JavaScript is not enabled in your browser.

Menu

Goed om te weten!

Op deze pagina worden vacatures geplaatst van onze members. Eventuele vacatures van Agora Network zijn hier ook te vinden. Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste vacatures? Meld je dan aan voor de vacature alert.

 • Functie­omschrijving
  Mensen en bedrijven hebben recht op begrijpelijke informatie, overzichtelijke en eenvoudige processen. Zodat ze gemakkelijker hun weg vinden naar publieke dienstverlening die hen verder helpt. Het programma Werk aan Uitvoering is een overheidsbreed programma dat veel samenwerkt met publieke dienstverleners, gemeenten en ministeries om de dienstverlening voor mensen en bedrijven toekomstbestendig te verbeteren.

  Met jouw visie en overtuigingskracht zetten we een nieuwe afdeling op voor de programmadirectie Werk aan Uitvoering (WaU) bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Vanuit Den Haag stuur je 4 teams aan bestaand uit programma- en portfoliomanagers (12 fte) die zich inzetten voor het verbeteren van de dienstverlening vanuit de overheid. Een verbindende en vooral innoverende rol waarin jij nieuwe ontwikkelingen meeneemt in de programma’s als afdelingshoofd programma’s en projecten.

  Jij bewaart het overzicht
  Als overheid de gehele dienstverlening verbeteren door ons te gedragen als één team. Daar hebben we iedereen bij nodig. Denk aan thema’s als gegevensverdeling, vereenvoudiging van wet- en regelgeving, beleid zoekt uitvoering en de rol van de politiek. Als afdelingshoofd lever je een bijdrage aan dit geheel door 4 programmateams aan te sturen. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de ondersteuning of realisatie van een door de Ambtelijke Commissie Uitvoering (ACU) toebedeelde project of portfolio. Het kan gaan om een team dat ondersteuning biedt bij veranderprocessen of om projecten waarbij de verantwoordelijkheid voor de uitvoering bij de afdeling ligt. Daarbij zorg je voor goede randvoorwaarden en processen van het programmamanagement. Jij bent bezig met het:

  • inrichten van een goed functionerende projecten/programma’s
  • adviseren van ACU over de richting en realisatie van projecten op basis van omgeving analyses
  • beoordelen en verbeteren van de publieke dienstverlening voor mensen en bedrijven in samenwerking met je teams
  • uitvoeren van projecten en de bijbehorende doelen behalen
  • inspelen op de verschuivingen binnen strategische doelen
  • onderhouden van een netwerk van stakeholders en partners (ambtelijk, politiek en maatschappelijk).
  • vertalen van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen naar eigen programma’s en projecten

  Functie-eisen
  Jij maakt je verschillende programma’s snel eigen. Loopt een programma niet goed of is er sprake van escalatie? Dan durf je op de voorgrond te werken. Ook ben jij je bewust van de dynamiek, processen en verschillende belangen binnen de betrokken organisaties. Met plezier, lef en een eerlijke houding creëer je een veilige en vertrouwde werkomgeving waarin mensen hun talenten kunnen ontwikkelen en inzetten. Verder heb je:

  • ervaring in het leidinggeven aan projectteams, waarbij je hard op de inhoud en zacht op de relatie bent
  • ervaring met het leiden van programma’s
  • ervaring met het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving
  • ervaring in de publieke dienstverlening

  Wij staan voor gelijkwaardige kansen op de arbeidsmarkt. Om te voorkomen datonze onbewuste associaties bij een kandidaat onbedoeld een selectiebeslissing kleuren, moedigen we je aan om je ervaring, kennis en competenties te benadrukken in je cv en motivatiebrief, aan de hand van de functie-eisen.

  Arbeids­voorwaarden
  Salaris­niveauschaal 14
  Maand­salarisMin €5.359 – Max. €7.834 (bruto)
  Dienst­verbandArbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  Minimaal aantal uren per week32
  Maximaal aantal uren per week36

  Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

  Bijzonderheden
  De selectieprocedure bestaat uit een briefselectie, selectiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek.
  De selectiegesprekken vinden plaatst op woensdag 6 en donderdag 7 maart 2024. Wij verzoeken je vriendelijk om hier rekening mee te houden
  Wij omarmen hybride werken.

  Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

  Afdelingshoofd programma’s en projecten

  Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

  • Den Haag

  Geplaatst op 20 - 02 - 2024

  Vacature is verlopen
 • Weet jij met welke classic het dak er altijd af gaat of welke artiest over drie maanden viraal gaat? En heb jij al enige werkervaring als muzieksamensteller? Dan is de functie van muzieksamensteller bij NPO FunX en NPO BLEND echt iets voor jou.

