhulp en hiervoor deelnemen aan het regionaal Ambtelijk Overleg jeugd;
  • Verantwoordelijk voor het realiseren van het plan van aanpak Scheiden zonder Schade in Zaanstad.
  Jouw profiel
  Ben jij de innovatieve adviseur met uitgebreide kennis op het gebied van kind- en gezinsbescherming? Met jouw netwerkvaardigheden zorg jij voor een optimale samenwerking met collega’s van Zaanstad en andere gemeentes in de regio en met de aanbieders. Je bent scherp op de inhoud en zacht op de relatie met een feilloos gevoel voor politieke gevoeligheden en bestuurlijke verhoudingen. Verder sta je stevig in je schoenen wanneer dit nodig is.
  Daarnaast breng je het volgende mee:
  • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
  • Ruime ervaring in bestuurlijke advisering;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met de jeugdwet, jeugdbeschermingsketen en jeugdhulp.
  Arbeidsvoorwaarden
  Een uitdagende functie waar jij direct een bijdrage levert aan de maatschappelijke ontwikkeling van Zaanstad. Persoonlijke ontwikkeling en een goede werk/privébalans vinden wij belangrijk. Je komt te werken in ons unieke stadhuis, direct gelegen naast het NS-station. Je zal ook regelmatig in de regio actief zijn. Werktijden en dagen zijn flexibel in te delen.
  Wat kun je nog meer verwachten?
  • Een functie voor 32-36 uur per week;
  • Het salaris ligt tussen €4.781 en €6.470 per maand (schaal 12, o.b.v. 36 uur per week);
  • Een thuiswerkvergoeding van €3 netto per dag;
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten op basis van het OV en de mogelijkheid om je overige reiskosten fiscaal uit te ruilen;
  • Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je bruto jaarsalaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering).
  Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk het overzicht op: https://werkenbij.zaanstad.nl/vacatures/arbeidsvoorwaarden
  Interesse?
  Word jij de specialist die zich inzet voor de Zaanse jeugd? Dan zien wij jouw sollicitatie voorzien van CV en motivatiebrief graag tegemoet.
  Heb jij nog vragen over deze functie? Voor inhoudelijke vragen is Astrid Wenneker van de afdeling Kennis het eerste aanspreekpunt. Zij is te bereiken via 06-58002381. Bel of app met vragen over de sollicitatieprocedure met Lisa Bos (Corporate Recruiter) via 06-58002278.
  Binnen 5 werkdagen na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je een reactie terug van ons of je uitgenodigd wordt voor een gesprek.
  *Wij werven graag zelf onze nieuwe collega. Op acquisitie gaan wij niet in.

  Gemeente Zaanstad

  Beleidsadviseur Jeugdhulp

  Gemeente Zaanstad

  • Management
  • Fulltime
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 20 - 09 - 2023

  Geen sluitingstermijn
 • Vaste baan/ Vacaturenummer CA10032750/Uren per week 36-36 uur/Werk-/denkniveau wo/ Salarisniveau € 7.099,- tot € 10.053,/- Sluitingsdatum 30-09-2023/Vakgebied Directie/ management/Aantal fte 1


  De functie

  In functie van adjunct-directeur Amsterdam-Amstelland vorm je samen met de directeur de spil van de GGD-directie, waarbij je gezamenlijk verantwoordelijk bent voor het behalen van zowel bestuurlijke- inhoudelijke doelen als bedrijfsvoeringsdoelstellingen. Als plaatsvervangend directeur Publieke Gezondheid (DPG) ondersteun je tevens het Bestuur van de Veiligheidsregio. Jouw focus ligt op:

  · Mede leiding geven aan de GGD, waarbij je samenwerking tussen gemeentelijke organisaties stimuleert en direct leiding geeft aan afdelingshoofden.

  · Actief bijdragen aan de doorontwikkeling van de GGD-organisatie op gebieden zoals financiën, innovatie, informatievoorziening en samenwerking.

  · Verbinding leggen tussen diverse domeinen, zoals gezondheid, veiligheid en welzijn, om zo een integrale aanpak te bevorderen.

  Dit doe je op een gemiddelde werkdag

  · Medeverantwoordelijk voor de resultaten van GGD Amsterdam op het terrein van publieke gezondheid.

  · Het realiseren van een goede samenwerking met andere onderdelen van de gemeentelijk organisaties en de burgemeesters en wethouders goed in positie brengt op de belangrijke issues.

  · Geef je samen met de directeur leiding aan de organisatie. Je geeft direct leiding aan een aantal afdelingshoofden en stimuleert de doorontwikkeling van de interne organisatie, de interdisciplinaire samenwerking en de verdere optimalisering van de bedrijfsvoering.

  · Medeverantwoordelijk voor de professionele ontwikkeling van de organisatie.

  · Geef je adequaat en stevige steun en sturing aan diverse samenhangende strategische ontwikkelingen en doelstellingen, zoals ons organisatie verbeterprogramma ‘Samen Klaar Voor de Toekomst’; Waar we ambiëren een wendbare organisatie te zijn, door interdisciplinair te werken aan GGD- brede thema’s.

  · Maak je deel uit van het managementteam van de directie GGD.

  · Samen met de directeur bouw je aan de verdere professionalisering van het team dat verantwoordelijkheid neemt en trots is op haar werk.

  Hier ga je aan de slag

  We willen een goede werkgever zijn die ervoor zorgt dat alle collega’s zich gezien en gewaardeerd voelen. We koesteren verschillen tussen collega’s, al die verschillen zorgen voor betere resultaten voor onze organisatie én onze stad. We streven daarbij naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam. Dus wie jij ook bent: bij ons ben je van harte welkom!

  GGD Amsterdam (ongeveer 1.500 medewerkers) is onderdeel van de gemeente Amsterdam en staat onder leiding van een directie bestaande uit een algemeen directeur en een adjunct-directeur. Gezamenlijk sturen jullie acht inhoudelijke afdelingen aan via afdelingshoofden:
  Infectieziekten en Toezicht, Leefomgeving, Jeugdgezondheidszorg, Gezond Leven, Maatschappelijke en Geestelijke Gezondheidszorg, Forensische Geneeskunde en medische advisering, Veilig Thuis en de Geneeskundige Hulpverlenings0rganisatie in de Regio. Ook is er een centrale stafafdeling ter ondersteuning van de bedrijfsvoering. De afdelingen zijn zeer divers qua inhoudelijke thema’s, netwerken en qua grootte.

  Binnen de GGD-organisatie werken verschillende afdelingen elk vanuit een ander perspectief met veelal dezelfde doelgroepen. Intern wordt daarom gestimuleerd om afdelingsoverstijgend en interdisciplinair samen te werken. De afgelopen jaren is al een stevige impuls gegeven aan de verbinding van de GGD met de gemeente Amsterdam. De samenwerking met de andere onderdelen van de gemeente Amsterdam is inmiddels goed verankerd. Het is van belang de GGD blijvend goed te positioneren binnen de gemeente en de samenwerking blijvend op te zoeken en te borgen.

  De maatschappelijke opgave van de GGD
  In de driehoek van gezondheidszorg, sociaal domein en veiligheid navigeert de GGD Amsterdam, de grootste en oudste Geneeskundige en Gezondheidsdienst van Nederland, met vastberadenheid. De GGD bevordert samenhang tussen gezondheid, leefmilieu en welzijn, waarbij ze gezondheidsachterstanden verkleint, zelfredzaamheid aanwakkert en participatie verbetert. Als verbinder en netwerkpartner, zowel binnen Amsterdam als regionaal, werkt de GGD aan vitale vraagstukken zoals mentale gezondheid, acute zorg en veiligheid. Haar unieke rol binnen de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland omvat een werkgebied met ruim een miljoen inwoners. Door onderzoek en educatie draagt de GGD bij aan de ontwikkeling van gezondheidsvraagstukken en blijft ze haar leidende positie in de publieke gezondheidszorg zowel regionaal als landelijk versterken. Met een omzet van circa € 140 miljoen en een diverse financieringsbron, waaronder gemeentelijke bijdragen en externe subsidies, is de GGD toegewijd aan het bereiken van maatschappelijke resultaten met een team van ongeveer 1550 fte en nog ca 200 collega’s gedeconcentreerd vanuit andere directies.

