JavaScript is not enabled in your browser.

Menu

Goed om te weten!

Op deze pagina worden vacatures geplaatst van onze members. Eventuele vacatures van Agora Network zijn hier ook te vinden. Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste vacatures? Meld je dan aan voor de vacature alert.

 • Wie zijn wij 
  Stichting Agora Network heeft als missie het Nederlandse bedrijfsleven cultureel diverser te maken. Het bestuur van de stichting werkt samen met haar aangesloten members en culturele talenten (ook wel kosmopolieten genoemd). Wij focussen ons op alle lagen van de organisatie en hebben extra aandacht voor de doorstroom van kosmopolieten naar de top van de organisatie, want daar kunnen wij het verschil maken! 

  Wie zoeken wij 
  Wegens het vertrek van de huidige Penningmeester zijn wij per direct op zoek naar een nieuw bestuurslid voor de rol van Penningmeester. De Penningmeester is verantwoordelijk voor het financieel beleid van de stichting. Samen met de overige bestuursleden draag jij de verantwoordelijkheid voor het algemeen beleid van de stichting. 

  Naast het bewaken van het financieel beleid en het beheren van de financiële processen neem jij actief deel aan en beslis jij mee tijdens de bestuursvergaderingen. De verwachting is dat jij zo veel als mogelijk aanwezig bent tijdens de Agora Network events. 

  Verder vragen wij iemand die: 

  · De periodieke incasso’s verwerkt; 
  · Per kwartaal financiële rapportages aanlevert aan het bestuur; 
  · Het contact onderhoud met onze externe boekhouder; 
  · Een periodieke controle uitvoert op de boekhouding en administratie processen; en 
  · Ervaring heeft met het opstellen van jaarcijfers. 

  De benodigde tijd voor de functie bedraagt ongeveer 4 uur per week. De bestuursvergadering vindt maandelijks online of fysiek plaats in Amsterdam à 1,5 uur per vergadering. 
   
  Wat wij jou bieden  
  Wij bieden jou de mogelijkheid tot het vergroten van jouw bestuurlijke ervaring en het verder ontwikkelen van jouw talenten binnen een stimulerende omgeving. Jij werkt samen met een leuk, ambitieus en divers team en kom je in contact met een groot netwerk op landelijk, organisatorisch en politiek niveau. Daarnaast ontvang je een vrijwilligersvergoeding. 

    
  Solliciteer nu! 

  Ben jij accuraat, transparant, cijfermatig sterk en kun jij zelfstandig werken? Heb jij  kennis van financiële systemen (de stichting werkt momenteel met het boekhoudpakket Kleisteen)? 

  Kennis en affiniteit met een of meerdere dimensies van diversiteit en inclusie is een pré. Wij komen graag met jou in contact! 

  Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan uiterlijk 18 juli 2022 jouw CV en korte motivatie naar info@agoranetwork.com  of neem voor meer informatie contact op met Denis Darko via denis@agoranetwork.com

  Agora Network

  Penningmeester Agora Network

  Agora Network

  Geplaatst op 04 - 07 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • In het kort  

  Leiding geven aan professionals die met liefde voor het vak en de stad werken aan (zeer) complexe projecten in het fysieke en sociale domein; 
  Bijdragen aan de ambities van het college van B&W door het leveren van topkwaliteit project-/ en programmamanagers en adviseurs aan opdrachtgevers in de stad (en soms daarbuiten); Werken aan een wendbare, lerende organisatie met veel aandacht voor ontwikkeling, diversiteit & inclusiviteit en professionaliteit. 