  Dit ga je doen
  Als muzieksamensteller bij NPO FunX en NPO BLEND denk jij mee over de muziek die omroepen uitzenden op deze zenders en heb je een actieve rol in het uitwerken én doorvoeren van het muziekbeleid. Je zet jouw ervaring in om de positie van NPO FunX en NPO BLEND in het Nederlandse audiolandschap te versterken. Samen met drie collega’s vorm je, onder leiding van de zendermanager, het team muzieksamenstellers van NPO FunX en NPO BLEND. Dit team zorgt ervoor dat FunX muzikaal de meest frisse, dynamische en energieke radiozender van Nederland is en dat onze nieuwe pilotzender NPO BLEND een glansrijke toekomst tegemoet gaat.

  Als muzieksamensteller zorg je ervoor dat de dagelijkse playlist van omroepen naadloos aansluit bij het muziekbeleid van de zenders. Je weet aan bijvoorbeeld omroepen, platenlabels en artiesten uit te leggen wat de motivatie hierachter is. Door jouw contacten in de muziekwereld, maar ook door het beluisteren van demo’s, ondersteun je de programmamakers van FunX bij het ontdekken van nieuwe muziek. Je bent eveneens betrokken bij FunX Talent, waarin je samen met het team op zoek gaat naar beginnende artiesten, die als talent misschien wel ’the next best’ worden.

  Ook bij NPO BLEND zorg je voor goede afstemming tussen de diverse shows, de uitzendende omroepen en de dagelijkse playlist en houd je bijvoorbeeld scherp in de gaten dat het muziekbeleid rond classics goed wordt uitgevoerd.

  Hier herken je jezelf in
  Als ervaren muzieksamensteller heb je natuurlijk gevoel voor én verstand van muziek! Je kent elke track die we op NPO FunX en NPO BLEND draaien. Je bent vaak te vinden op concerten, festivals en in de club en voelt het publiek feilloos aan. Je bent gewend gemakkelijk contact te maken met artiesten, managers en platenmaatschappijen en hebt al hun nummers natuurlijk allang in je WhatsApp-lijst staan. Naast een goed netwerk, heb je ervaring met Omniplayer en Music Master.

  Concerten, festivals en showcases zijn vaak in de avond en radio is een 24-uurs medium. Je zult dus regelmatig buiten de ‘normale werktijden’ actief zijn.

  NPO FunX
  NPO FunX is dé jongerenzender van de NPO. Het is daarnaast een veelzijdig (online) platform dat zich richt op jongeren (15-24 jaar) en jongvolwassenen (25-34 jaar) in de grote steden, met een nadruk op de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De muziek van FunX is divers, met ruimte voor onder andere Hiphop, R&B, Afro, Latin en cross-over stijlen van over de wereld. Naast een sterkte on-air en online community, heeft FunX ook eigen events, zoals de jaarlijkse FunX Music Awards. FunX is gevestigd in Rotterdam en er werken ongeveer 50 medewerkers.

  NPO BLEND
  NPO BLEND is een pilotzender voor luisteraars die houden van een gevarieerde mix van R&B, Afro, Neo Soul, Hiphop en classics uit de nineties en zeroes.

  Arbeidsvoorwaarden
  · Iedereen is welkom. Ook als je bijvoorbeeld een arbeidsbeperking hebt en er aanpassingen nodig zijn;
  · bij de NPO werken we hybride en kennen we flexibele werktijden;
  · je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
  · je krijgt 200 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur);
  · wij hebben een NPO Academy dat bijdraagt aan je ontwikkeling, maar ook kun je deelnemen aan andere cursussen en trainingen.

  De functie van muzieksamensteller wordt voor 36 uur per week ingevuld waarbij minder uren bespreekbaar zijn. Je werkt zowel in Hilversum als in Rotterdam. Het salaris ligt tussen € 3.118,= en € 4.757,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay (m/v/x). Het gaat om een tijdelijke functie voor de duur van een jaar. Na een jaar zullen wij op basis van een evaluatie besluiten of het contract wordt voortgezet.

  Interesse?
  Wil je meer weten over de functie van muzieksamensteller neem dan contact op met Chanelva Rier, zendermanager NPO FunX en NPO BLEND, via Marlous Furrer, managementassistent, op 06 39 12 35 53. Je kunt ook bellen of appen met onze recruiter, Jolanda Janssen via 06 23 63 71 31. Heb je geen vragen en ben je enthousiast stuur dan je cv en motivatiebrief (t.a.v. Chanelva Rier, zendermanager).

