JavaScript is not enabled in your browser.

Menu

Aanmelden voor Jaarcongres 2023

Goed om te weten!

Op deze pagina worden vacatures geplaatst van onze members. Eventuele vacatures van Agora Network zijn hier ook te vinden. Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste vacatures? Meld je dan aan voor de vacature alert.

 • Loop jij enthousiast een eind met jongeren op?

  Als Trajectbegeleider bij Straathoekwerk help jij jongeren van 18 tot 27 jaar om het leven weer op de rit te krijgen. Je werkt met jongeren die veelal te maken hebben met multi-problematiek. Je signaleert en behartigt de belangen van deze jongeren, die vrijwillig deelnemen aan het traject. Je biedt (praktische) individuele hulp en bevordert de maatschappelijk participatie van risicojongeren. Dit doe je door middel van individuele trajectbegeleiding op het gebied van o.a. wonen, werken, financiën en welzijn.
   
  Wat ga je concreet doen?
  • Intakegesprekken voeren. Waarbij je achterhaalt welke problematiek aan de orde is en of iemand bij Straathoekwerk aan het juiste adres is.
  • Begeleidingsgesprekken voeren met jongeren. Hierbij is de jongere en de tijden waarop hij beschikbaar is het uitgangspunt.
  • Wanneer de problematiek buiten het specialisme van Straathoekwerk is, verwijs je door naar een juiste hulpverlener.
  • Je bent verantwoordelijk voor een eigen caseload. Maar daarnaast overleg en denk je ook graag mee met je collega’s d.m.v. cliëntbesprekingen.
  “Ik vind het fijn werken bij Straathoekwerk. Ik werk in een klein, betrokken team en geen dag is hetzelfde!”
  - Carey, Trajectbegeleider Straathoekwerk
   
  Jouw profiel
  Het is belangrijk dat jij aansluiting weet te vinden bij jongeren. Zowel door je in hun leefwereld te verplaatsen, alsook door flexibel te zijn in de tijden waarop je af kan spreken. Je bent ook duidelijk: jongeren weten snel wat ze aan je hebben en wat je wel én niet kunt bieden. Je weet daarin een goede balans te houden tussen betrokkenheid en professionele afstand. Daarnaast beschik je over goede communicatieve eigenschappen en incasseringsvermogen.
  Wat neem je verder mee?
  • Relevante HBO opleiding (bijvoorbeeld Social Work)
  • Ervaring met werken met risicojongeren / jongeren met multi-problematiek
  • SKJ-registratie, of bereid zijn deze te halen
  • Kennis van de Sociale Kaart is een pre
  Het aanbod
  Als Trajectbegeleider kun jij echt iets betekenen voor de jongeren die jij verder op weg helpt. Je hebt een afwisselende en uitdagende baan! Verder mag je het volgende verwachten:
  • Een baan voor 32 uur per week
  • Een salaris tussen €3.090,- en €4.671,- bruto per maand (o.b.v. 36 uur per week, schaal 10). Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Inschaling in een aanloopschaal behoort tot de mogelijkheden
  • Je ontvangt in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar. Wij hebben de intentie om bij wederzijdse tevredenheid het contract om te zetten naar een vast dienstverband.
  • Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je bruto jaarsalaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering
  • Wij werken flexibel: gedeeltelijk op het Straathoekwerk in het centrum van Zaandam en, indien gewenst deels vanuit huis, maar ook op andere plekken in de stad. Wij kennen een thuiswerkvergoeding van netto €2,- per dag in 2022. Daarnaast bieden we een tegemoetkoming in je reiskosten op basis van OV en de mogelijkheid om je overige reiskosten fiscaal uit te ruilen.
  Kijk voor een uitgebreid overzicht van onze arbeidsvoorwaarden op: www.werkenbij.zaanstad.nl/arbeidsvoorwaarden
  De organisatie
  Zaanstad behoort tot de 20 grootste gemeenten van Nederland en groeit nog steeds! Wij hebben de ambitie deze groei te combineren met het vergroten van de stedelijke en maatschappelijke kwaliteit van de stad. Zaanstad daagt je uit. Om het beste uit jezelf te halen. Om breder en groter te denken. Durf jij dat aan?
  Straathoekwerk
  Straathoekwerk vormt samen met het Jongerenloket een afdeling van de gemeente. Wij zijn er voor jongeren tussen de 12 en 27 jaar in Zaanstad. Wij bieden gratis ondersteuning, trainingen en praktische hulp. Zo helpen we jonge Zaankanters het leven weer op de rit te krijgen. Met het team van bevlogen collega’s zetten wij ons dagelijks vol enthousiasme in voor de jongeren! Wij vinden het belangrijk wat we op elkaar kunnen bouwen en met elkaar kunnen lachen! Wil je meer weten over Straathoekwerk? Neem een kijkje op de website: www.straathoekwerk-zaanstad.nl
  De procedure
  Ben jij de gedreven Trajectbegeleider die wij zoeken? Wij maken graag kennis met jou!
  Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Tonny Hartkamp (Teammanager Straathoekwerk) via 06-11204464. Voor vragen over de procedure kun je bellen of appen met Anouk Oostenbrink (Corporate Recruiter) via 06-21282204.
  Reageren kan t/m zondag 5 februari
   