  De functie 

  • In de functie van Directielid bepaal je samen met je collega-directieleden de koers van het Projectmanagementbureau en zorg je voor goede samenwerking met andere organisaties binnen de gemeente Amsterdam en met de regio. Je draagt bij aan de verdere professionalisering van het Projectmanagementbureau en de borging van onze organisatieontwikkeling.
  • Je geeft leiding aan  4 teams met ongeveer 150 professionals, die zijn samengesteld op basis van vakmatige en inhoudelijke thema’s. Je bent verantwoordelijk voor de portefeuille Markt en Personeel en geeft leiding aan de manager van beide stafafdelingen.
  • Directieleden kunnen ook tijdelijk worden ingezet op een opdracht (project- of programmadirecteur) in de stad. 
  Dit doe je op een gemiddelde werkdag 
  • Zorgen voor verbinding met medewerkers; je vangt signalen op en spreekt de medewerkers regelmatig;
  • Actief afstemming zoeken met je collega-directieleden om te zorgen voor integrale en collegiale sturing; 
  • Je ziet er op toe dat de PMB-teams en de stafafdelingen goed kunnen functioneren; 
  • Contacten onderhouden met onze opdrachtgevende directies binnen de gemeente Amsterdam; 
  • Lijnen uitzetten voor wat er nu en in de toekomst nodig is om de kwaliteiten van onze professionals (Personeel) optimaal te laten aansluiten bij wat onze opdrachtgevers (Markt) vragen.
  Dit breng je mee 
  Voor deze functie Directielid beschik je over: 
  • Kennis van en ervaring met het leidinggeven aan complexe, grote organisaties en het leidinggeven aan professionals; 
  • Ervaring met werken in een politieke organisatie; 
  • Ervaring met strategische vraagstukken op het gebied van markt en personeel in een dienstverlenende organisatie; 
  • Ervaring met en een visie op Leren en Ontwikkelen in organisaties. 
  • Aan competenties breng je mee 
  • Aansturen: Je geeft met je collega-directieleden leiding vanuit collegiale sturing; het directieteam staat er samen voor. 
  • Visie: Je denkt mee over hoe we de samenstelling van het Projectmanagementbureau meer in lijn kunnen brengen met de samenstelling van de Amsterdamse bevolking, en wat we kunnen doen om inclusiever te worden. 
  • Samenwerken: Je bent in staat samenwerking tot stand te brengen en coalities te bouwen, binnen de organisatie maar ook daarbuiten en in de regio. Je draagt actief bij aan een inclusieve cultuur, je waardeert diversiteit en zorgt voor een werkomgeving waarin medewerkers zichzelf kunnen zijn en effectief samenwerken, en stimuleert de uitwisseling van verschillende achtergronden, perspectieven en ideeën. 
  • Ontwikkelingsgerichtheid: Je geeft sturing aan het Projectmanagementbureau als lerende organisatie bij uitstek, geeft ruimte aan professionals en vertrouwt op en biedt ruimte aan kennis en kunde van medewerkers. 
  • Resultaatgerichtheid: Je stelt vakmanschap op het gebied van project- proces- en programmamanagement centraal en borgt daarmee de kwaliteit van de dienstverlening. Je weet te prioriteren en bent besluitvaardig. 
  Dit bieden we jou 
  • Als Directielid kom je ons 32-36 uur per week versterken en kun je rekenen op onderstaande arbeidsvoorwaarden: 
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 8.758,- (schaal 16) op basis van een 36-urige werkweek. Het exacte salaris wordt afgestemd op de opleiding, kennis en ervaring die je meebrengt. 
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, met daarna de mogelijkheid op een overeenkomst voor onbepaalde tijd als je op dit moment nog geen, of een tijdelijke, arbeidsovereenkomst hebt bij de gemeente Amsterdam. 
  • Als je al een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd hebt bij de gemeente Amsterdam, dan behoud je deze en word je overgeplaatst.  
  • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Ons interne opleidingscentrum, de Amsterdamse School, biedt verschillende opleidingen, ontwikkeltrajecten en begeleiding in het werk waardoor je jezelf kan blijven uitdagen. 
  • Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van jouw salaris dat je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld extra pensioenopbouw of extra verlofdagen. 
  • Een pensioenregeling bij ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs. 
  • Een reiskostenvergoeding van € 0,10 per kilometer, tot 45 kilometer enkele reis woon-werkafstand voor het aantal dagen dat je op kantoor werkt en/of een thuiswerkvergoeding van € 2,- netto per werkdag dat je thuis werkt. 
  • Een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering. 
  • Hybride werken: in deze functie kun je deels thuis en deels op kantoor werken. We bieden (thuis)werkmiddelen aan om je werkplek veilig en gezond in te richten. 
  • Een mobiele telefoon en een laptop. 

  Gemeente Amsterdam

  Directielid Projectmanagementbureau

  Gemeente Amsterdam

  • Amsterdam
  Solliciteren

  Geplaatst op 08 - 08 - 2022

  Nog 5 dag(en)
 • De functie
  Zorg jij voor een goede kwaliteit van de Zaanse Leefomgeving? Zaanstad heeft als strategische opgave om de komende jaren 20.000 woningen erbij te bouwen. Deze stedelijke verdichting en de komst van de Omgevingswet brengen interessante vraagstukken met zich mee. De ligging onder de rook van Amsterdam, de industrie, de historie en de landschappelijke omgeving maken dat in Zaanstad op het gebied van milieu en ruimtelijke ordening alles samen komt.

  Wat ga je doen?
  Het ontwikkelen van een strategie op het gebied van milieu vanuit de verstedelijkingsopgave en de opgave van een gezonde stad. Dit doe je in samenhang met andere opgaven zoals duurzaamheid, energietransitie, de stikstofproblematiek en omgevingsveiligheid. De strategie draagt bij aan een evenwichtige groei van de stad. Daarbij houd je rekening met landelijke ontwikkelingen als de omgevingswet, veranderende milieunormeringen en de versterkende rol van de omgevingsdiensten. Je maakt inzichtelijk welke partners wij daarbij nodig hebben en stelt een lobby-agenda op.

  Verder:
  Stuur je ongeveer 5 collega’s binnen het team milieu vakinhoudelijk aan en begeleid je ze waar nodig.
  Werk je aan het opbouwen en onderhouden van verbindingen en netwerken met de gemeentelijke organisatie / andere afdelingen en sectoren, de Omgevingsdienst, bedrijven (via de gemeentelijke accounthouders), de Provincie, het Rijk en Schiphol.
  Behartig je de Zaanse belangen in verschillende overlegstructuren o.a. m.b.t. Schiphol.
  Heb je korte lijnen met de wethouder en adviseer je aan het college van B&W.
  Voer je overleggen en (vak)beraden en ben je sparringpartner voor de collega senior adviseur milieu.
   
  Jouw profiel
  Met jouw strategisch inzicht draag jij bij de ontwikkeling van onze gemeente. Je werkt aantoonbaar integraal: je denkt niet alleen aan het sectorale milieubelang, maar aan een breed maatschappelijk belang en hoe het thema milieu daar een goede bijdrage aan kan leveren. Jij zorgt voor samenhang én focus. Daarnaast vind je het leuk om vakinhoudelijke kennis over te dragen.