  Dit breng je mee
  Voor deze functie adjunct directeur GGD Amsterdam-Amstelland beschik je over:
  · Voor de functie van adjunct-directeur ben je gewend dagelijks tussen een veelheid en complexiteit van onderwerpen te schakelen en daarin slimme verbindingen te leggen. Je vertaalt dit naar en stuurt op resultaten/prestaties, gedrag, leren en verbeteren.

  · Minstens 5 jaar ervaring met leidinggeven aan (een deel van) een grote en complexe politiek bestuurlijke organisatie, bij voorbeeld een professionele uitvoeringsorganisatie, en ben je gewend hogere leidinggevenden leiding te geven;

  · Ervaring in het openbaar bestuur of een grote zorgorganisatie; bij voorkeur bekend met de publieke gezondheidszorg;

  · Minimaal 5 jaar ervaring met het leiden van veranderprocessen, het doorontwikkelen van een grote en complexe organisatie en de bijbehorende cultuuraspecten;

  · Ervaring met brede veranderopgaven op bedrijfsvoeringsthema’s (denk hierbij aan de terreinen financiën, ICT, digitalisering, informatievoorziening, huisvesting, Facilitair en inkoop, data gedreven sturen);

  · Ervaring met het leggen van de verbinding tussen het domein van gezondheid met andere domeinen en het maken van de strategische vertaalslag tussen (kwaliteit van de) uitvoering, onderzoek en beleid.

  Bij GGD Amsterdam-Amstelland geef je niet alleen leiding, maar ben je ook een inspirerende kracht die de gezondheid en het welzijn van de regio vormgeeft. Samen met een gemotiveerd team werk je aan een gezonde toekomst voor de inwoners

  Aan competenties breng je mee:

  · Inclusief denken en handelen: Als leider in een inclusieve organisatie denk en handel je inclusief. Je hebt oog voor een divers Amsterdam, en een werkomgeving met mensen van verschillende culturen en religies en draagt bij aan het cultuursensitief maken van beleid en aanbod van de GGD. Je creëert een sociaal veilige omgeving en hebt daarbij zorg voor de medewerker en zorg voor gelijkwaardigheid op de werkvloer. Je bent benaderbaar, betrouwbaar, voorspelbaar, en geeft vertrouwen. Je hebt oog voor de talenten van medewerkers en talentontwikkeling.

  · Ontwikkelingsgerichtheid (in Samenwerken): Weten wat relevante ontwikkelingen in-en extern zijn. Oog hebben voor persoonlijke ontwikkeling van mensen. Pro-actief kansen en bedreigingen zien. Erop anticiperen en er adequaat op inspelen.

  · Samenwerken: Je bent een verbindende persoonlijkheid die samenwerking initieert. Je hebt een uitstekend gevoel voor ambtelijk/politiek bestuurlijke verhoudingen en processen, kunt omgaan met verschillende belangen en vanuit de positie als directeur Publieke Gezondheid je onafhankelijk positioneren.

  · Vernieuwing stimuleren: Je kunt snel inspelen op een veranderende omgeving en effectief handelen in crisissituaties en bij rampen. Je hebt overzicht, agendeert, organiseert, stimuleert en inspireert tot vernieuwing. Je kunt omdenken en uitdagingen vanuit nieuwe invalshoeken benaderen. Gerichtheid op innovatie, procesoptimalisatie en verbetering van de dienstverlening.

  · Richting geven: Je bent in staat een visie te ontwikkelen, publieke gezondheid aan te jagen, en vanuit persoonlijk en inhoudelijk gezag positie in te nemen, ook in het publieke debat. Je weet sturing te geven aan en resultaten te behalen in een complexe politiek bestuurlijke omgeving. In samenwerking met partners binnen en buiten de organisatie. Je neemt medewerkers mee in veranderingen en blijft in verbinding, ook bij weerstand, en stuurt actief op presteren, leren en verbeteren.

   

  Dit bieden we jou
  Als adjunct-directeur GGD Amsterdam-Amstelland kom je ons 36 uur per week versterken en kun je rekenen op onderstaande arbeidsvoorwaarden.

  · Een bruto maandsalaris van € 7.099,- tot € 10.053,- (schaal 17) op basis van een 36-urige werkweek. Het exacte salaris wordt afgestemd op de opleiding, kennis en ervaring die je meebrengt.

  · Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, met daarna de mogelijkheid op een overeenkomst voor onbepaalde tijd als je op dit moment nog geen, of een tijdelijke, arbeidsovereenkomst hebt bij de gemeente Amsterdam.

  · Als je al een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd hebt bij de gemeente Amsterdam, dan behoud je deze en word je overgeplaatst.

  · Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Ons interne opleidingscentrum, de Amsterdamse School, biedt verschillende opleidingen, ontwikkeltrajecten en begeleiding in het werk waardoor je jezelf kan blijven uitdagen.

  · Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van jouw salaris dat je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld extra pensioenopbouw of extra verlofdagen.

  · Een pensioenregeling bij ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.

  · Een reiskostenvergoeding van € 0,10 per kilometer, tot 45 kilometer enkele reis woon-werkafstand voor het aantal dagen dat je op kantoor werkt en/of een thuiswerkvergoeding van € 3,- netto per werkdag dat je thuis werkt.

  · Een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering.

  · Een werklocatie in het centrum van Amsterdam met uitzicht op de grachten. Nieuwsgierig naar al onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk de Personeelsregelingen Gemeente Amsterdam (PGA).

   

  Heb je nog vragen?

  Bij inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met: Anna van der Hulst, directeur GGD, via avdhulst@ggd.amsterdam.nl.

  Heb je vragen over de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met Manon Wortel, sr hr-adviseur via het directiesecretariaat van de GGD 020-555 5211.

   

  Solliciteren naar deze baan

  · Spreekt deze vacature je aan, dan ontvangen we jouw sollicitatie graag uiterlijk 30 september 2023 via de ‘direct solliciteren’ button op de website.

  · Wij ontvangen graag je motivatie, waarin je in maximaal 1 A4 pagina toelicht waarom jouw werkervaring en competenties aansluiten bij deze functie. Je motivatie wordt meegewogen tijdens de selectieprocedure.

  · De selectieprocedure start na de sluitingsdatum en bestaat uit een gesprek met een selectiecommissie, een adviescommissie en een kennismakingsgesprek met de OnderdeelsCommissie van de GGD.

  · Sluit jouw cv aan bij de functie-eisen, dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek.

  · De gemeente heeft een voorkeursbeleid vanaf schaal 15. Dit betekent dat voor alle functies vanaf schaal 15 bij gelijke geschiktheid de voorkeur uitgaat naar kandidaten met een niet-westerse migratieachtergrond.

  · Van elke collega die ons komt versterken vragen wij een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