  De planning voor deze procedure is als volgt:
  • De eerste gespreksronde is op: maandag 13 februari (ochtend)
  • De tweede gespreksronde is op: maandag 20 februari (middag)
  • Het arbeidsvoorwaardengesprek is op: 23 of 24 februari

  Gemeente Zaanstad

  Trajectbegeleider Straathoekwerk

  Gemeente Zaanstad

  • Projectmanagement
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 24 - 01 - 2023

  Nog 4 dag(en)
 • Wil jij je vaardigheid in de Nederlandse taal inzetten om de televisieprogramma’s van de publieke omroep met ondertiteling via Teletekst voor miljoenen Nederlanders toegankelijk te maken? Dan ben jij onze nieuwe redacteur ondertiteling. 

  Dit ga je bij ons doen:

  Als redacteur ondertiteling voorzie jij de Nederlandstalige programma’s op alle publieke tv-netten van ondertiteling. Het gaat hierbij om de lineaire kanalen NPO 1, 2 en 3 en om de themakanalen NPO 1 extra, NPO 2 extra en NPO Politiek & Nieuws. Plus de programma’s die alleen of eerder op NPO Start worden aangeboden. Je ondertitelt ‘voorbereidbare’ én live-programma’s met behulp van diverse technieken, waarbij je met spraakherkenning onder meer als simultaantolk Nederlands-Nederlands fungeert. Je verzorgt ook zelfstandig het live in de uitzending brengen van ondertitels.

   Hier herken je jezelf in: 

  Als redacteur ondertiteling beschik je over een brede algemene ontwikkeling, een goed taalgevoel en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, een goede typevaardigheid en een grote interesse in/kennis van sport en nieuws. Daarnaast zijn werken in teamverband, functioneren onder druk, snelheid en nauwkeurigheid vereisten. Verder heb je de bereidheid om je te verdiepen in de problematiek van het toegankelijk maken van televisieprogramma’s voor doven en slechthorenden. Dit is een noodzakelijke voorwaarde voor het werken bij de afdeling Access Services.

  Wat breng je mee: 

  ·        minimaal hbo werk- en denkniveau;

  ·        je hebt een brede algemene ontwikkeling en grote interesse in/kennis van nieuws en sport;

  ·        vanzelfsprekend heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, want de ondertitels zijn direct zichtbaar voor een miljoenenpubliek;

  ·        een flexibele inzetbaarheid, want je werktijden zijn onregelmatig en je werkt ook om het weekend.


  Redacteuren ondertiteling vervullen door de gedeeltelijke zelfsturing ook taken op het gebied van (sub)team leiden, communicatie, key-userschap, kwaliteitsbewaking, onderzoek  en techniek & innovatie.