  Verder heb je:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding. Een opleiding op het gebied van milieu is een pre
  • Ervaring op het gebied van milieu, bij voorkeur bij een gemeentelijke organisatie, omgevingsdienst, provincie of het Rijk
  • Kennis van de veranderende milieuregels onder de Omgevingswet
  • Ervaring met het begeleiden van (junior) collega’s of stagiairs is een pre
   
  Het aanbod
  Mooi werk bij een goede, ambitieuze werkgever. Een baan waarin jij het verschil kan maken en een waardevolle bijdrage levert aan de stedelijke opgaven en de toekomst van Zaanstad.

  Wat kun je nog meer verwachten?
  • Een salaris tussen €4.447 en €6.103 bruto per maand (schaal 12 o.b.v. 36 uur, inschaling is afhankelijk van ervaring)
  • Een baan voor 32-36 uur per week
  • Een individueel keuzebudget (IKB) van maar liefst 17,05%, dat je kunt besteden aan extra vakantiedagen, opleidingen, een fiets of extra salaris
  • Hybride werken: zowel in het unieke stadhuis, direct gelegen naast het NS-station Zaandam, als vanuit huis. Werktijden/ -dagen zijn flexibel in te delen;
  • Een thuiswerkvergoeding van €2 netto per dag
  • Een reiskostenvergoeding op basis van fiscale uitruil. Als je met het OV reist ontvang je daarnaast een netto tegemoetkoming in de reiskosten
  • Wil jij meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik dan even verder:  https://werkenbij.zaanstad.nl/vacatures/arbeidsvoorwaarden 

  De organisatie
  Zaanstad behoort tot de 15 grootste gemeenten van Nederland en groeit nog steeds. Het is een bruisende stad, die volop in ontwikkeling is. In 2040 is onze stad uitgegroeid tot een stad met ruim 200.000 inwoners. Dat betekent o.a. dat er flink moet worden gebouwd. Deze groei biedt mooie kansen om de stad te moderniseren en de leefbaarheid te verbeteren, maar brengt ook uitdagingen met zich mee op het gebied van duurzaamheid, klimaat en mobiliteit. Bij de gemeente Zaanstad werken wij vanuit een open grondhouding: nieuwsgierigheid, luisteren, inleven en verbinden. Wij gaan met alle betrokken partijen, zowel intern als extern, een partnerschap aan, zodat wij op een gelijkwaardige manier met elkaar samenwerken.

  De procedure
  Ben jij de nieuwe Senior Milieudeskundige? Wij zien jouw reactie graag tegemoet vóór 24 augustus 2022. Heb jij vragen over de vacature of sollicitatieprocedure? Stel ze aan Ramona Iannotti via 06-58002221 of per app.

  De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 31 augustus 2022.
  Fijn als je hier alvast rekening mee kunt houden in je agenda. Mocht je vanwege vakantie of om een andere reden verhinderd zijn, laat het dan vooral even weten. Samen met jou kijken we naar een alternatief.

  Gemeente Zaanstad

  Senior Milieudeskundige

  Gemeente Zaanstad

  • Ruimtelijke ordening/Milieu
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 10 - 08 - 2022

  Nog 12 dag(en)
 • De functie
  Binnen de Aanpak Risicojongeren krijgt iedere jongere en zijn/haar gezin een regisseur. De regisseur heeft een cruciale rol in het verbinden van de zorg- en veiligheidspartners. Dit is geen eenvoudige rol. De regisseur inventariseert welke stappen nodig zijn, organiseert overleggen, formuleert en monitort plannen van aanpak én blijft indien nodig in gesprek met de jongere en zijn/haar gezin. De regisseur legt verantwoording af aan de procesmanager van de Aanpak Risicojongeren bij OOV en werkt binnen deze afdeling samen met andere regisseurs.

  Als regisseur stuur jij op de voortgang van het proces in de aanpak. Daarbij stuur je de uitvoerende ketenpartners niet aan en neem je geen taken van hen over. Jij houdt zicht op het totaal en zorgt ervoor dat uitvoerders hetzelfde doel voor ogen houden. Gaten die in de ketensamenwerking kunnen ontstaan, worden door jou gedicht. Je stimuleert ketenpartners tot het denken over de grenzen van eigen protocollen en organisatiestructuren en rekt samen met de ketenpartners mogelijkheden op tot buiten de gebaande paden en draagt bij met onconventionele maatregelen. Knelpunten tussen ketenpartners weet je te identificeren, te benoemen en zo nodig op te schalen. Jij hebt dus een overkoepelende rol binnen de hele ketenaanpak jeugdoverlast. 

  Wat ga je precies doen?

  • Verzamelen van informatie over jongeren en het verbinden van alle ketenpartners;
  • Zorgen voor het gezamenlijk vaststellen van doelstellingen, acties en interventies en het vastleggen hiervan in een plan van aanpak;
  • Aanjagen en bewaken van een plan van aanpak;
  • Zorgdragen voor een goede taakverdeling tussen ketenpartners en het beleggen van actiepunten;
  • Monitoren van de voortgang en resultaten van de interventies;
  • Fungeren als eerste escalatiepunt voor ketenpartners in een casus;
  • Opschalen naar de procesmanager waar nodig, afschalen richting ketenpartners (lijnorganisaties) waar mogelijk;
  • Signaleren van trends en structurele knelpunten in de ketenaanpak jeugdoverlast en deze voorleggen aan de procesmanager;
  • Binnen het team meewerken aan de doorontwikkeling van de Aanpak Risicojongeren en de werkprocessen hierbinnen.
  Jouw profiel
  Met jouw proactieve werkhouding ben jij in staat om integraal te werken en verschillende belangen af te wegen. Jij geeft niet op wanneer het moeilijk wordt en bent in staat om partners aan je te binden/te enthousiasmeren en gezamenlijke focus tot stand te brengen. Je durft te zeggen waar het op staat terwijl je de samenwerking blijft opzoeken. Creatieve oplossingen bedenken gaat je gemakkelijk af.
    