  Wanneer ontvang je een reactie?
  Je kunt solliciteren tot en met zondag 10 maart 2024

  11 maart 2024: terugkoppeling sollicitatie (einde dag)
  13 maart 2024: eerste sollicitatiegesprekken in Hilversum (middag)
  14 maart 2024: terugkoppeling eerste sollicitatiegesprekken
  21 maart 2024: tweede sollicitatiegesprekken in Hilversum (eventueel met opdracht) (middag)
  25 maart 2024: terugkoppeling tweede sollicitatiegesprekken
  26 maart 2024: aanbod arbeidsvoorwaarden (per telefoon en e-mail)

  Open voor iedereen
  De NPO heeft een publieke taak: van waarde zijn voor elk individu én voor de samenleving als geheel. De behoeften van ons publiek, met al zijn achtergronden en opvattingen, zijn daarbij leidend. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Want juist doordat we van elkaar verschillen, kunnen we tot nieuwe inzichten en betere oplossingen komen. We nodigen dan ook graag kandidaten uit die door hun achtergrond en ervaring hieraan een bijdrage willen leveren. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen de NPO op deze wijze versterkt.

  NPO

  Muzieksamensteller (m/v/x)

  NPO

  • Media en Entertainment
  • Hilversum

  Geplaatst op 19 - 02 - 2024

  Nog 6 dag(en)
 • Profiel: Kennis van samenlevingsontwikkeling, verandermanagement en openbaar bestuur.

  Stadsgoed NV

  Stadsgoed NV is als vastgoedbelegger specifiek gericht op vastgoed in de Amsterdamse binnenstad, met een nadruk op het postcodegebied 1012: de Wallen, de Dam en het Rokin. De organisatie richt zich op de aankoop, restauratie, (her)ontwikkeling, verduurzaming en verhuur van specifieke panden.
  De vastgoedportefeuille bestaat voor ongeveer de helft uit bedrijfsruimte eenheden, de andere helft bestaat uit sociale, middeldure en geliberaliseerde huurwoningen. Het balanstotaal bedraagt ongeveer €300 miljoen.

  Profiel lid Raad van Commissarissen

  De Raad van Commissarissen van Stadsgoed zoekt een collega Commissaris met expertise op het gebied van samenlevingsontwikkeling, verandermanagement en openbaar bestuur.
  1. Samenlevingsontwikkeling & leefbaarheid
  Stadsgoed en de aandeelhouders van de organisatie hebben de ambitie om de leefbaarheid van de binnenstad te verbeteren. Dit is een continue veranderende uitdaging door het veranderende karakter van de Amsterdamse samenleving. Diverse vraagstukken vragen om diverse perspectieven. De Raad van Commissarissen ziet de diversiteit in het werkgebied graag weerspiegeld in de samenstelling van de Raad zelf. Jij hebt aantoonbaar oog voor thema’s als inclusie, leefbaarheid en mensenrechten en bent gedreven om vanuit de toezichthoudende rol hieraan bij te dragen.
  2. Verandermanagement
  Sociale, maatschappelijke en politieke ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Stadsgoed NV beweegt niet alleen mee, maar geeft ook proactief mee vorm aan beleid. Dat vraagt om visie, strategisch vooruitdenken en om voortdurende organisatieontwikkeling en professionalisering. Jij hebt strategisch inzicht en ervaring met verandermanagement, organisatieontwikkeling en de menselijke factor hierin.
  3. Openbaar bestuur
  Lokale, regionale en landelijke overheden zijn belangrijke kaderstellende partners voor Stadsgoed. Jij brengt ervaring in het openbaar bestuur, bij voorkeur in een bestuurlijke positie. Je bent in staat Stadsgoed te helpen in de bestuurlijke positionering.

  Competenties

  • Integer met oog voor de belangen van de onderneming en haar diverse stakeholders.
  • Analytisch en kritisch, met voldoende oog voor oplossingsgerichtheid.
  • Op afstand toezicht kunnen houden met gezond verstand en besluitvaardig.
  • Strategisch denkvermogen en goed wederzijds belang tussen publiek en privaat kunnen inschatten. Communicatieve vaardigheden gericht op samenwerken en verbinden. Betrokkenheid bij mens en organisatie met voldoende tijd beschikbaar om zijn/haar taak naar behoren te vervullen.
  • Bereid om periodiek geëvalueerd te worden.
   