   
  Stresstolerantie, resultaatgerichtheid, oog voor detail en kwaliteitsgerichtheid zijn

  competenties die goed ontwikkeld zijn.

   Testen die vaardigheden op deze terreinen meten, maken deel uit van de

  selectieprocedure.

   
  Het team 

  Je komt te werken bij de afdeling Access Services. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het toegankelijk maken van de content van de NPO voor diverse doelgroepen. Naast ondertiteling regelt de afdeling ook gebarentaal en audiodescriptie bij diverse programma’s. Als redacteur ondertiteling kom je terecht in een team van zo’n 35 mensen, die van ’s ochtends 06.00 tot ’s avonds 01.00 uur in roosterdiensten alle programma’s ondertitelen. 

   
  Arbeidsvoorwaarden

  •     bij NPO hanteren wij een 36-urige werkweek met flexibele werktijden;

  •     je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;

  •     je krijgt 200 vakantie-uren;

  •     wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

   
  De functie van redacteur ondertiteling kan tussen 32 en 36 uur per week ingevuld worden en heeft een salaris tussen € 2.495,= en € 4.377,= bruto per maand op basis van 36 uur. De functie kent een onregelmatigheidstoeslag. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay (m/v/x). Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract. In deze functie werk je onregelmatig, in de weekenden en op feestdagen.

  Interesse?
  Wil je meer weten over de functie van redacteur ondertiteling, neem dan contact op met Paul van den Bogart, manager Access Services, via 06 144 18 376 (bellen of appen). Je kunt ook bellen of appen met Jolanda Janssen, recruiter, via 06 236 37 131. Heb je geen vragen en ben je enthousiast, stuur dan jouw cv en motivatie (t.a.v. Paul van den Bogart).

   Wanneer ontvang je een reactie? 

  Je kunt tot en met zondag 19 februari 2023 solliciteren. 

   
  21 februari 2023: terugkoppeling sollicitatie

  22 februari 2023: 1e sollicitatiegesprekken inclusief testen (ochtend)

  23 februari 2023: terugkoppeling 1e sollicitatiegesprekken

  27 februari: 2e sollicitatiegesprekken (ochtend)

  27/28 februari 2023: terugkoppeling 2e sollicitatiegesprekken

  28 februari 2023: aanbod arbeidsvoorwaarden (per telefoon en mail)

  NPO

  Redacteur ondertiteling TT888 (m/v/x)

  NPO

  • Media en Entertainment
  • Hilversum
  Solliciteren

  Geplaatst op 31 - 01 - 2023

  Nog 18 dag(en)
 • Diversiteit en inclusie is een belangrijk speerpunt bij het ministerie van Financiën: we hebben oog voor ieders talent. We willen dat iedereen zich thuis voelt bij ons, zichzelf volledig kan ontwikkelen en in kan zetten voor een financieel gezond Nederland. Het aantrekken en behouden van kwalitatief en divers personeel is dan ook van strategisch belang. Goede mensen makken immers het verschil. We staan dan ook voor de belangrijke opgave om nog meer dan nu een afspiegeling te zijn van onze maatschappij. Dit vraagt om een inclusief en objectief en tegelijkertijd uniform en hoogwaardig werving- en selectieproces. Als recruiter diversiteit en inclusie heb jij hier een sleutelrol in. Word jij onze nieuwe collega?

  Ministerie van Financien

  Recruiter diversiteit en inclusie

  Ministerie van Financien

  • HR
  • Den Haag
  Solliciteren

  Geplaatst op 09 - 01 - 2023

  Geen sluitingstermijn
 • Wie zijn wij 
  Stichting Agora Network heeft als missie het Nederlandse bedrijfsleven cultureel diverser te maken. Het bestuur van de stichting werkt samen met haar aangesloten members en culturele talenten (ook wel kosmopolieten genoemd). Wij focussen ons op alle lagen van de organisatie en hebben extra aandacht voor de doorstroom van kosmopolieten naar de top van de organisatie, want daar kunnen wij het verschil maken! 