  Daarnaast beschik jij over:
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minstens 3 jaar relevante werkervaring bij één van de bovengenoemde partners in de ketenaanpak jeugdoverlast (gemeente, wijkteam, jeugdteam, GGD, politie, jeugdreclassering);
  • Kennis over de taken en het werkveld van de partners in de ketenaanpak jeugdoverlast;
  • Ervaring met het regisseren van casuïstiek, bijvoorbeeld het organiseren en voorzitten van overleggen en het voeren van cliëntgesprekken;
  • Een visie op de aanpak van complexe (domeinoverstijgende) problematiek.
   
  Het aanbod
  Als Regisseur Aanpak Risicojongeren heb je een impactvolle baan, waarbij je een verschil kunt maken voor de inwoners van Zaanstad. Gemeente Zaanstad is een ambitieuze werkgever. In de lerende, op ontwikkeling gerichte organisatie die Zaanstad is, krijgt de individuele medeweker alle kans om zijn of haar talent te ontwikkelen. Verder mag je het volgende verwachten:

  • Een baan voor 32-36 uur per week;
  • Een salaris tussen de €3.406 en €5.021 bruto per maand (schaal 10A o.b.v. 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Inschaling in een aanloopschaal behoort tot de mogelijkheden;
  • Een jaarcontract met mogelijkheid op verlenging;
  • Ons unieke Stadhuis is een inspirerende werkplek, die goed bereikbaar is met het OV;
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten op basis van het OV en de mogelijkheid om je overige reiskosten fiscaal uit te ruilen;
  • Een thuiswerkvergoeding van €2 netto per dag;
  • Individueel Keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering); maakt het pakket compleet.
  • Een uitgebreid overzicht van onze arbeidsvoorwaarden kun je vinden op www.werkenbij.zaanstad.nl/arbeidsvoorwaarden. 
  De organisatie
  In Zaanstad is jeugdoverlast en jeugdcriminaliteit de laatste jaren toegenomen, bijvoorbeeld in wijken als Assendelft, ‘t Kalf en Poelenburg. Jongeren hangen op straat en vertonen intimiderend en agressief gedrag, waardoor onveiligheid toeneemt. Vaak heeft deze doelgroep te maken met problematiek op meerdere leefgebieden, bijvoorbeeld een leerachterstand, armoede en/of verslaving. Vanuit deze problematiek is de verleiding om op straat voor onrust te zorgen en de criminaliteit in te gaan (te) groot.

  In de ketenaanpak jeugdoverlast zijn zorgpartners onder andere de sociale wijkteams, jeugdteams en straathoekwerk. Veiligheidspartners zijn onder andere de gemeentelijke handhaving (boa’s) en politie. Om jeugdoverlast te bestrijden, incidenten van jongeren op straat te voorkomen en (verder) afglijden richting criminaliteit tegen te gaan, implementeert de gemeentelijke afdeling Openbare Orde en Veiligheid (OOV) samen met deze ketenpartners een persoonsgerichte aanpak van ‘risicojongeren’. Door een combinatie van zorg en (indien nodig) straf aan te bieden, worden jongeren en hun gezinnen geholpen op verschillende leefgebieden. De gemeente wil via deze regie het juiste maatwerk bieden en ergere problematiek te voorkomen.

  Werken bij OOV in Zaanstad
  Op de afdeling werken ruim 20 enthousiaste experts. We hebben soms zware dossiers, maar de sfeer op de afdeling is collegiaal, informeel en gezellig. We hebben altijd stagiairs of trainees. Bij OOV zijn wij betrokken bij beleid op het gebied van veiligheid in de breedste zin van het woord, op zowel lokaal als regionaal niveau. Van jeugdoverlast tot demonstraties, van coffeeshops tot BIBOB, van ondermijning tot radicalisering. En de burgemeestersbevoegdheden op het gebied van noodrecht loopt als een rode draad door ons werkpakket

  De procedure
  Herken jij jezelf in het beschreven profiel en krijg je nu al zin om aan de slag te gaan in deze uitdagende rol? Dan zien wij jouw sollicitatie voorzien van CV en motivatiebrief graag tegemoet. 

  Wil je meer weten? Dat kan! Neem dan contact op met Bas Koops (Afdelingshoofd Openbare Orde & Veiligheid) via 06-58002150.  Hij vertelt je graag meer over de functie! Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of app met Róbin Kramer (Corporate Recruiter) via 06-46275924.

  De uiterste reactiedatum voor deze vacature is: Dinsdag 30 augustus 2022

  De gesprekken zijn als volgt gepland: 
  Eerste gespreksronde: 6 & 7 september 2022
  Arbeidsvoorwaardengesprek: 13 september 2022

  Fijn als je hier alvast rekening mee kunt houden in je agenda!