  Gemeente Amsterdam

  Adjunct-directeur GGD Amsterdam-Amstelland

  Gemeente Amsterdam

  • Amsterdam
  Solliciteren

  Geplaatst op 14 - 09 - 2023

  Vacature is verlopen
 • De organisatie

  Zaanstad behoort tot de 20 grootste gemeenten van Nederland en groeit nog steeds. Het is een stad, die volop in ontwikkeling is. In 2040 is onze stad uitgegroeid tot een stad met ruim 200.000 inwoners. Dat betekent dat er tot 2040 circa 20.000 woningen gebouwd worden binnen bestaande stedelijke contouren. Deze groei biedt mooie kansen om de leefbaarheid te verbeteren, en brengt ook interessante uitdagingen met zich mee op het gebied van duurzaamheid, klimaat en mobiliteit.
  De afdeling Strategie en Beleid
  Om tot vergroening van de stad te komen en om de biodiversiteit te versterken, zijn we op zoek naar een Assetmanager Duurzame Groenvoorzieningen. Je komt dan te werken bij de afdeling Strategie & Beleid. Dit is één van de afdelingen binnen de sector Openbare Ruimte en bestaat uit ca. 25 tot 30 medewerkers. Wij stellen beleidsvoorstellen op en adviseren het bestuur. Tevens vervullen wij een belangrijke regiefunctie en zorgen voor de interne en externe afstemming van de investeringen in de openbare ruimte. We zoeken actief de samenwerking op met andere sectoren van de gemeente en met externe partijen om tot een goede afstemming te komen van het beleid en van de investeringen.
  De opgave
  Een groeiende en verdichtende stad met de ambitie om te vergroenen! Dat vind je in Zaanstad! Dat betekent de biodiversiteit vergroten, hittestress voorkomen en een aangenaam woon- en werkklimaat realiseren. Deze opgave combineren we in Zaanstad met de opgave om de openbare ruimte in goede staat te houden. Hiervoor verwelkomen wij dus graag een nieuwe collega!
  Over de functie
  Als Assetmanager Duurzame Groenvoorzieningen werk je veel in teamverband binnen de afdeling om samen de stad groener en mooier te maken. Samen met een collega Beleidsadviseur Groen geef je op strategisch en op tactisch niveau invulling aan het goed functioneren en in stand houden van het openbaar groen, de speelplaatsen en de begraafplaatsen. De Programmamanager Vergroening is verantwoordelijk voor de sturing van de opgave vergroening en het versterken van de biodiversiteit. Daarnaast zijn er in de andere afdelingen ook “groen”-mensen aan het werk. Samen zorg je ervoor dat vervangingsinvesteringen worden uitgevoerd en de openbare ruimte goed wordt onderhouden.
  Verder:
  • Stel je een meerjareninvesteringsprogramma op voor de vervanging van de openbare ruimte, voor wat betreft de taakvelden groen, speelplaatsen en begraafplaatsen en het vergroenen en versterken van de biodiversiteit in de stad;
  • Zorg je voor het opstellen en afstemmen van de projectscopes van de vervangingsinvesteringen met andere vakgebieden, andere sectoren, bestuur en externe partijen;
  •  Ben jij integraal opdrachtgever voor het gemeentelijk ingenieursbureau en externe advies- en ingenieursbureaus om vervangingsinvesteringen te realiseren of beleidsadviezen op te stellen;
  •  Zorg jij voor het opstellen van beleids- en vakinhoudelijke kaders voor het dagelijks beheer en onderhoud van het vakgebied;
  • Ben jij verantwoordelijk voor het stellen van vakinhoudelijke kaders aan de gebiedsontwikkelingen;
  • Zorg jij voor de interne afstemming tussen de verschillende afdelingen. Je bent daarbij voorzitter van het vakberaad groen. Het betreft het implementeren van nieuw beleid binnen de vakgroep en het agenderen van inhoudelijke vraagstukken binnen het vakgebied.
  Jouw profiel
  Jij beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, bent overtuigend en enthousiasmerend. Je schakelt gemakkelijk tussen beleid en uitvoering en hebt gevoel voor politiek- /bestuurlijke verhoudingen. Je bent analytisch, hebt ervaring in het werkveld en werkt graag samen.
  Verder heb jij:
  • Een WO of HBO opleiding gericht het groen (Larenstein);
  • Aantoonbare werkervaring als assetmanager / beheerder van groenvoorzieningen.
  Arbeidsvoorwaarden
  Wij bieden een baan waarin jij het verschil kan maken en een waardevolle bijdrage levert aan de stedelijke opgaven en de toekomst van Zaanstad.
  Wat kun je nog meer verwachten?
  • Een salaris tussen €4.020 en €5.725 bruto per maand (schaal 11 o.b.v. 36 uur, inschaling is afhankelijk van ervaring);
  • Een baan voor 36 uur per week;
  • Een individueel keuzebudget (IKB) van maar liefst 17,05%, dat je kunt besteden aan extra vakantiedagen, opleidingen, een fiets of extra salaris;
  • Hybride werken: zowel in het unieke stadhuis, direct gelegen naast het NS-station Zaandam, als vanuit huis. Werktijden/ -dagen zijn flexibel in te delen;
  • Een thuiswerkvergoeding van € 3 netto per dag;
  • Een reiskostenvergoeding op basis van fiscale uitruil. Als je met het OV reist ontvang je daarnaast een netto tegemoetkoming in de reiskosten.
  Wil jij meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik dan even verder: https://werkenbij.zaanstad.nl/over-zaanstad/arbeidsvoorwaarden/
  Interesse?
  Wil jij Assetmanager Duurzame Groenvoorzieningen worden? Dan zien wij jouw sollicitatie voorzien van CV en motivatiebrief graag tegemoet. Heb jij eerst nog vragen of behoefte aan een oriënterend gesprek? Neem gerust contact op met Hans Kortstee (Afdelingshoofd Strategie & Beleid) via 06-15091769. Voor vragen over de sollicitatieprocedure, bel of app met Róbin Kramer (Corporate Recruiter) via 06-46275924
  Binnen 5 werkdagen na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je een reactie terug van ons of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Je wordt zo snel mogelijk gebeld voor een gesprek bij ons op het Stadhuis.

  Gemeente Zaanstad

  Assetmanager Duurzame Groenvoorzieningen

  Gemeente Zaanstad

  • Ruimtelijke ordening/Milieu
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 11 - 08 - 2023

  Geen sluitingstermijn
 • De organisatie

  Zaanstad behoort tot de 20 grootste gemeenten van Nederland en groeit nog steeds. Het is een stad, die volop in ontwikkeling is. In 2040 is onze stad uitgegroeid tot een stad met ruim 200.000 inwoners. Dat betekent dat er tot 2040 circa 20.000 woningen gebouwd worden binnen bestaande stedelijke contouren. Deze groei biedt mooie kansen om de leefbaarheid te verbeteren, en brengt ook interessante uitdagingen met zich mee op het gebied van duurzaamheid, klimaat en mobiliteit.
  De Afdeling
  De afdeling Strategie & Beleid is één van de vier afdelingen binnen de sector Openbare Ruimte en bestaat uit ca. tot 30 medewerkers. De afdeling richt zich op het scheppen van voorwaarden voor het beheer, de vervanging en het onderhoud van de openbare ruimte. De afdeling vervult daarbij een belangrijke regiefunctie. Zij zorgt voor het vaststellen van beleid en voor de interne en externe afstemming van de investeringen in de openbare ruimte. Actief wordt de samenwerking gezocht met andere sectoren van de gemeente en met externe partijen om tot een goede afstemming te komen van het beleid, van de investeringen en van de bouwinitiatieven.
  Over de functie
  De Zaanstreek is herkenbaar, uniek en heeft een sterk eigen karakter. Het is een waterrijke gemeente en wij beheren 26 beweegbare bruggen, 550 vaste bruggen en 15 km aan oevers en kadermuren en 250 hectare vaarwegen en oppervlaktewater.
  Wat ga je doen?
  Als Bestuurlijk Adviseur Natte Infra ben je verantwoordelijk voor het opstellen van beleid en de bestuurlijke advisering over kaders, uitgangspunten en onderwerpen op het gebied van de civiele kunstwerken, watergangen en vaarwegen in de stad. In deze rol heb je contact met bewoners, bedrijven en belangengroeperingen in de stad om te weten wat er speelt. Je neemt deel aan projectteams voor grote infrastructurele projecten en adviseer je mede over de resultaten van deze werkzaamheden aan het management en het bestuur. Voorbeelden van projecten zijn het vervangen van de Zaanburg, vervangen verkeersbruggen van de N203 Krommenie de realisering van een fietstunnel in de N515 / Zuiderweg;
  Verder:
  • Ondersteun je de wethouder bij bestuurlijke overleggen met andere overheden zoals de Provincie Noord-Holland, Rijkswaterstaat en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier;
  • Ben je voorzitter van het Integraal Veiligheids-team beweegbare bruggen en sluizen dat onafhankelijk adviseert over de veiligheid van beweegbare bruggen en sluizen in Zaanstad;
  • Zorg je dat samenwerkingsafspraken met andere overheden worden vastgelegd in contracten en convenanten;
  • Werk je inhoudelijk samen binnen het regionaal verband van het Centraal Nautisch Beheer Noordzeekanaalgebied en adviseer je het gemeentebestuur ten aanzien van deze gemeentelijke regeling;
  •  Ben je betrokken bij gebiedsontwikkelingen en zorg je voor een integrale advisering namens de gehele afdeling.
  Met wie werk je samen?
  Als Bestuurlijk Adviseur Natte Infra werkt je samen met andere beleidsadviseurs en met strategische en operationele beheerders bij sector Openbare Ruimte. Er ligt ook een belangrijke relatie met de afdeling Havens & Vaarwegen die verantwoordelijk is voor het nautisch toezicht en de brug- en sluisbediening. Verder werk je inhoudelijk samen binnen het regionaal verband met het Centraal Nautisch Beheer Noordzeekanaalgebied.
  Jouw profiel
  Je bent een verbinder, overtuigend en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je bent een generalist en je kunt meepraten over de ontwikkeling van de stad en specifiek de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je schakelt gemakkelijk tussen beleid en realisatie. Je bent analytisch en ervaren in het verbinden van diverse belanghebbenden en overheden.
  Verder heb je:
  • Een WO of HBO opleiding en bijbehorend denkniveau;
  • Ruime ervaring op het gebied van het opstellen van beleid in een vergelijkbare functie;
  • Goede adviesvaardigheden;
  • Bestuurlijke sensitiviteit;
  • Kwaliteitsbewustzijn ten aanzien van de openbare ruimte.
  Arbeidsvoorwaarden
  Wij bieden een baan waarin jij het verschil kan maken en een waardevolle bijdrage levert aan de stedelijke opgaven en de toekomst van Zaanstad.
  Wat kun je nog meer verwachten?
  • Een salaris tussen € 4.020 en € 5.725 bruto per maand (schaal 11 op basis van 36 uur, de inschaling is afhankelijk van ervaring);
  • Een baan voor 32-36 uur per week;
  • Een individueel keuzebudget (IKB) van maar liefst 17,05%, dat je kunt besteden aan extra vakantiedagen, opleidingen, een fiets of extra salaris;
  •  Hybride werken: thuis of pal naast het NS-station Zaandam;
  •  Een thuiswerkvergoeding van € 3 netto per dag;
  •  Een reiskostenvergoeding op basis van fiscale uitruil. Als je met het OV reist ontvang je daarnaast een netto tegemoetkoming in de reiskosten.
  Wil jij meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik dan even verder: https://werkenbij.zaanstad.nl/over-zaanstad/arbeidsvoorwaarden/
  Interesse?
  Ben jij onze nieuwe Bestuurlijk Adviseur? Dan zien jouw sollicitatie voorzien van CV en motivatiebrief graag tegemoet.
  Heb jij eerst nog vragen of behoefte aan een oriënterend gesprek? Neem gerust contact op met Hans Kortstee (Afdelingshoofd Strategie & Beleid) via 06-15091769. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of app dan met Róbin Kramer (Corporate Recruiter) via 06-46275924.
  Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook, gebruik hiervoor onderstaand sollicitatieformulier. Wij geven jou binnen 5 werkdagen een terugkoppeling of je uitgenodigd wordt voor een gesprek.