  Een uitgebreid profiel kunt op opvragen via mariella.ebbinge@ebbinge.nl.

  Ebbinge

  Lid Raad van Commissarissen - Stadsgoed NV

  Ebbinge

  • Management
  • Fulltime
  • Amsterdam

  Geplaatst op 15 - 02 - 2024

  Nog 2 dag(en)
 • De organisatie

  Het Fonds voor Cultuurparticipatie is het Rijkscultuurfonds van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OC&W) met de opdracht: cultuur toegankelijk maken voor iedereen. 60 sterk bevlogen en gemotiveerde professionals werken vanuit het kantoor in Utrecht. Het Fonds werkt multidisciplinair aan cultuurparticipatie, immaterieel erfgoed en cultuuronderwijs. De ambitie is bij te dragen aan gelijke kansen voor verschillende cultuurmakers, vormen van cultuur, manieren van maken en samenwerken. Daarom geeft het Fonds subsidies aan culturele initiatieven in het hele Koninkrijk der Nederlanden. Dwars door alle disciplines heen. Het volledige profiel van de organisatie en de functie kunt u opvragen bij Mariella Engels via mariella.engels@ebbinge.nl of 06-8259 8456.

  De functie

  De directeur-bestuurder stapt in een uitdagende functie met een belangrijke maatschappelijke opgave. Je werkt in contact en in samenwerking met een diversiteit aan partijen, binnen een bevlogen, sterk gegroeide organisatie. Intern richt de nieuwe directeur-bestuurder zich op de organisatie en de mensen. Van belang zijn het realiseren van het beleidsplan en het borgen en goed werkend maken van de nieuwe organisatie-inrichting en processen. Extern richt de directeur-bestuurder zich op de samenwerking met opdrachtgevers, partners en financiers. Is aansprekend boegbeeld van de missie en neemt een voortrekkersrol in het uitdragen van de visie, ambitie en doelstellingen. Om de impact van het Fonds voor Cultuurparticipatie te maximaliseren, heeft de directeur-bestuurder de verantwoordelijkheid voor het bestendigen van de financiering van OC&W.

  Functieprofiel

  • Geeft als eindverantwoordelijke hiërarchisch leiding aan de organisatie.
  • Ontwikkelt, samen met het managementteam, en geeft vorm aan de visie, strategie en strategische en integrale beleidsplannen van de organisatie.
  • Draagt zorg voor het formuleren, realiseren en uitvoeren van de doelstellingen van het Fonds.
  • Draagt zorg voor de externe vertegenwoordiging van het Fonds.
  • Draagt zorg voor de verantwoording richting de Raad van Toezicht.

  De ideale kandidaat
  Verbindend, rustig. Je bent gericht op samenwerken en kunt goed luisteren en communiceren. Je brengt rust, stabiliteit en vertrouwen, ook in woelige tijden. Slaat bruggen, benut verschillen, brengt verbinding tussen mensen en op inhoud. Extern ben je in staat om het Fonds als een inspirerend boegbeeld te vertegenwoordigen. Positief, zichtbaar, duidelijk, mensgericht.

  Empathisch, stimulerend en effectief leiderschap. Organisatiesensitief. Je hebt plezier in het werken met bevlogen professionals. Kunt goed balanceren tussen democratisch leiderschap enerzijds en voortgang, focus en besluitvaardigheid anderzijds. Waardeert en kapitaliseert op aanwezige expertise.

  Inclusief en maatschappelijke betrokken. Je voelt een diepgaande maatschappelijke betrokkenheid. In staat de organisatie door diverse uitdagingen en netwerken te leiden. Je kijkt, denkt, handelt en leidt het Fonds voor Cultuurparticipatie op inclusieve wijze. Bent erop gericht alle doelgroepen in het Nederlands Koninkrijk te (her)kennen, te bereiken en te betrekken.

  Integer. Je bent van onbesproken gedrag. Je stelt je in dienst van de missie van het Fonds, zonder eigenbelang. Bereid om mogelijk conflicterende nevenactiviteiten stop te zetten. Politiek bestuurlijke antenne. je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor de wisselwerking tussen politiek, beleid en organisatie en kunt hierop inspelen.

  Kandidaatprofiel
  • Ervaring in het sociale, culturele en maatschappelijke domein.
  • Ervaring bij een organisatie in een politiek/bestuurlijke context en een relevant netwerk.
  • Ervaring als leidinggevende met een brede (eind)verantwoordelijkheid.
  • Academisch werk en denkniveau.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal en een tweede taal.