  Gemeente Zaanstad

  Regisseur Aanpak Risicojongeren

  Gemeente Zaanstad

  • Openbare orde & veiligheid
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 10 - 08 - 2022

  Nog 19 dag(en)
 • De functie
  Met de ambitie om 20.000 woningen te realiseren in een binnenstedelijk gebied en de invoering van de Omgevingswet, ligt er een mooie uitdaging voor jou! Denk hierbij aan grote complexe gebiedsontwikkelingsprojecten zoals de afronding van de herinrichting van het stadcentrum Zaandam (Inverdan), bedrijventerrein Hoogtij, de transformatie van de Achtersluispolder en de diverse projecten van "Maak.Zaanstad". Dankzij de financiële bijdrage vanuit de woningbouwimpuls, is de verwachting dat de groei van de stad in een stroomversnelling komt. Jouw expertise is dus hard nodig.

  Wat ga je doen?

  • Opstellen van grondexploitatieberekeningen, exploitatieplannen, haalbaarheidsstudies en risicoanalyses.
  • Samen met een grondzakenjurist en procesmanager zit jij aan de onderhandelingstafel met projectontwikkelaars, woningcorporaties, bedrijven en particulieren om te komen tot gebiedsontwikkelingen en stedelijke herstructurering.
  • Bijhouden, bewaken en controleren (a.d.h.v. BBV) van grondexploitaties en de daaruit voortvloeiende administratieve afwikkeling van opdrachten en het leveren van input voor het opstellen van het Meerjarenperspectief Grondzaken.
  • In samenspraak met grondzakenjuristen en procesmanagers opstellen van de financiële strategie en de contractvorming bij gebieds- en vastgoedontwikkelingen.
  • Leveren van input bij beleidsontwikkeling.
  • Bijdrage leveren aan de P&C-cyclus en adviseren bij de accountantsgesprekken.
  • In beeld brengen van de consequenties van de Omgevingswet voor grondexploitaties en anterieure overeenkomsten.
  Je adviseert en begeleidt samen met grondzakenjuristen en procesmanagers het (her)ontwikkelingsproces op basis van onder meer financiële voorverkenningen, grondexploitaties, exploitatieplannen en planoptimalisaties. Je werkt mee aan het ontwerpen van reële verwervings- en samenwerkingsstrategieën en werkt deze uit ten behoeve van de uitvoering.

  Verder:
  • stel je, in samenspraak met de procesmanagers en grondzakenjuristen de financiële strategie op en regel je de contractvorming bij gebieds- en vastgoedontwikkelingen (intentie- en anterieure overeenkomsten);
  • kun je goed overtuigen en samenwerken met collega’s van diverse afdelingen en ga je adviseren en presenteren aan programmamanagers, MT-leden, het college van B&W en de gemeenteraad;
  • onderhoud je je netwerk met interne en externe stakeholders;
  • breng je de consequenties van de Omgevingswet in beeld voor grondexploitaties en anterieure overeenkomsten.
   
  Jouw profiel
  Een onderhandelaar met visie. Met een duidelijk doel voor ogen laat jij je niet snel uit het veld slaan. Procesmatig werken is voor jou ook niet onbekend. Met een analytische en kritische blik weet jij de risico’s op te sporen. Tegelijkertijd zie jij ook kansen en kun je daarover adviseren. Financieel/economisch ben je goed onderlegd en je hebt oog voor de politiek/bestuurlijke verhoudingen. Niet onbelangrijk; jij bent een prettige collega waar wij op kunnen bouwen.

  Verder:
  • heb je een afgeronde HBO/WO opleiding;
  • heb je minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, waaronder ervaring met het voeren van onderhandelingen in complexe gebiedsontwikkelingen met meerdere belanghebbenden;
  • volg je vanuit intrinsieke motivatie maatschappelijke en stedelijke ontwikkelingen en veranderingen in wet- en regelgeving en heb je ervaring met het vertalen van grond- en vastgoedbeleid naar de praktijk.
   
  Het aanbod
  Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een ambitieuze en vooruitstrevende organisatie. Een baan waarin jij het verschil kan maken en een waardevolle bijdrage levert aan de stedelijke opgaven en de toekomst van Zaanstad. Persoonlijke ontwikkeling en een goede werk/privébalans vinden wij belangrijk.

  Wat kun je nog meer verwachten?
  • Een salaris tussen €4.447 en €6.103 (o.b.v. 36 uur per week, schaal 12). Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring
  • Een dienstverband van 32-36 uur per week
  • Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je bruto jaarsalaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)
  • Hybride werken: zowel in het unieke stadhuis, direct gelegen naast het NS-station Zaandam, als vanuit huis. Werktijden/ -dagen zijn flexibel in te delen
  • Een thuiswerkvergoeding van €2 netto per dag
  • Een reiskostenvergoeding op basis van fiscale uitruil. Als je met het OV reist ontvang je daarnaast een netto tegemoetkoming in de reiskosten
  • Een goede pensioenregeling
  • Wil je meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan het overzicht:
  • https://werkenbij.zaanstad.nl/vacatures/arbeidsvoorwaarden 

  De organisatie
  Zaanstad behoort tot de 15 grootste gemeenten van Nederland en groeit nog steeds. Het is een bruisende stad, die volop in ontwikkeling is. In 2040 is onze stad uitgegroeid tot een stad met ruim 200.000 inwoners. Dat betekent o.a. dat er flink moet worden gebouwd. Deze groei biedt mooie kansen om de stad te moderniseren en de leefbaarheid te verbeteren, maar brengt ook uitdagingen met zich mee op het gebied van duurzaamheid, klimaat en mobiliteit. Dankzij de ideale schaalgrootte is er genoeg uitdaging en zijn de lijntjes kort. De werksfeer is informeel. Wij werken vanuit een open grondhouding: nieuwsgierigheid, luisteren, inleven en verbinden. Wij gaan met alle betrokken partijen, zowel intern als extern, een partnerschap aan, zodat wij op een gelijkwaardige manier met elkaar samenwerken.