  Wie zoeken wij 
  Wegens het vertrek van de huidige Penningmeester zijn wij per direct op zoek naar een nieuw bestuurslid voor de rol van Penningmeester. De Penningmeester is verantwoordelijk voor het financieel beleid van de stichting. Samen met de overige bestuursleden draag jij de verantwoordelijkheid voor het algemeen beleid van de stichting. 

  Naast het bewaken van het financieel beleid en het beheren van de financiële processen neem jij actief deel aan en beslis jij mee tijdens de bestuursvergaderingen. De verwachting is dat jij zo veel als mogelijk aanwezig bent tijdens de Agora Network events. 

  Verder vragen wij iemand die: 

  · De periodieke incasso’s verwerkt; 
  · Per kwartaal financiële rapportages aanlevert aan het bestuur; 
  · Het contact onderhoud met onze externe boekhouder; 
  · Een periodieke controle uitvoert op de boekhouding en administratie processen; en 
  · Ervaring heeft met het opstellen van jaarcijfers. 

  De benodigde tijd voor de functie bedraagt ongeveer 4 uur per week. De bestuursvergadering vindt maandelijks online of fysiek plaats in Amsterdam à 1,5 uur per vergadering. 
   
  Wat wij jou bieden  
  Wij bieden jou de mogelijkheid tot het vergroten van jouw bestuurlijke ervaring en het verder ontwikkelen van jouw talenten binnen een stimulerende omgeving. Jij werkt samen met een leuk, ambitieus en divers team en kom je in contact met een groot netwerk op landelijk, organisatorisch en politiek niveau. Daarnaast ontvang je een vrijwilligersvergoeding. 

    
  Solliciteer nu! 

  Ben jij accuraat, transparant, cijfermatig sterk en kun jij zelfstandig werken? Heb jij  kennis van financiële systemen (de stichting werkt momenteel met het boekhoudpakket Kleisteen)? 

  Kennis en affiniteit met een of meerdere dimensies van diversiteit en inclusie is een pré. Wij komen graag met jou in contact! 

  Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan uiterlijk 18 juli 2022 jouw CV en korte motivatie naar info@agoranetwork.com  of neem voor meer informatie contact op met Denis Darko via denis@agoranetwork.com

  Agora Network

  Penningmeester Agora Network

  Agora Network

  Geplaatst op 04 - 07 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • Wij hebben een prachtige werkervaringsplek van één jaar voor een videoproducer bij NPO 3FM.

  Weet jij wat er nodig is om alle videocontent van NPO 3FM bij te houden? En heb jij affiniteit met radio en specifiek met NPO 3FM? Solliciteer dan nu naar de werkervaringsplaats voor videoproducer!

  Dit ga je doen
  Je gaat een jaar lang bij ons aan de slag als videoproducer om werkervaring op te doen. Zo leer je als videoproducer productiewerkzaamheden te verrichten rond videocontent van de omroepen voor alle online kanalen van NPO 3FM. Denk hierbij aan coole registraties van optredens met artiesten, promotievideo’s en content voor onze socials. Je leert de organisatie en coördinatie op je te nemen
  ten aanzien van de (technische) productie, de opnames en de bewerking. Daarnaast wordt je actief betrokken bij verschillende brainstormsessies en overleggen over zender brede activiteiten zoals festivals, themaweken, etc.

  Hier herken je jezelf in
  • Je hebt affiniteit met NPO 3FM;
  • Je hebt liefde voor muziek;
  • Op je cv staat een afgeronde mbo- of hbo-opleiding op het gebied van media of
  communicatie;
  • Bij voorkeur heb je al enige (stage) ervaring in het bedenken en produceren van videoitems en online content;
  • Kennis van Adobe Creative Cloud softwareprogramma’s en Premiere Pro is een pre.

  Als videoproducer ben je initiatiefrijk en creatief. Bij ons leer je jouw technische kennis om goede video’s te maken te verbeteren. Je hebt hier bij voorkeur al enige ervaring in, net als met het draaien met Fs7 en A7sii. Bij ons mag je een actieve rol spelen in het uitdenken van nieuwe concepten en processen, zodat onze socials naar een hoger niveau getild worden. Tot slot ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op videogebied en kijk je hoe je dit in je werk kunt toepassen.