  Ebbinge

  Directeur-Bestuurder – Fonds voor Cultuurparticipatie

  Ebbinge

  • Utrecht

  Geplaatst op 15 - 02 - 2024

  Geen sluitingstermijn
 •  

  Ministerie van Financien

  (Senior) beleidsadviseur

  Ministerie van Financien

  • Financiën
  • Parttime
  • Den Haag

  Geplaatst op 09 - 02 - 2024

  Nog 56 dag(en)
 • Ben jij gespecialiseerd in het digitale domein en zie je hierin kansen en (on)mogelijkheden voor de NPO? Kom jij onze raad van bestuur en directieteam op digitaal gebied adviseren en ondersteunen om tot de juiste strategie te komen? Reageer dan snel!

  Dit is de NPO
  De Stichting Nederlandse Publieke Omroep (NPO) is het sturings- en samenwerkingsorgaan van het Nederlandse publieke omroepbestel. De taken van de NPO bestaan uit het bevorderen van de samenwerking en cohesie tussen de landelijke omroepen, de programmering van het media-aanbod, het verdelen van de budgetten voor de verschillende omroepen, het verzorgen van distributie, het ondersteunen van omroepen bij de ondertiteling, aankoop en verkoop van programma’s en het uitvoeren van zelfstandig onderzoek naar de kwaliteit en het imago van de platforms radio, televisie en internet. Het Nederlandse publieke omroepbestel bestaat uit de NPO en de landelijke publieke omroepen.

  De landelijke publieke omroepen maken de programma’s en zijn verantwoordelijk voor de inhoud daarvan. Samen met de NPO geven ze uitvoering aan de wettelijke taakopdracht: onder andere het maken en verspreiden van betrouwbaar en pluriform media-aanbod van hoge kwaliteit, dat tot stand komt zonder inhoudelijke bemoeienis van politiek of commercie en toegankelijk is voor iedereen en dat tot doel heeft een breed en divers publiek te voorzien van informatie, waaronder journalistieke inhoud, cultuur en educatie, via alle beschikbare aanbodkanalen.

  Ons unieke omroepbestel en de mooie taak die is toevertrouwd moet een krachtige rol kunnen blijven spelen in een veranderende omgeving. Daarom spelen we in op veranderingen, benutten we technologische ontwikkelingen en houden we onze ogen en oren open – in het belang van al onze luisteraars, kijkers en volgers.

  Dit ga je bij ons doen
  Als adviseur strategie kun jij mede bepalen welke stappen de publieke omroep de komende jaren moet zetten om in een veranderende samenleving en medialandschap relevant, impactvol, zichtbaar, vindbaar en herkenbaar te blijven voor iedere Nederlander. Jouw focus ligt bij het digitale domein. Denk hierbij aan online, distributie van audio en video via eigen platformen/streaming en platforms van derden, nieuwe digitale ontwikkelingen (zoals AI) en nieuwe media formats. Proactief en op verzoek van de raad van bestuur of het directieteam doe je onderzoek naar digitale producten en diensten, die je uitgebreid analyseert.

  Samen met de raad van bestuur en het directieteam ontwikkel je een visie op onze digitale propositie en formuleer je aanbevelingen en opties voor onze digitale strategie. Zodra deze geïmplementeerd worden heb je hier uiteraard een actieve rol in.

  Als adviseur strategie werk je nauw samen met je directe collega’s, betrokken directies, stafafdelingen en op bepaalde dossiers met de omroepen.

  Naast het aandachtsgebied digitale domein ben je ook inzetbaar op andere beleidsterreinen van de afdeling, zoals het aanscherpen van genrebeleid (o.a. journalistiek, cultuur, documentaire) en het verkennen en aangaan van strategische partnerships.

  Hier herken je jezelf in
  · WO werk- en denkniveau;
  · minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een strategische rol, bijvoorbeeld als consultant;
  · uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden;
  · je deinst niet terug voor complexe strategische vraagstukken op diverse terreinen;
  · je begrijpt besluitvormingsprocessen en begeeft je makkelijk in een bestuurlijke omgeving;
  · interesse in de publieke sector, strategie, beleid en regelgeving.

  Als adviseur strategie ben je slim, enthousiast, flexibel, sta je stevig in je schoenen en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt een brede belangstelling, kunt problemen snel analyseren, denkt strategisch en bent creatief in het vinden van oplossingen.