  De afdeling Grondzaken
  De afdeling grondzaken valt binnen het stedelijk domein en bestaat uit circa 20 medewerkers. Planeconomen,  grondzakenjuristen en inhoudsdeskundigen voor gebiedsontwikkeling en vastgoed werken aan de ontwikkelopgaven en het op orde houden van Zaanstad. De collega’s vormen een stabiel team met veel kennis en expertise. Ze zijn gedreven en goed op elkaar ingespeeld.

  De procedure
  Word jij de nieuwe Senior Planeconoom? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Binnen 5 werkdagen kun je een terugkoppeling verwachten.

  Wil jij eerst informeel kennismaken, heb je inhoudelijke vragen of heb je behoefte aan een oriënterend gesprek? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou. Je kunt daarvoor contact opnemen met Harry van der Burgt (Afdelingshoofd Grondzaken) via 06-22409656 (zowel telefonisch als per whatsapp). Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of app met Ramona Iannotti, Corporate Recruiter, via 06-58002221.

  Gemeente Zaanstad

  Senior Planeconoom

  Gemeente Zaanstad

  • Financiën
  • Parttime
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 10 - 08 - 2022

  Nog 35 dag(en)
 • De functie
  Steeds meer mensen wonen en werken in Zaanstad. Wat betekent dit voor de bereikbaarheid, verkeersveiligheid en duurzaamheid in de toekomst? Als verkeerskundig ontwerper ga jij daarmee aan de slag! Jij draagt bij aan de totstandkoming van herinrichtingsprojecten die voortkomen uit de vervangingsopgave en kwaliteitsimpuls van de openbare ruimte, gebiedsontwikkeling of grote infrastructurele projecten.

  Als verkeerskundig ontwerper lever je binnen de gestelde kaders verkeerskundig advies. Je verricht voorbereidend onderzoek (of laat dit verrichten), maakt verkeerskundige ontwerpen en draagt bij aan ruimtelijke planvorming op schaal van buurt en wijk.

  Verder:

  • adviseer je over mogelijke herinrichting van de infrastructuur;
  • zorg je voor afstemming op integrale verkeerskundige- en overige ruimtelijke inrichtingsaspecten en voor draagvlak bij belanghebbenden;
  • assisteer en adviseer je de eindverantwoordelijke projectleider bij het ontwerpproces, inspraak en uitvoering;
  • draag je bij aan programma's van eisen t.b.v. extern voor te bereiden plannen;
  • draag je bij aan ruimtelijke planvorming op schaal van buurt en wijk.
  Jouw profiel
   Ben jij leergierig en weet jij ons te verrassen met nieuwe ideeën? Daar staan wij voor open! Je komt te werken in een politiek speelveld waarbinnen oplossingen tot stand moeten komen. Voor jou is dit geen probleem. Dankzij jouw goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift, kun jij ontwerpen/producten en adviezen goed onderbouwen en bespreken. Van nature ben je gericht op samenwerken, maak jij dingen tijdig bespreekbaar en werk je met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

  Verder heb je:
  • een verkeerskundige opleiding op HBO niveau afgerond;
  • bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring;*
  • ervaring met AutoCAD.
  • *Wel je opleiding afgerond, maar nog geen ervaring? Geen probleem! Wij bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen. 
  Het aanbod
  Als gemeente vinden wij persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Het thema mobiliteit krijgt een stevigere positie binnen onze organisatie, waardoor er genoeg uitdagingen en groeimogelijkheden ontstaan voor jou! Jij draagt direct bij aan de toekomst van Zaanstad.

  Wat kun je nog meer verwachten?
  • Een salaris tussen €3.090 en €4.671 bruto per maand (schaal 10 o.b.v. 36 uur, inschaling is afhankelijk van ervaring).
  • Een baan voor 32-36 uur per week.
  • Een individueel keuzebudget (IKB) van maar liefst 17,05%, dat je kunt besteden aan extra vakantiedagen, opleidingen, een fiets of extra salaris.
  • Hybride werken: zowel in het unieke stadhuis, direct gelegen naast het NS-station Zaandam, als vanuit huis. Werktijden/ -dagen zijn flexibel in te delen.
  • Een thuiswerkvergoeding van €2 netto per dag.
  • Een reiskostenvergoeding op basis van fiscale uitruil. Als je met het OV reist ontvang je daarnaast een netto tegemoetkoming in de reiskosten.
  • Wil jij meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik dan even verder:  https://werkenbij.zaanstad.nl/vacatures/arbeidsvoorwaarden 

  De organisatie
  Zaanstad is een groeiende gemeente onder de rook van Amsterdam. In 2040 is Zaanstad gegroeid tot een stad met ruim 200.000 inwoners. Dat betekent o.a. dat er flink moeten worden gebouwd. De groei van de stad heeft grote impact op de benodigde infrastructuur en de inrichting van de openbare ruimte, zodat de stad aantrekkelijk en bereikbaar blijft. Hoe Zaanstad omgaat met de groeiende mobiliteit is vastgelegd in het Zaans Mobiliteitsplan. Daar ga jij een bijdrage aan leveren. Bij Zaanstad doe je echt werk dat er toe doet. Jij helpt mee aan de groei van de stad en zorgt ervoor dat onze stad mooier en aantrekkelijker wordt.