  Gemeente Zaanstad

  Bestuurlijk Adviseur Natte Infra

  Gemeente Zaanstad

  • Bouwkunde/Civiele techniek
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 11 - 08 - 2023

  Geen sluitingstermijn
 • De organisatie

  Zaanstad is een groeiende gemeente onder de rook van Amsterdam. In 2040 is onze stad naar verwachting uitgegroeid tot een stad met ruim 200.000 inwoners. Deze groei biedt mooie kansen om de stad te moderniseren en de leefbaarheid te verbeteren, maar brengt ook uitdagingen met zich. Interessante uitdagingen waar jij als landschapsarchitect een waardevolle bijdrage aan kunt leveren.
  Over de functie
  Een groeiende en verdichtende stad met een groot landschappelijk buitengebied én de ambitie om te vergroenen! Dat vind je in Zaanstad! Door toenemende ruimteclaims in het buitengebied en vele vraagstukken van stedelijk landschap tot natuurlijk landschap, kun jij als landschapsarchitect in Zaanstad in de volle breedte van het vak aan de slag!
  Wat ga je doen?
  Als landschapsarchitect ben jij betrokken bij het uitvoeren van projecten, bouwplannen en RO ontwikkelingen waar landschappelijke waarden een integraal onderdeel van zijn. De beleidskaders en ambities voor de ontwikkeling van het binnenstedelijk groen en het landschappelijk buitengebied stel jij op. Jij adviseert over het landschap en ruimtelijke inpassing bij infrastructurele projecten, transformatie van bedrijventerreinen, functiewijziging landbouwbedrijven, water- en natuurprojecten en klimaatadaptatie en energie (RES). Jij zet je hierbij in om de kwaliteitsdoelen voor groen en landschap te behalen.
  Tevens adviseer je op bouwvergunningen (WABO) en bestemmingsplannen in het buitengebied of met een grote landschappelijke component. Dat doe je in samenwerking met de ontwerpers openbare ruimte en of stedenbouwkundigen. Onder de Omgevingswet doe je dit straks in de Keten van de Toekomst aan de omgevings- of gebiedstafel. Bij gebiedsontwikkelingsprojecten adviseer jij al in een vroeg stadium over het landschap.
   
  Verder:
  • Beantwoord je vragen over groen en landschap binnen en buiten de organisatie (bewoners, Staatsbosbeheer, provincie, agrarische natuurvereniging, Hoogheemraadschap, Landschap Noord Holland, vrijwilligers landschapsbeheer) en inspireer je beheerders, collega’s van andere vakgebieden, opdrachtgevers en bestuurders vanuit de positie van deskundige.
  • Adviseer je over het thema recreatie, waterrecreatie en de voorzieningen die daarvoor nodig zijn.
  • Draag je bij aan de uitvoering van het Groen en waterplan Zaanstad, als adviseur van concrete projecten en processen uit het Uitvoeringsprogramma GWP.
  • Lever je een inhoudelijke bijdrage op hoofdlijnen aan grotere projecten in de openbare ruimte zoals projecten in de hoofdgroenstructuur, parken en stadsranden.
  • Ben je verantwoordelijk voor de subsidiedossiers ZNMC, KMZ en vrijwillig landschapsbeheer.
  In deze functie werk je nauw samen met vakspecialisten op het gebied van stedenbouw, ecologie, erfgoed en toerisme en met senior beheerders van de openbare ruimte. Wil jij alvast één van je collega’s leren kennen? Bekijk het filmpje met Michiel van Zwieten of lees het interview over zijn werk als ontwerper openbare ruimte bij Zaanstad.
  Jouw profiel
  Dat jij de expert bent op het gebied van landschap mag wel duidelijk zijn. Jouw creativiteit, passie voor het vak en je goede adviesvaardigheden komen goed van pas. Jij denkt niet alleen in mogelijkheden, maar jij kunt met jouw enthousiasme en communicatieve vaardigheden uiterst goed plannen presenteren en draagvlak creëren op verschillende niveaus. Je kunt zelf goed ontwerpen en ontwerpen beoordelen, maar je bent vooral op zoek naar een baan waarin je meer als adviseur aan de slag gaat dan alleen als ontwerper. Kennis overdragen en adviseren is iets waar jij energie van krijgt.
  Verder heb je:
  • min. een afgeronde WO opleiding in de richting van landschapsontwerp;
  • min. 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • kennis van wettelijke kaders en regelgeving en ben je in staat om de samenloop van wetgeving met planologische keuzes te overzien.
  Arbeidsvoorwaarden
  Gemeente Zaanstad is een fijne werkgever. Je gaat werken met gedreven, enthousiaste collega’s, je hebt inhoudelijk zeer uitdagende en verantwoordelijke werkzaamheden. Daarbij draag jij direct bij aan de stedelijke opgaven en de toekomst van Zaanstad. Je komt te werken in het team landschap en openbare ruimte-ontwerpers dat bestaat uit 7 collega’s.
  Wat kun je nog meer verwachten?
  • Een salaris tussen €4.020 en €5.725 (o.b.v. 36 uur per week, schaal 11). Inschaling in een aanloopschaal behoort tot de mogelijkheden.
  • Een baan voor 32-36 uur per week.
  • Een individueel keuzebudget (IKB) van maar liefst 17,05%, dat je kunt besteden aan extra vakantiedagen, opleidingen, een fiets of extra salaris.
  • Hybride werken: zowel in het unieke stadhuis, direct gelegen naast het NS-station Zaandam, als vanuit huis. Werktijden/ -dagen zijn flexibel in te delen.
  • Gedeeltelijke betaald ouderschapsverlof.
  • Een thuiswerkvergoeding van €3 netto per dag.
  • Een reiskostenvergoeding op basis van fiscale uitruil. Als je met het OV reist ontvang je daarnaast een netto tegemoetkoming in de reiskosten.
  Wil jij meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik dan even verder:
  https://werkenbij.zaanstad.nl/over-zaanstad/arbeidsvoorwaarden/
  Interesse?
  Word jij de nieuwe landschapsarchitect? Wij maken graag kennis met jou! Tijdens een oriënterend gesprek vertellen wij jou meer over de functie, de stad en het werken bij Zaanstad. Heb jij behoefte aan een kennismaking? Neem dan vooral even contact op met Olaf van der Hoeven (corporate recruiter) via 06-29668252.
  Heb jij inhoudelijke vragen over de functie? Daarvoor kun je terecht bij Jeannette Blaauw (afdelingshoofd Fysieke Leefomgeving) via 06-50071820.
  Direct solliciteren? Dat kan via onderstaand sollicitatieformulier. Wij geven jou binnen 5 werkdagen een terugkoppeling.