  NPO 3FM
  NPO 3FM heeft een rijke geschiedenis als dé popzender van Nederland. Intussen is NPO 3FM
  uitgegroeid tot een veelzijdig platform met een grenzeloze passie voor muziek en veel aandacht voor
  opkomend muzikaal talent uit Nederland. Onlosmakelijk verbonden met concerten, festivals en
  andere evenementen.

  Arbeidsvoorwaarden
  • Bij NPO hanteren wij een 36-urige werkweek met flexibele werktijden;
  • Je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
  • Je krijgt 200 vakantie-uren;
  • Wij hebben een NPO Academy om jezelf verder te ontwikkelen.
  De werkervaringsplek van videoproducer wordt voor 36 uur per week ingevuld. Het is een
  werkervaringsplek voor één jaar. Voor deze werkervaringsplek ontvang je het minimum loon van €
  1.934,40,= bruto per maand op basis van 36 uur.

  Interesse?
  Wil je meer weten over de werkervaringsplaats van videoproducer neem dan contact op met Nina Milder, online coördinator, via Margot Geenen, management assistent, op 035 - 677 33 33. Je kunt ook bellen of appen met Jolanda Janssen, recruiter, via 06 23 63 71 31. Heb je geen vragen en ben je enthousiast, stuur ons dan jouw cv, motivatie en portfolio (t.a.v. Nina Milder).

  Let op de vacature kan eerder gesloten worden, wacht niet tot het laatste moment om te
  solliciteren.

  Wanneer ontvang je een reactie?
  Je kunt tot en met 08 januari 2023 solliciteren.
  10 januari 2023: terugkoppeling sollicitatie
  12 januari 2023: sollicitatie gesprekken (ochtend)
  13 januari 2023: terugkoppeling sollicitatiegesprekken
  14 januari 2023: aanbod arbeidsvoorwaarden (per telefoon en mail)

  NPO

  Videoproducer (m/v/x)

  NPO

  • Media en Entertainment
  • Hilversum
  Solliciteren

  Geplaatst op 09 - 12 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • Ga jij als expert op het gebied van informatiebeheer onze organisatie adviseren?

  Als Informatieadviseur geef jij op strategisch en tactisch niveau advies over informatiebeheer. Jij denkt met de afdelingen mee over oplossingen en manieren waarop informatie het beste en op een duurzame manier beheerd kan worden. Jij bent dus bezig met vragen als: wie heeft welke informatie nodig? En waarom en op welk moment? Hierbij zorg je ervoor dat een oplossing werkbaar is voor de betreffende afdeling én een wenselijke oplossing is voor de informatievoorziening van de organisatie. Verder adviseer je ook over de mogelijkheden en onmogelijkheden voor goed informatiebeheer binnen de kaders van de Archiefwet, AVG en de Woo.
  Wat ga je concreet doen?
  • Schrijven en actueel houden van het informatiebeleid
  • Inrichten en onderhouden van een kwaliteitssysteem informatiebeheer
  • Adviseren over wetgeving, metadatering en (her)inrichting van vak-applicaties
  • Deelnemen aan projecten voor het aanbesteden en inrichten van nieuwe vak-applicaties
  Jouw expertise op het gebied van informatiebeheer kun je goed overbrengen op collega’s. Je kunt met een scherpe blik naar problemen kijken om zo tot de beste oplossingsrichting te komen. Maar ook om in te schatten: wat gaat een bepaalde interventie nu echt oplossen? Je oplossingen zijn toekomstgericht en je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatiebeheer. Je zoekt actief contact met collega’s uit andere organisaties om ervaringen te delen en op te halen.Tot slot kun je de belangen van de vakafdeling en informatievoorziening goed afwegen. Zo zorg je er voor dat het informatiebeheer op tactisch niveau in orde is én het voor de organisatie werkzaam blijft.
   