  Waar kom je te werken?
  Bij het Ingenieursbureau van de gemeente Zaanstad! Je werkt direct samen met twee zeer ervaren verkeerskundigen. De sfeer onderling is goed, open en direct. Daarnaast werk je in projectteams samen met buitenruimte ontwerpers voor de gebiedsontwikkeling. Jij zorgt binnen het projectteam voor afstemming op integrale verkeerskundige- en overige ruimtelijke inrichtingsaspecten en mede voor draagvlak bij belanghebbenden. Nieuwsgierig naar de lopende projecten? Zie www.buitengewoonzaanstad.nl. Wil jij meer weten over hoe het is om bij het Ingenieursbureau te werken? Neem dan vooral even een kijkje op: Het Ingenieursbureau - Werken bij Zaanstad of bekijk het filmpje.

  De procedure
  Denk jij een mooie bijdrage te leveren in de rol van verkeerskundig adviseur/ontwerper? Kom dan vooral kennis maken! Wij nemen graag de tijd voor je. Meld je vrijblijvend aan via onderstaande link. Onder het genot van een (digitaal) kopje koffie of tijdens een meeloopdag vertellen we je graag meer over de uitdagingen die er liggen.

  Liever direct solliciteren? Ook dat is mogelijk. Gebruik daarvoor onderstaande sollicitatiebutton. Binnen 5 werkdagen geven wij jou een terugkoppeling.

  Vragen?
  Neem gerust contact op met Jaap Boes (afdelingshoofd) via 06-52098168. Bel of app met Ramona Iannotti (Corporate Recruiter) via 06-58002221 voor vragen over de sollicitatieprocedure.

  Gemeente Zaanstad

  Verkeerskundig ontwerper

  Gemeente Zaanstad

  • Verkeer/vervoer/nautisch
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 10 - 08 - 2022

  Nog 35 dag(en)
 • De functie
  Houd jij van uitdagende en zeer uiteenlopende projecten bij een duurzame gemeente? Als werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor het maken van een integraal ontwerp voor de GWW projecten in de openbare ruimte. Van het vervangen van riolering tot een complete herinrichting van een wijk. Je zorgt voor de complete voorbereiding t/m uitvoering. Je bereidt plannen voor en verricht voorbereidend/ inventariserend onderzoek.

  Verder:

  • maak je het technisch ontwerp in Autocad voor de uitvoering van het project;
  • stel je bestekken (RAW), technische tekeningen/details en omschrijvingen op en maak je de bijbehorende berekeningen. Je zorgt voor beheerbaarheid namens de toekomstige beheerder;
  • bepaal je ten behoeve van de bestekken de bijbehorende hoeveelheid en soort werk, materialen en verwerk je de bijlagen van onderzoeken, vergunningen, grondbalans en beplantingsplannen;
  • maak je kostenbegrotingen/ramingen (IBIS) en stel je zo nodig kredietaanvragen op met behulp van de SSK methodiek;
  • controleer je de uitbestede werkzaamheden van derden en werk je samen met de eindverantwoordelijke projectleider op het gebied van ontwerpproces, inspraak, aanbesteding en inkoop.
  Jouw profiel
  Je bent sterk in probleemanalyse, creatief in je oplossingen met oog voor resultaat en je kunt de voortgang van verschillende processen tegelijkertijd bewaken. Als werkvoorbereider weet jij jouw goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift, in te zetten bij het beargumenteren, onderbouwen en bespreken van je ontwerpen/producten.

  Daarnaast breng je het volgende mee:
  • een afgeronde HBO opleiding in de richting van Civiele Techniek;
  • min. 3 jaar ervaring als werkvoorbereider;
  • kennis van de standaard RAW 2020 en UAV 2012;
  • ervaring met Autocad en het zelfstandig opstellen van RAW bestekken.
  Het aanbod
  Een uitdagende plek met volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen het Zaanse Ingenieursbureau. Je gaat werken met gemotiveerde collega's in een goede sfeer. Er is ruimte voor een grapje en als het om werken gaat staat samenwerken en vertrouwen voorop.  

  Wat kun je verwachten?
  • Een salaris van tussen €3.090,- en €4.671,- (schaal 10 o.b.v. 36 uur, inschaling is afhankelijk van ervaring)
  • Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%, dat je kunt besteden aan extra vakantiedagen, opleidingen, een fiets of extra salaris
  • Een baan voor 32-36 uur per week
  • Hybride werken: zowel in het unieke stadhuis, direct gelegen naast het NS-station Zaandam, als vanuit huis. Werktijden/ -dagen zijn flexibel in te delen
  • Een thuiswerkvergoeding van €2 netto per dag
  • Een reiskostenvergoeding op basis van fiscale uitruil. Als je met het OV reist ontvang je daarnaast een netto tegemoetkoming in de reiskosten
  • Lees alles over onze arbeidsvoorwaarden op: https://werkenbij.zaanstad.nl/vacatures/arbeidsvoorwaarden 
  De organisatie
  In 2040 is Zaanstad gegroeid tot een stad met ruim 200.000 inwoners. Dat betekent o.a. dat er flink moet worden gebouwd. De groei van de stad heeft grote impact op de benodigde infrastructuur en de inrichting van de openbare ruimte, zodat de stad aantrekkelijk en bereikbaar blijft. Daar ga jij een bijdrage aan leveren. Bij Zaanstad doe je echt werk dat er toe doet. Jij helpt mee aan de groei van de stad!