  Gemeente Zaanstad

  Landschapsarchitect

  Gemeente Zaanstad

  • Ruimtelijke ordening/Milieu
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 11 - 08 - 2023

  Geen sluitingstermijn
 • Weet jij hoe je het beste een zorgproduct of -dienst in de markt zet? Overtuig ons van je gestructureerde en creatieve aanpak en positioneer jezelf vandaag nog als Propositie Specialist Zorg bij a.s.r.!

  Door op een projectmatige wijze aansprekende proposities voor onze verzekerden te ontwikkelen, lever jij als Propositie Specialist Zorg bij a.s.r. een essentiële bijdrage aan het halen van onze strategische doelstellingen vanuit het maatschappelijk belang. Je vertaalt daarbij actuele zorgthema’s naar de beste oplossing op het juiste moment. Daarbij draag je vanuit curatieve preventie en een gezonde leefstijl bij aan een positief effect op de gezondheid. Zo zoek jij altijd naar innovatieve manieren om in te spelen op de zorgbehoefte van onze klanten. En werk je tegelijkertijd aan het beheersbaar houden van de kosten.
  Dit ga je doen als Propositie Specialist Zorg
  • je bedenkt en implementeert, samen met je collega's, innovatieve oplossingen voor de zorgvraag van onze klanten. Dit doe je op basis van klantbehoefte-, concurrentie-, markt- en portefeuilleanalyses
  • je ontwikkelt nieuwe proposities en houdt bestaande actueel
  • je coördineert op projectmatige wijze de implementatie van nieuwe proposities en de daarmee samenhangende interne en externe processen en systemen
  • je werkt vanuit een planmatige structuur aan de uitvoering van het jaarlijks Commercieel Plan
  • je zet vol in op samenwerking met met interne stakeholders – zoals Klantbediening, Marketing, Compliance, Risk en ICT – en zoekt afstemming met externe partners, waaronder zorgverleners
  Deze vacature is echt iets voor jou want jij
  • bent creatief en gestructureerd, hebt een relevante opleiding op hbo-niveau afgerond én ongeveer 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • bent een kei in stakeholder-, project- en relatiemanagement en neemt anderen, inspirerend en overtuigend als je bent, makkelijk mee in de gekozen richting en strategie
  • overziet de grote lijnen én hebt oog voor details
  • hebt affiniteit met het thema zorg en gezondheid
  Dit bieden we je
  • een bruto salaris van € 3.500,- tot € 5.700,- op basis van 38 uur per week, een 13e maand én korting op verzekeringen
  • een heel goede pensioenregeling: a.s.r. betaalt minimaal 19,8% premie en dat kan oplopen tot 35,3%, jouw eigen bijdrage is maar 4,5%
  • bij a.s.r. zijn we flexibel in thuiswerken: we werken gemiddeld 60% thuis en 40% op kantoor en je hebt veel ruimte om je eigen werktijden te bepalen
  • een flexibele werkplek op ons prachtige hoofdkantoor in Utrecht met veel faciliteiten én een NS-Business Card met vrij reizen.
  • veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit
  • met een plek in de Dow Jones Sustainability World index behoort a.s.r. tot de wereldwijde top van duurzame bedrijven
  VERVALDATUM: 15 april

  ASR

  Propositie Specialist

  ASR

  • Marketing & communicatie
  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 30 - 03 - 2023

  Geen sluitingstermijn
 • Heb jij een hart voor de Geestelijke Gezondheidszorg en Zintuigelijke Gehandicaptenzorg en wil je meewerken aan een toekomstbestendige inrichting van de zorg? Maak jouw visie werkelijkheid als Beleidsadviseur GGZ en ZG bij a.s.r.!


  Bij a.s.r. zorg werken we hard aan de gezondheid van onze verzekerden, inspringen op ontwikkelingen in de markt en de maatschappij en het verbeteren van onze klantfocus. Dit vraagt om een alerte, vernieuwende en adequate benadering. Wil jij hier als Beleidsadviseur aan meewerken? Samen met je collega’s ben jij bepalend voor het stellen van de financiële kaders tijdens de jaarlijkse cyclus binnen het zorgbedrijf. Door in- en externe inzichten en klantsignalen te vertalen naar strategie en beleid, zorg jij dat we onze concurrerende positie behouden en verbeteren. Je voert regie op de visievorming en de daaruit volgende beleidsinitiatieven voor verschillende zorgsoorten en bent een gewaardeerd gesprekspartner voor alle stakeholders binnen en buiten a.s.r. Jouw kracht is dat je goed verbanden weet te leggen tussen de verschillende zorgsoorten en je niet snel uit het veld laat slaan. Wil jij jouw stempel drukken op het beleid van a.s.r. zorg? Word Beleidsadviseur bij a.s.r.!
  Dit ga je doen als Beleidsadviseur GGZ en ZG
  • je ontwikkelt een visie en plan op onderwerpen die spelen in de Geestelijke Gezondheidszorg en Zintuigelijke Gehandicaptenzorg
  • je ontwikkelt een ketenoverstijgende strategie en beleid voor complexe beleidsonderwerpen
  • je stemt het beleid af binnen de verschillende bedrijfsonderdelen van a.s.r. en zorgt dat het gerealiseerd wordt in het veld
  • je houdt regie op afspraken, verplichtingen en voorwaarden
  • je brengt vernieuwing op de inhoud en het proces van strategie- en beleidsontwikkeling
  Deze vacature is echt iets voor jou, want jij
  • hebt naast een wo-opleiding minimaal 5 jaar ervaring binnen de zorg en actuele kennis op het gebied van zorgverzekeringen, risicoverevening en -beheersing en relevante wet- en regelgeving.
  • bent ondernemend, zelfstandig en besluitvaardig
  • kunt diverse invalshoeken en belangen afwegen en verbinden, met de klantbehoeften altijd in het achterhoofd
  • vindt het leuk om nieuwe relaties op te bouwen en anderen te stimuleren om samen doelstellingen te behalen
  • hebt een visie op de strategieën in de zorgmarkt en weet klassieke patronen indien nodig om te buigen om vernieuwing te brengen in het zorglandschap
  Dit bieden we je
  • een bruto salaris van € 4.000 - € 5.700 op basis van 38 uur per week, een 13e maand én korting op verzekeringen
  • een heel goede pensioenregeling: a.s.r. betaalt minimaal 19,8% premie en dat kan oplopen tot 35,3%, jouw eigen bijdrage is maar 4,5%
  • bij a.s.r. zijn we flexibel in thuiswerken: we werken gemiddeld 60% thuis en 40% op kantoor en je hebt veel ruimte om je eigen werktijden te bepalen
  • een flexibele werkplek op ons prachtige hoofdkantoor in Utrecht met veel faciliteiten én een NS-Business Card met vrij reizen.
  • veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit
  • met een plek in de Dow Jones Sustainability World index behoort a.s.r. tot de wereldwijde top van duurzame bedrijven
  VERVALDATUM: 15 april 

  ASR

  Beleidsadviseur GGZ en ZG

  ASR

  • Management
  • Fulltime
  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 30 - 03 - 2023

  Geen sluitingstermijn
 • Ben jij op zoek naar een rol op het snijvlak van business en IT, met veel verantwoordelijkheid en alle ruimte om ook aan je persoonlijke ontwikkeling te werken? Solliciteer dan op de vacature van Business IT Consultant Betaalcentrum bij a.s.r.!