  Wat breng je verder mee?
  • Ervaring met adviseren, bijvoorbeeld op het gebied van informatie- of procesmanagement
  • Ruime kennis van informatiebeheer
  • HBO werk- en denkniveau
  • Een vakopleiding is een mooie pré
  Gemeente Zaanstad is een fijne werkgever. Je gaat werken met toegewijde, enthousiaste collega’s. Je hebt inhoudelijk zeer uitdagende en verantwoordelijke werkzaamheden én een geweldige werkplek. Verder bieden wij:
  • Een baan voor 32-36 uur per week.
  • Een salaris tussen de €3.701,-en €5.372,- bruto per maand (schaal 11 o.b.v. 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Inschaling in een aanloopschaal behoort tot de mogelijkheden.
  • In eerste instantie ontvang je van ons een jaarcontract. Bij wederzijdse tevredenheid willen wij het contract daarna omzetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
  • Individueel Keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering).
  • Wij werken flexibel: gedeeltelijk op ons spraakmakende Stadhuis in Zaandam en deels vanuit huis. Wij hebben een thuiswerkvergoeding van netto €2,- per dag in 2022. Wij kennen een tegemoetkoming in reiskosten op basis van OV en de mogelijkheid om overige reiskosten fiscaal uit te ruilen.
  Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk het overzicht op: www.werkenbij.zaanstad.nl/vacatures/arbeidsvoorwaarden
  Met ruim 155.000 inwoners behoort Zaanstad tot de 20 grootste gemeenten van Nederland. Wij zijn zowel regionaal als landelijk een relevante speler. Werken bij Zaanstad is werken in een inspirerende omgeving. Zaanstad daagt je uit! Om het beste uit jezelf te halen, om te groeien. Ga jij die uitdaging aan?
   
  De afdeling en het team
  De afdeling DIV (Documentaire Informatievoorziening) is sterk in ontwikkeling, met als doel: een toekomstbestendige goede informatiehuishouding.
  Met de implementatie van Recordmanagement op de afdeling verandert het werkterrein. Registreren en archiveren breiden we uit en vervang we door adviseren, controleren en kwaliteitsbewaking. De collega’s binnen Recordmanagement zijn verantwoordelijk van het identificeren tot het vernietigen van records in een digitale omgeving. Daarnaast adviseren wij de organisatie hierover.
  Zie jij jezelf al werken als Informatieadviseur bij Gemeente Zaanstad? Dan zien wij jouw sollicitatie voorzien van CV en motivatiebrief graag tegemoet. Je ontvangt binnen 5 werkdagen van ons een reactie. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Annemieke Adema 06-50071682. Heb je vragen over de procedure? Bel of app dan met Anouk Oostenbrink (Corporate Recruiter) via 06-21282204.

  Gemeente Zaanstad

  Informatieadviseur

  Gemeente Zaanstad

  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 07 - 12 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • Help jij de Volksbank verder?

  Als Jurist Inkoop zit jij in het hart van de afdeling die werkt aan de toekomst van de Volksbank. Je kunt jouw ambities waarmaken in een collegiale omgeving mét aantrekkelijke work-life balance. Goed contractenmanagement is van groot belang voor de Volksbank. Je ondersteunt proactief en bent de vraagbaak voor de afdeling Inkoop en het Expertise Centrum Tech.

  Je begeleidt en adviseert bij inkoop- en uitbestedingstrajecten variërend van IT en clouddiensten, samenwerking met strategische partners, marketing en bancaire diensten. Je stelt documentatie op, onderhandelt met andere partijen en draagt op deze manier bij aan het succes van de Volksbank. Krijgen we te maken met nieuwe wet- en regelgeving of belangrijke maatschappelijke, politieke of juridische ontwikkelingen? Dan maak je de bank daarop attent. Vervolgens ondersteun je bij de implementatie van die nieuwe regels en wetten. Ook de juridische ondersteuning van de afdeling Facilitair behoort tot jouw domein.