  Je handen jeuken bij het lezen van de volgende vragen: Welke aanbodmix sluit het beste aan op de behoeften van het publiek? Hoe blijven we jongeren bereiken in een wereld van talloze digitale streamingsdienstenen social media? Hoe vinden we een balans tussen zorg voor de doelen van de hele publieke omroep en de positie van individuele omroepen daarbinnen?

  Als adviseur strategie volg je de ontwikkelingen binnen het digitale domein op de voet met bijzondere aandacht voor aanbod, publiek en mediagedrag.

  Dit is het team
  Het team Strategie is onderdeel van de afdeling Strategie en Innovatie ondersteunt het directieteam met proactieve, hoogwaardige advisering en levert een bijdrage aan een toekomstbestendige positionering en een consistente strategie van de publieke omroep. We werken op basis van data, onderzoek en analyses aan zowel strategievorming als implementatie van de strategie van de publieke omroep. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van de belangrijkste strategische relaties. Binnen het team heeft iedere strategisch adviseur een aantal strategische thema’s en specialismen.

  De afdeling Strategie en Innovatie heeft ook een belangrijke rol in het stakeholdermanagement van de NPO: sterke verbinding maken met de relevante omgeving door het opbouwen en onderhouden van in- en externe netwerken, waaronder omroepen, OCW, RvC, EBU, wetenschap/onderzoeksinstituten, cultuursector, kabelexploitanten, media- en tech-bedrijven. Het team bestaat uit 6 adviseurs die het totale strategie- en beleidsveld van de NPO bestrijken. De adviseurs werken tot op grote hoogte zelfstandig aan hun specifieke expertisegebieden maar hebben geregeld onderlinge samenwerking.

   Arbeidsvoorwaarden
  · Iedereen met verschillende behoeften of werkstijlen is welkom;
  · bij de NPO werken we hybride en kennen we flexibele werktijden;
  · je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
  · je krijgt 200 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur);
  · wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

  De functie van adviseur strategie is een vaste baan (jaarcontract) voor 36 uur per week en kent een salaris tussen € 4.354,= en € 7.047,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay (m/v/x).

  Interesse?
  Wil je meer weten over de functie van adviseur strategie neem dan contact op met, Ezra Eeman, directeur Strategie & Innovatie via Antoinette Smit op 06 25 63 83 77. Je kunt ook appen of bellen met Jolanda Janssen, recruiter, via 06 23 63 71 31. Heb je geen vragen en ben je enthousiast, stuur dan jouw cv en motivatiebrief (t.a.v. Ezra Eeman).

  Wanneer ontvang je een reactie?
  Je kunt tot en met donderdag 07 maart 2024 solliciteren.
  11 maart 2024: terugkoppeling sollicitatie
  18 maart 2024: eerste sollicitatiegesprekken
  20 maart 2024: terugkoppeling eerste sollicitatiegesprekken
  25 maart 2024: tweede sollicitatiegesprekken, inclusief opdracht (middag)
  26 maart 2024: terugkoppeling tweede sollicitatiegesprekken
  27 maart 2024: aanbod arbeidsvoorwaarden (telefonisch en per email)

  NPO

  Adviseur strategie (m/v/x)

  NPO

  • Media en Entertainment
  • Hilversum

  Geplaatst op 15 - 02 - 2024

  Nog 3 dag(en)
 • Kom jouw ervaring inzetten om miljoenen Nederlanders enthousiast te maken voor de programma’s van de publieke omroep en word onze nieuwe promo coördinator!

  Je komt te werken op de afdeling Continuïteit & Promotie, onderdeel van de Directie Publiek & Marketing. Deze afdeling verzorgt de promotie van programma’s van de publieke omroep op de drie lineaire tv-netten van de NPO. De afdeling onderhoudt hiertoe de continuïteits- en promoschema’s van de netten en coördineert de productie van de promo’s, inclusief het inspreken van de voice-over teksten, een check op de juiste vormgeving en de plaatsing in de uitzendschema’s van NPO 1, 2 en 3. Daarnaast coördineert de afdeling de productionele kant van de online promo’s voor onze video-on-demand platforms.

  Dit ga je bij ons doen
  Als promo coördinator voor een lineaire zender inventariseer je op basis van het programmaschema de behoeftes en coördineer je de promotionele uitvraag richting omroepen. Je bent dagelijks bezig met de promo-schema’s van een uitzenddag. In afstemming met de omroepen coördineer je de productie van promo’s, draag je zorg voor de inspreekteksten en hou je, van voorbereiding tot en met postproductie, de supervisie over de inspreeksessies. Je bekijkt alle promo’s en beoordeelt deze op kwaliteit, voice-over tekst en netvormgeving.