  Als Business IT Consultant bij a.s.r. schakel je met de business om processen en systemen verder te optimaliseren en vorm te geven. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een optimale werking van de financiële systemen voor het in- en excasso verkeer (o.a. SAP CD). Met nieuwe functionaliteit of aanpassingen in de informatievoorziening kom je tegemoet aan wensen van de business en ondersteun je bedrijfsprocessen van de financiële afdelingen. Ook zorg je ervoor dat productiviteit en de kwaliteit voldoen aan de daarvoor gestelde normen. In deze rol ben je gericht op verbeteren en zet je graag een stapje extra voor de klant. Beschik jij over lef en wil jij als belangrijke schakel bijdragen aan ‘state of the art’ oplossingen binnen de roadmap van de van de financiële systemen bij a.s.r.? Solliciteer dan op deze vacature van Business IT Consultant Betaalcentrum!
  Dit ga je doen als Business IT Consultant Betaalcentrum
  • fungeren als schakel tussen systeemgebruikers van diverse bedrijfsonderdelen en onze in- en externe IT-leveranciers (o.a. CapGemini India)
  • vertalen van gebruikerswensen en - eisen naar specificaties voor de functionele inrichting van de applicaties
  • actief bijdragen aan strategische of tactische projecten
  • gebruikers helpen met antwoorden en oplossingen voor hun vragen en wensen
  • zorgen voor stabiliteit en betrouwbaarheid van de geïmplementeerde financiële systemen (o.a. SAP)
  Deze vacature is echt iets voor jou, want jij
  • hebt minimaal hbo werk- en denkniveau aangevuld met relevante ervaring in het beheren en onderhouden van informatiesystemen.
  • hebt kennis en ervaring met processen & systemen in het betaalverkeer (in- en excasso) en grootboek is een pré.
  • bent analytisch sterk en kunt complexe processen en systemen snel doorgronden
  • bent hands-on, ondernemend en zit vol met goede ideeën
  • bent flexibel, leergierig en je kunt goed communiceren
  Dit bieden we je
  • een bruto salaris van € 3.500,- tot € 5.000,- op basis van 38 uur per week, een 13e maand én korting op verzekeringen
  • een heel goede pensioenregeling: a.s.r. betaalt minimaal 19,8% premie en dat kan oplopen tot 35,3%, jouw eigen bijdrage is maar 4,5%
  • bij a.s.r. zijn we flexibel in thuiswerken: we werken gemiddeld 60% thuis en 40% op kantoor en je hebt veel ruimte om je eigen werktijden te bepalen
  • een flexibele werkplek op ons prachtige hoofdkantoor in Utrecht met veel faciliteiten én een NS-Business Card met vrij reizen.
  • veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit
  • werken bij de Beste Werkgever van Nederland in 2021 en de duurzaamste verzekeraar van de wereld
  VERVALDATUM: 15 april

  ASR

  Business IT Consultant

  ASR

  • IT
  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 30 - 03 - 2023

  Geen sluitingstermijn
 • Heb jij een hart voor de zorg én een hoofd voor cijfers? Als Zorginkoper Ouderenzorg bij a.s.r. zorg zet je beide kwaliteiten in voor de beste deals. Daar wordt iedereen beter van!


  In de rol van Zorginkoper Ouderenzorg bij a.s.r. koop jij de beste zorg in tegen de beste prijs. Je bouwt aan duurzame relaties met grote en kleine zorgaanbieders en verbetert de inkoopresultaten van a.s.r. dankzij slimme processen en innovatieve inkoopmethodes. Je onderhandelt over wijkverpleging, Eerstelijnsverblijf (Evl) en geriatrische revalidatiezorg (GRZ). Daarbij hou je ook de impact op de rest van de zorgketen in het oog. Omdat a.s.r. voorstander is van ontschotting in de zorg, is kennis over verschillende zorgsoorten cruciaal. Je koopt als Zorginkoper Ouderenzorg bij a.s.r. dan ook meerdere zorgsoorten tegelijk in. Dat maakt deze functie extra aantrekkelijk!
  Dit ga je doen als Zorginkoper Ouderenzorg
  • onderhandelen en contracten sluiten met zorgaanbieders, zowel persoonlijk (maatwerk) als digitaal (bulk)
  • op systematische wijze beleidsmatige en cijfermatige (financiële) gegevens verzamelen, analyseren en monitoren
  • het inkoopbeleid helpen ontwikkelen, implementeren en bewaken
  • een relevant netwerk van interne en externe stakeholders opbouwen en onderhouden met het doel informatie uit te wisselen
  • de nieuw uitgewerkte strategie van a.s.r. zorg handen en voeten geven, onder andere door deel te nemen aan projecten
  Deze vacature is echt iets voor jou, want jij
  • hebt een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau, bijvoorbeeld (bedrijfs)economie, accountancy, gezondheidswetenschappen of een (para)medische studie
  • hebt minimaal twee jaar (bedrijfskundige) ervaring in de zorgsector, bijvoorbeeld als zorginkoper of -verkoper, controller of consultant
  • hebt een scherpe, commercieel-analytische blik en goed financieel inzicht
  • hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, waardoor je uitblinkt in het onderhouden van relaties
  Dit bieden we je
  • een bruto salaris van € 3.500,- tot € 5.000,- op basis van 38 uur per week, een 13e maand én korting op verzekeringen
  • een heel goede pensioenregeling: a.s.r. betaalt minimaal 19,8% premie en dat kan oplopen tot 35,3%, jouw eigen bijdrage is maar 4,5%
  • bij a.s.r. zijn we flexibel in thuiswerken: we werken gemiddeld 60% thuis en 40% op kantoor en je hebt veel ruimte om je eigen werktijden te bepalen
  • een flexibele werkplek op ons prachtige hoofdkantoor in Utrecht met veel faciliteiten én een NS-Business Card met vrij reizen.
  • veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit
  • met een plek in de Dow Jones Sustainability World index behoort a.s.r. tot de wereldwijde top van duurzame bedrijven
  VERVALDATUM: 15 april

  ASR

  Inkoper Zorg

  ASR

  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 30 - 03 - 2023

  Geen sluitingstermijn
 • Ben jij die IT Security Specialist die inhoudelijk wil adviseren over het inrichten van ICT Security maatregelen? En wil je de mogelijkheid om thuis te werken met vrijheid om je eigen agenda in te delen? Dan zit je goed bij a.s.r.


  Als IT Security Specialist sta je voor integriteit en waakzaamheid en weet je precies welke ontwikkelingen er zijn op het gebied van ICT en cyber security. In deze cruciale en zelfstandige functie adviseer je lijnmanagement, directieleden en verschillende productlijnen over in te richten IT security maatregelen. Daarnaast maak je een concrete en praktische vertaling van IT Security risico's naar de impact op informatiestromen en de te nemen mitigerende maatregelen. Ben jij op zoek naar een functie waarin je jouw passie en vakmanschap kunt inzetten om de technologie en bedrijfsprocessen te beschermen tegen cyber criminelen? Solliciteer dan meteen op deze vacature van IT Security Specialist!
  Dit ga je doen als IT Security Specialist
  • je signaleert IT Security kwetsbaarheden en adviseert over technische beheersmaatregelen, waarbij je rekening houdt met (praktische) haalbaarheid, techniek en kosten
  • je werkt mee aan het doorontwikkelen van standaarden op het gebied van informatie beveiliging, bijvoorbeeld in het kader van Cloud
  • je werkt mee aan het doorontwikkelen van de security architectuur samen met de collega's van het team architectuur
  • je haalt resultaten door mensen bij elkaar te brengen en acties te ondernemen
  • je adviseert management over cyber security zaken (trends, dreigingen en technieken) en maakt collega’s bewust van dit onderwerp
  Deze vacature is echt iets voor jou, want jij hebt
  • een relevante afgeronde hbo- of wo-opleiding, zoals Security management of Bedrijfskundige Informatica
  • relevante certificeringen, waaronder CISSP(-ISSMP), CISM of CCSP
  • minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van informatiebeveiliging
  • up-to-date kennis van security trends, dreigingen en technieken
  • een proactieve houding en passie voor alles wat met jouw vakgebied te maken heeft
  Dit bieden we je
  • een goed salaris, een 13e maand én korting op verzekeringen en aandelen
  • een heel goede pensioenregeling: a.s.r. betaalt minimaal 19,8% premie en dat kan oplopen tot 35,3%, jouw eigen bijdrage is maar 4,5%
  • bij a.s.r. zijn we flexibel in thuiswerken: we werken gemiddeld 60% thuis en 40% op kantoor en je hebt veel ruimte om je eigen werktijden te bepalen
  • een flexibele werkplek op ons prachtige hoofdkantoor in Utrecht met veel faciliteiten.
  • veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit
  • met een plek in de Dow Jones Sustainability World index behoort a.s.r. tot de wereldwijde top van duurzame bedrijven