  Kortom, een brede juridische functie waarin goede kennis van het contractenrecht, naast onderhandelings- en sociale vaardigheden, onontbeerlijk is. En hoe zit het met die work-life balance? Eerlijk is eerlijk: er zijn zeker piekmomenten. Maar we zorgen er samen voor dat jouw takenpakket aansluit bij wat je op dat moment wilt en kunt, en dat je jouw werk goed kunt combineren met je privéleven. Want de Volksbank is bovenal een menselijke bank. En dat betekent ook aandacht voor jouw werkplezier als medewerker.

  Zo is fulltime bij ons 36 uur en kun je bijvoorbeeld 4x9 werken. Hier kom je te werken Met elf juristen, waarvan een aantal advocaten, maak je deel uit van het team Finance & Litigation op de afdeling Juridisch & Fiscale Zaken. Je adviseert rechtstreeks aan de business en je maakt onderdeel uit van multidisciplinaire agile-teams. En daarbij ga je het liefst een stap verder dan de wettenbundel voorschrijft. Wat is het beste voor klanten, medewerkers, de maatschappij en de aandeelhouder? Daar draait het om en daarom heb je een grote verantwoordelijkheid. Binnen de Volksbank is er voldoende ruimte voor scholing en je eigen ontwikkeling. En uiteraard is er ook veel aandacht voor sociale activiteiten met elkaar.

  Jouw kwaliteiten In het team waar jij straks onderdeel van wordt, is een goede samenwerking de sleutel tot succes. Daar blink jij dan ook in uit. Je voelt je verantwoordelijk voor het werk en pakt uit jezelf zaken op. Je weet mensen aan je te binden en wordt blij van het behalen van resultaten.

  Verder heb je: 

  • Een wo-diploma rechten (van een Nederlandse universiteit);
  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring (als bedrijfsjurist of advocaat);
  • Aantoonbare kennis van algemeen verbintenissenrecht, onroerend goed recht; (inclusief huurrecht) en ICT recht;
  • Aantoonbare ervaring met onderhandelingsprocessen, ook op het gebied van IT; - Kennis op het gebied van of affiniteit met financiële toezichtregelgeving en outsourcing;
  • Goede mediation skills en onderhandelingsvaardigheden;
  • Zeer goede kennis van de Engelse taal.
  Agile denken en doen bij de Volksbank Onze héle organisatie is agile ingericht. Dit betekent dat de klant centraal staat bij alles wat we doen. In zelfstandige, multidisciplinaire klantreisteams maken we de reis die klanten afleggen binnen onze kanalen zo relevant en persoonlijk mogelijk. De verantwoordelijkheid ligt bij de agile klantreisteams en leidinggevenden staan in dienst van deze teams. Als collega’s werken we resultaatgericht samen en we willen blijven leren en verbeteren. Voor de klant én onszelf. Samen maken we onze organisatie wendbaarder en gaan we nog meer impact maken voor onze klanten en op de maatschappij. Meer weten over agile werken bij de Volksbank? Check onze Agile & Jij-pagina. Word jij onze collega? Wil je solliciteren op de functie Jurist Inkoop?

  Klik op sollicitatiebutton en reageer op deze vacature. Als je je motivatie en cv achterlaat, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Inhoudelijke vragen over de functie? Stel ze aan Annemarie van Lith, Head Finance & Litigation Team via 06-20132094 of annemarie.vanlith@devolksbank.nl. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Celine Le, corporate recruiter, via 06-83492454 of celine.le@devolksbank.nl. Het selectieproces bestaat uit drie gesprekken en een online assessment is onderdeel van de procedure.

  De Volksbank

  Jurist Inkoop

  De Volksbank

  • Juridisch
  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 12 - 08 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • 36 uur
  Salarisindicatie €2.869,95 tot €4.415,32

  De Volksbank

  Medewerker data en rapportage

  De Volksbank

  • IT
  • Den Haag
  Solliciteren

  Geplaatst op 29 - 06 - 2022

  Geen sluitingstermijn