  Je vervult een spilfunctie in de communicatie met de omroepen, schemazaken, eindregie, traffic en netmanagement. Je verzorgt de administratieve verwerking van promo’s in de planningsschema’s en relevante systemen. Bij programmatische wijzigingen ben jij verantwoordelijk voor de tijdige verwerking hiervan in het schema en doe je hiervoor de noodzakelijk afstemming.

  Hier herken je jezelf in
  · Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (communicatie of media) of aantoonbare werkervaring op hbo-niveau;
  · op jouw cv staat minimaal 3 jaar werkervaring met planning- en/of trafficwerkzaamheden binnen de mediasector;
  · je krijgt voldoening van het passend maken van schema’s;
  · je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  · je houdt van dagelijkse deadlines en kunt goed werken onder druk;
  · je bent accuraat en hebt oog voor detail;

  Arbeidsvoorwaarden
  · Iedereen is welkom. Ook als je bijvoorbeeld een arbeidsbeperking hebt en er aanpassingen nodig zijn;
  · je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
  · je krijgt 200 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur);
  · wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

  De functie van Promo coördinator wordt voor 36 uur per week ingevuld (4 x 9 uur waarbij je gemiddeld 1 dag thuis werkt en 3 dagen op kantoor) en heeft een salaris tussen € 3.118,= en € 4.757,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay (m/v/x). Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract.

  Interesse?
  Wil je meer weten over de functie van promo coördinator neem dan contact op met Samira el Yandouzi, manager Continuïteit en Promotie, op 06 25 63 84 67. Je kunt ook bellen of appen met Jolanda Janssen, recruiter, via 06 - 23 63 71 31. Heb je geen vragen en ben je enthousiast, stuur ons dan jouw cv en motivatie (t.a.v. Samira el Yandouzi)

  Wanneer ontvang je een reactie?
  Je kunt tot en met zondag 10 maart 2024 solliciteren.

  12 maart 2024: terugkoppeling sollicitatie
  15 maart 2024 : eerste sollicitatiegesprekken (ochtend)
  18 maart 2024: terugkoppeling eerste sollicitatiegesprekken
  25 maart 2024: tweede sollicitatiegesprekken (ochtend)
  26 maart 2024: terugkoppeling tweede sollicitatiegesprekken
  27 maart 2024: aanbod arbeidsvoorwaarden (per telefoon en mail)

  Open voor iedereen
  De NPO heeft een publieke taak: van waarde zijn voor elk individu én voor de samenleving als geheel. De behoeften van ons publiek, met al zijn achtergronden en opvattingen, zijn daarbij leidend. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Want juist doordat we van elkaar verschillen, kunnen we tot nieuwe inzichten en betere oplossingen komen. We nodigen dan ook graag kandidaten uit die door hun achtergrond en ervaring hieraan een bijdrage willen leveren. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen de NPO op deze wijze versterkt.

  NPO

  Promo coördinator (m/v/x)

  NPO

  • Media en Entertainment
  • Hilversum

  Geplaatst op 08 - 02 - 2024

  Nog 6 dag(en)
 • Ben jij de ultieme ‘sidekick’ van de zendermanager van NPO FunX en NPO BLEND? En zorg jij ervoor dat de zendermanager alle bijbehorende werkzaamheden en verantwoordelijkheden op een soepele manier kan uitvoeren? Dan ben jij onze nieuwe managementassistent.

  Dit ga je doen
  Als managementassistent bij NPO FunX en NPO BLEND ondersteun je de zendermanager Chanelva Rier, in de breedste zin van het woord. Jij bent het aanspreekpunt voor alle vragen die met het reilen en zeilen van de zenders te maken hebben, bijvoorbeeld op het gebied van planningen, procedures, facturering en huisvesting. Je hebt een divers takenpakket, dat de volgende aspecten omvat:

  Secretariële taken:
  · Beheer van in- en uitgaande correspondentie, voornamelijk via e-mails;
  · bijhouden van verschillende agenda’s en deadlines, inclusief het plannen van afspraken;
  · maken van notulen of actielijsten van vergaderingen;
  · aanmelden van bezoekers bij de receptie;
  · incidenteel boeken van reizen.

  Personeelszaken:
  · Ondersteunen op het gebied van personeelszaken, inclusief het coördineren en optimaliseren van processen op dat gebied.