  ASR

  Senior IT Security Specialist

  ASR

  • IT
  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 27 - 03 - 2023

  Geen sluitingstermijn
 • Een ministerie van Financiën dat zoveel mogelijk de diversiteit van de samenleving weerspiegelt. Een mooi doel, waarvoor jij je inzet als sr. adviseur diversiteit, gelijkheid en inclusie. In deze centrale rol in Den Haag bouw je samen met anderen aan een diverse en inclusieve organisatie. Daarbij vertaal je beleid op een creatieve manier naar de dagelijkse praktijk. Een mooie uitdaging met impact!

  Je draagt bij aan een organisatie waarin iedereen zich thuis voelt, zichzelf volledig kan ontwikkelen en zich kan inzetten voor een financieel gezond Nederland. Verschillende invalshoeken en achtergronden geven kracht. Met jouw unieke bijdrage spelen we beter in op wat past bij Nederland.
  De afgelopen jaren is er al flink gebouwd aan hoe we diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie verweven in onze organisatie. Zo is er een Commissie Diversiteit en Inclusie (D&I) met leidinggevenden van elke afdeling en hebben we een werkgroep die meedenkt over het D&I-beleid en activiteiten. We hebben een ambassadeur uit de ambtelijke top voor diversiteit en inclusie. Daarnaast zijn er binnen het werving-en-selectieproces flinke stappen gezet voor een inclusieve toolbox waardoor iedereen binnen het ministerie nu een inclusieve vacature kan schrijven. Trainingen en workshops rondom D&I zijn beschikbaar voor alle medewerkers.
  Samenvattend staat er al heel veel, maar zoals jij misschien al weet; diversiteit, gelijkheid en inclusie staat nooit stil en leeft als thema meer dan ooit in de samenleving en daarom ook binnen ons ministerie. Nu is het tijd voor een vervolgstap: structurele borging van diversiteit, gelijkheid en inclusie in de organisatie, waaraan jij in deze nieuwe functie een belangrijke bijdrage levert.
  De rol van adviseur diversiteit en inclusie is een combinatie van denken én doen: je bent beleidsmatig verantwoordelijk en combineert dit met projectmatig werken om gave ideeën te realiseren. De ene dag schrijf je een advies voor het hoger management of een analyse van een diversiteitsvraagstuk. De andere dag spreek je met collega’s over het creëren van banen voor medewerkers vanuit de banenafspraak bij een bepaalde dienst. Ook zet jij je creativiteit in voor het organiseren van activiteiten rond het thema diversiteit en inclusie, zoals een themabijeenkomst over internationale vrouwendag. In de organisatie zie je wat we nog meer kunnen organiseren om onze ambities waar te maken én ben je de drijvende kracht achter de uitvoering ervan.
  Jouw taken op een rij:
  Je ontwikkelt intern (centraal) beleid op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie, en je draagt bij aan de uitvoering hiervan.
  Je hebt een coördinerende functie waarin je samenwerking stimuleert binnen het departement (waaronder de Belastingdienst, Toeslagen en Douane) op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie.
  Je signaleert in- en externe ontwikkelingen die van invloed zijn op diversiteit en inclusie. Hiervoor onderhoud je contacten met andere departementen en diverse (externe) partijen over (voorgenomen) veranderingen, rijksbrede beleidswijzigingen en maatschappelijke ontwikkelingen.
  Je organiseert diverse bijeenkomsten en activiteiten voor medewerkers.

  Ministerie van Financien

  Senior Adviseur diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie

  Ministerie van Financien

  • Management
  • Fulltime
  • Den Haag
  Solliciteren

  Geplaatst op 23 - 03 - 2023

  Geen sluitingstermijn
 • Als eerstelijns Risk Manager ben je verantwoordelijk voor de riskmanagementrol voor de financiële risico’s binnen Financial Markets van de Volksbank. Je bewaakt gestelde limieten vanuit de risk metrics, zorgt voor interpretaties en implementatie van (risk gerelateerde) wet- en regelgeving en bent binnen Financial Markets dé sparring partner als het gaat om markt- (rente en valuta) en kredietrisico’s.

  De eerstelijns Risk Manager is onderdeel van het team Markets Infra en valt binnen de afdeling Financial Markets. Het team richt zich op waarderings- en rapportagevraagstukken, waaronder valuation controls, curveopbouw, ratings, marktdata, benchmarks en risicobeleid.

  Financial Markets voert activiteiten uit inzake Trading, Treasury en de funding van de Volksbank en is daarmee het hart van de Volksbank. Financial Markets is onderdeel van hub Bankbalans, welke verantwoordelijk is voor het management van de balans, het renteresultaat en –risico van de Volksbank.
  Het team Market Infra is een klein team en werkt nauw samen met de collega’s van de Front office, Back office en Control van Financial Markets.
  Jouw verantwoordelijkheden op een rij:
  Value-at-Risk, Expected shortfall en stress rapportages opstellen;
  Modelvalidatie en backtesting van het Value-at-Risk-model en de analyses van breaches;
  Aanspreekpunt voor traders inzake limieten en investeringsvoorstellen, waaronder securitisaties;

  Analyseren van tegenpartijen voor jaarlijkse reviews;
  Opstellen risk toezichthouders rapportages;
  Up-to-date houden van statische data (counterparty ratings, bonds ratings, etc);
  Onderhouden Expected Credit Loss model inzake mapping curves;
  Interpretatie en implementatie risk gerelateerde regelgeving (SA CCR, FRTB, etc);
  Deelname projecten welke risk gerelateerd input behoeven, zoals upgrade Quantum, Fundamental Review of the Trading Book;

  Risk monitoring op dagelijkse risico transfers tussen Banking en Trading boeken;
  Aanspreekpunt voor risk gerelateerde onderwerpen door collega’s van Bankbalans.
  De eerstelijns Risk Manager treedt op als proactieve sparring partner, door vanuit zijn/haar expertise te adviseren, te controleren en te signaleren over markt- en kredietrisico’s.

  Daarnaast speelt klimaatrisico een steeds belangrijkere rol in het beoordelen van alle risico’s van een onderneming. Toevoeging van het klimaatrisico aan de risk management strategie leidt tot meer noodzaak om de klimaatrisico’s te identificeren, analyseren en modelleren. Hier ligt een rol van de eerstelijns Risk Manager om deze risico’s binnen Financial Markets te analyseren en het senior management van adviezen te voorzien.
  Hier kom je te werken
  Het is een team in opbouw met specialisten zoals IT-developers, waarderingsexperts en de eerstelijns Risk Manager. De Volksbank opereert in een omgeving waar steeds meer eisen komen qua nieuwe data en de kwaliteit van data. Dan is de noodzaak om gebruik te maken van technologie steeds groter. In deze functie heb je veel verantwoordelijkheid en werk je met professionals uit andere delen van de organisatie, zoals met de collega’s van de tweedelijns risk afdeling van de Volksbank, maar ook met de andere afdelingen van Financial Markets, bijvoorbeeld met de collega’s van Control bij het implementeren van nieuwe regelgeving.

  Jouw kwaliteiten:
  • Een afgeronde WO opleiding, in een kwantitatieve richting (bijv. risk management of economie)
  • Minimaal drie 3 jaar relevante ervaring op het gebied van financiële risico's binnen de banksector
  • Met relevante kennis op het gebied van het Value-at-Risk modelleren
  • Ervaring met modelleren in Python is een pré
  • Uitstekende communicatieve en adviesvaardigheden in zowel het Nederlands als in het Engels.
  Wat krijg je van ons?
  • Het salaris voor deze functie ligt tussen de €3.939,79,- tot €6.061,21,- bruto p/mnd o.b.v. 36 uur. Daarnaast biedt de Volksbank interessante en flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden:
   Een 36-urige werkweek, flexibel in te delen met bijvoorbeeld 4x9;
  • Een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt;
  • Een goede collectieve pensioenregeling, met een inleg van de Volksbank van 24% van de salarissen;
  • Thuiswerken is bij ons heel normaal;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van 750 euro per jaar, naast de standaard opleidingsmogelijkheden;
  • Een thuiswerkvergoeding van 40 euro netto per maand en iedere 5 jaar een budget van 900 euro om jouw thuiswerkplek in te richten;
  • 29 verlof dagen o.b.v. fulltime dienstverband ongeacht je leeftijd.
  • Een NS-Business Card én een vergoeding per km als je naar werk fietst;
  • Een fietsplan om voordelig een fiets aan te schaffen;
  • Gedeeltelijk doorbetaald vrijwilligerswerk;
  • Een vitaliteitsprogramma met workshops en coaching voor jouw mentale en fysieke gezondheid;
  • Een laptop en telefoon.
  Word jij onze nieuwe collega?
  We nodigen je van harte uit om te solliciteren. En alvast één gouden tip: wees jezelf. Wij omarmen de diversiteit van al onze collega’s en zijn oprecht benieuwd naar jou.
  Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Celine Le, corporate recruiter, via celine.le@devolksbank.nl of 06-83492454 (Whatsapp-bericht).
  Wij werken op een prettige manier samen met een aantal preferred suppliers. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

  De Volksbank

  Eerstelijns Risk Manager Financial Markets

  De Volksbank

  • Financiën
  • Parttime
  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 08 - 03 - 2023

  Geen sluitingstermijn
 • Zorg jij ervoor dat al onze collega’s probleemloos hun IT-applicaties kunnen gebruiken en houd jij daarmee hun productiviteit in onze mobiele werkplekvoorzieningen op peil? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

  Dit ga je bij ons doen
  Als medewerker servicedesk sta jij graag paraat om onze collega’s een uitstekende service te bieden. Zo zorg je voor de standaard werkplekvoorzieningen en adviseer je over onze IT-producten en -diensten. Zodra er storingen optreden, ben jij snel ter plaatse om deze in de eerste of tweede lijn op te lossen. Je houdt gebruikers goed op de hoogte van de aard en impact van storingen middels een ticketsysteem. Tevens houd je je bezig met change-, continuity- en problemmanagement om proactief onze diensten en dienstverlening te verbeteren. Alle activiteiten houd je natuurlijk digitaal goed bij.

  Tot slot ben je als medewerker servicedesk een echte ambassadeur van ons ICT-team. Jij bent een voorbeeld voor anderen op het gebied van servicegerichtheid, het bedenken van slimme productiviteitstips en het effectief en veilig inzetten van onze IT-middelen.

  Hier herken je jezelf in

  • Je hebt in ieder geval mbo 4+ werk- en denkniveau;
  • op jouw cv staat werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • klant- en servicegerichtheid staan hoog bij je in het vaandel;
  • je zelflerend vermogen is groot; hierdoor kun je je snel nieuwe methodieken en technieken eigen maken;
  • op communicatief gebied ben je zeer vaardig. Je bent open en eerlijk, weet op alle niveaus te communiceren en waar nodig te overtuigen;
  • stressbestendigheid mag uiteraard niet ontbreken.
  • Een ITIL (V4), een MD100 of MD101 certificaat is een pre. Heb je dit niet, dan mag je een van deze certificaten op kosten van NPO halen. Ervaring met het verzorgen van incidentrapportages maken jouw profiel nog interessanter.
  Net zoals ervaring met:

  • Het beheren en uitrollen van Apple-devices;
  • O365-omgevingen met onder meer Sharepoint en Teams. Heb je deze kennis nog niet dan krijg je bij NPO alle ruimte om hier kennis van op te doen;
  • het beheren en uitrollen van Windows 10 en hoger;
  • de principes van Linux, Microsoft Certified Professional op server/desktop/applications;
  • Jira.
  • Het Servicedesk team
  • Het Servicedesk-team bestaat uit 6 medewerkers en beheert honderden applicaties op ruim 550 mobiele werkplekken binnen de NPO-organisatie. We geven advies, leveren de dienstverlening en herstellen of vernieuwen waar nodig. De technische complexiteit daagt ons iedere dag uit onze expertise optimaal in te zetten.
  De Servicedesk is verantwoordelijk voor onder andere:

  • werkplekstabiliteit en -beschikbaarheid;
  • applicatie-rationalisatie en -virtualisatie;
  • werkplek-optimalisatie;
  • data security.
  • Onze servicedesk is dagelijks geopend van 07.00 tot 17.30 uur. Er is een 3-wekelijks rooster, waarbij de werktijden variëren van 07.00 uur tot 16.30 uur of van 08.00 uur tot 17.30 uur. Daarnaast draai je mee in de bereikbaarheidsdiensten, waarbij je een week oproepbaar bent voor eventuele calamiteiten. Het is daarom van belang dat je op maximaal 1 uur reisafstand van NPO woont.

  Arbeidsvoorwaarden

  Bij NPO hanteren wij een 36-urige werkweek met flexibele werktijden waarbij wij hybride werken;

  • Je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
  • Je krijgt 200 vakantie-uren op basis van een 36-urige werkweek;
  • Wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.
  • De functie van medewerker servicedesk wordt voor 36 uur per week ingevuld en heeft een salaris tussen € 2.212,= en € 3.098,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay m/v/x. Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract.

  Interesse?
  Wil je meer weten over de functie van medewerker servicedesk neem dan contact op met Dion Voogd, product eigenaar, via 06 - 57 75 97 37. Je kunt ook bellen of appen met Tino Moolenaar, corporate recruiter, 06 31 38 09 25. Heb je geen vragen en ben je enthousiast stuur dan je cv en motivatiebrief (t.a.v. Dion Voogd).

  Wanneer ontvang je een reactie?
  Zodra je gesolliciteerd hebt, krijg je binnen een week een reactie van ons. Een telefonisch gesprek plannen we om kort kennis te maken. Is er een match, dan nodigen we je op hele korte termijn graag uit voor een gesprek. Zijn wij beiden enthousiast dan plannen we een vervolg gesprek waarbij wij meer de diepte ingaan. Zijn wij beiden dan nog steeds enthousiast dan volgt er een aanbod!

  Open voor iedereen
  De NPO heeft een publieke taak: van waarde zijn voor elk individu én voor de samenleving als geheel. De behoeften van ons publiek, met al zijn achtergronden en opvattingen, zijn daarbij leidend. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Want juist doordat we van elkaar verschillen, kunnen we tot nieuwe inzichten en betere oplossingen komen. En dat is precies waar wij als NPO naar op zoek zijn. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

  NPO

  Medewerker servicedesk (m/v/x)

  NPO

  • Media en Entertainment
  • Hilversum
  Solliciteren

  Geplaatst op 14 - 03 - 2023

  Geen sluitingstermijn
 • Diversiteit en inclusie is een belangrijk speerpunt bij het ministerie van Financiën: we hebben oog voor ieders talent. We willen dat iedereen zich thuis voelt bij ons, zichzelf volledig kan ontwikkelen en in kan zetten voor een financieel gezond Nederland. Het aantrekken en behouden van kwalitatief en divers personeel is dan ook van strategisch belang. Goede mensen makken immers het verschil. We staan dan ook voor de belangrijke opgave om nog meer dan nu een afspiegeling te zijn van onze maatschappij. Dit vraagt om een inclusief en objectief en tegelijkertijd uniform en hoogwaardig werving- en selectieproces. Als recruiter diversiteit en inclusie heb jij hier een sleutelrol in. Word jij onze nieuwe collega?

  Ministerie van Financien

  Recruiter diversiteit en inclusie

  Ministerie van Financien

  • HR
  • Den Haag
  Solliciteren

  Geplaatst op 09 - 01 - 2023

  Geen sluitingstermijn