  Organisatorische werkzaamheden:
  · Meewerken aan diverse zender- en organisatie brede projecten en evenementen;
  · ondersteunen bij creatieve processen en activiteiten.
  · ondersteunen en proactief meedenken met de zendermanager en anticiperen op wat nodig is.
  · de zendermanager zo veel mogelijk een stap voor zijn en ontzorgen, zodat zij zich kan concentreren op haar managementtaken.

  Hier herken je jezelf in
  · Je hebt een afgeronde mbo (niveau 4) opleiding, bij voorkeur op secretarieel gebied;
  · op jouw cv staat minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  · je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
  naast je rijbewijs heb je ook zelf een auto, zodat je zowel in Hilversum als Rotterdam en incidenteel in Amsterdam kunt werken. 

  Als managementassistent is organiseren en prioriteren een vanzelfsprekendheid. Je weet de rust te bewaren wanneer de druk oploopt en je blijft altijd geordend en gestructureerd werken, zowel zelfstandig als in teamverband. Vanwege je rol is integriteit heel belangrijk. Je bent initiatiefrijk en vindt het niet erg om af en toe ook buiten kantoortijden te werken. Tot slot kennen Outlook, Word, Excel en PowerPoint geen geheimen voor je. 

  NPO FunX
  NPO FunX is één van de radiozenders en online-platformen van de NPO en richt zich op jongeren (15 - 24 jaar) en jongvolwassenen (25 - 34 jaar) in de grote steden (Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht). De zender draait een grote diversiteit aan muziekstijlen, waaronder R&B, hiphop, afro, latin, arab en andere wereldwijde stijlen. Het hoofdkantoor van NPO FunX is gevestigd in Rotterdam en er werken ongeveer 50 medewerkers. 

  NPO BLEND
  NPO BLEND is een pilotzender voor luisteraars die houden van een gevarieerde mix van R&B, afro, new soul, hiphop en classics uit de nineties en zeroes.

  Arbeidsvoorwaarden
  · Iedereen is welkom. Ook als je bijvoorbeeld een arbeidsbeperking hebt en er aanpassingen nodig zijn;
  · bij de NPO werken we hybride en kennen we flexibele werktijden;
  · je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
  · je krijgt 200 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur);
  · wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

  De functie van managementassistent is een vaste baan voor 32 of 36 uur per week waarbij je afwisselend in Hilversum (maandag en dinsdag) en Rotterdam (donderdag) en incidenteel in Amsterdam werkt. De uren zijn in overleg waarbij thuiswerken tot de mogelijkheden behoort. Als je snel kunt starten, zij wij daar heel blij mee. Je start met een jaarcontract en het salaris ligt tussen € 2.711,= en € 3.988,= bruto per maand o.b.v. 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay m/v/x.

  Interesse?
  Wil je meer weten over de functie van HR desk medewerker neem dan contact op met Chanelva Rier, zendermanager NPO FunX en NPO BLEND, via Simone Schuthof, managementassistent, op 06 24 50 96 85. Je kunt ook bellen of appen met onze recruiter, Jolanda Janssen via 06 23 63 71 31. Heb je geen vragen en ben je enthousiast stuur dan je cv en motivatiebrief (t.a.v. Chanelva Rier, zendermanager).

  Wanneer ontvang je een reactie?
  Je kunt solliciteren tot en met zondag 03 maart 2024

  05 maart 2024: terugkoppeling sollicitatie
  11 maart 2024: eerste sollicitatiegesprekken (middag)
  12 maart 2024: terugkoppeling sollicitatie gesprekken (einde dag)
  18 maart 2024: tweede sollicitatiegesprekken (middag)
  20 maart 2024: terugkoppeling tweede sollicitatiegesprekken
  21 maart 2024: aanbod arbeidsvoorwaarden (telefonisch en per email)

  Open voor iedereen
  De NPO heeft een publieke taak: van waarde zijn voor elk individu én voor de samenleving als geheel. De behoeften van ons publiek, met al zijn achtergronden en opvattingen, zijn daarbij leidend. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Want juist doordat we van elkaar verschillen, kunnen we tot nieuwe inzichten en betere oplossingen komen. We nodigen dan ook graag kandidaten uit die door hun achtergrond en ervaring hieraan een bijdrage willen leveren. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen de NPO op deze wijze versterkt.

  NPO

  Managementassistent (m/v/x)

  NPO

  • Hilversum

  Geplaatst op 01 - 02 - 2024

  Vacature is verlopen