  Het Ingenieursbureau
  Als werkvoorbereider ga je werken voor het Ingenieursbureau van de gemeente Zaanstad in het team Voorbereiding, Advies en Toezicht (VAT). Bij het Ingenieursbureau werken 85 medewerkers waaronder toezichthouders, directievoerders, verkeerskundig ontwerpers, werkvoorbereiders en projectleiders. Projecten worden vanaf initiatieffase t/m overdrachtsfase integraal binnen een projectteam uitgevoerd. Het Ingenieursbureau heeft voldoende ervaring om ook de grotere en complexe projecten met eigen medewerkers uit te werken en aan te sturen. Voorbeelden hiervan zijn het vernieuwde stadshart van Zaanstad (Inverdan) en de integrale aanpak van meerdere woonwijken. Nieuwsgierig naar de lopende projecten? Bekijk ze hier.

  De procedure
  Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe is het is om als werkvoorbereider bij gemeente Zaanstad aan de slag te gaan? Wij nemen graag de tijd voor je. Meld je vrijblijvend aan voor een informele kennismaking. Onder het genot van een (digitaal) kopje koffie of tijdens een korte rondleiding vertellen we je graag meer over de boeiende functie van werkvoorbereider.

  Liever direct solliciteren? Ook dat is mogelijk. Gebruik daarvoor onderstaande sollicitatiebutton. Binnen 5 werkdagen geven wij jou een terugkoppeling.

  Vragen?
  Neem gerust contact op met Jelger Gouw (Teamleider) via 06-21282196. Bel of app met vragen over de procedure met Ramona Iannotti (Corporate Recruiter) op 06-58002221.

  Gemeente Zaanstad

  Werkvoorbereider Civiele Techniek

  Gemeente Zaanstad

  • Civiele techniek
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 10 - 08 - 2022

  Nog 35 dag(en)
 • De functie
  Maak jij van Zaanstad een groene stad? Zaanstad heeft een prachtige groene omgeving. Door de groei en verdichting van de stad staat de kwaliteit van de openbare ruimte onder druk. Het groener maken van de stad is belangrijk voor de klimaatbestendigheid en het versterken van de biodiversiteit. Een groene en schone openbare ruimte nodigt ook uit tot sporten en recreëren. Een mooie ambitie waar jij een zichtbare bijdrage aan kunt leveren.

  Wat ga je doen?
  Als werkvoorbereider maak je, rekening houdend met het programma van eisen, ontwerpregels en bindende voorschriften, ontwerpen en adviezen voor de aanleg en uitvoering van al het groen in de openbare ruimte. Zowel binnen als buiten de organisatie heb jij contacten als het over de inrichting van het groen gaat.

  Jij:

  • bereidt plannen voor, maakt presentatietekeningen maaiveldinrichting en verricht voorbereidend/ inventariserend onderzoek;
  • maakt het technisch ontwerp in Autocad voor de uitvoering van het project;
  • stelt bestekken (RAW) en technische tekeningen/ details en omschrijvingen op en maakt de bijbehorende berekeningen. Je zorgt voor beheerbaarheid namens de toekomstige beheerder;
  • bepaalt ten behoeve van de bestekken de bijbehorende hoeveelheid en soort werk, materialen en verwerkt hierin de bijlagen van onderzoeken, vergunningen, grondbalans en beplantingsplannen;
  • maakt kostenbegrotingen/ramingen IBIS en stelt zo nodig kredietaanvragen op met behulp van de SSK methodiek.
  • Verder houd je je bezig met het uitbesteden en controleren van werkzaamheden door derden en werk je samen met de eindverantwoordelijke projectleider op het gebied van ontwerpproces, inspraak, aanbesteding en inkoop.

  Jouw profiel
  Je bent sterk in probleemanalyse, creatief in je oplossingen met oog voor resultaat en je kunt de voortgang van verschillende processen tegelijkertijd bewaken. Als werkvoorbereider weet jij jouw goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift, in te zetten bij het beargumenteren, onderbouwen en bespreken van je ontwerpen/producten.

  Daarnaast breng je het volgende mee:
  • een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Groen/ Landschapsinrichting;
  • min. 3 jaar ervaring als werkvoorbereider*;
  • kennis van de standaard RAW 2020 en UAV 2012;
  • ervaring met Autocad en het zelfstandig opstellen van RAW bestekken.
  • *Ook als je minder ervaring hebt maken wij graag kennis met jou! Als gemeente vinden wij persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en staan wij er voor open om jou met goede begeleiding te ontwikkelen tot een allround werkvoorbereider. 
  Het aanbod
  Een uitdagende plek met volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen het Zaanse Ingenieursbureau. Je gaat werken met gemotiveerde collega's in een goede sfeer. Er is ruimte voor een grapje en als het om werken gaat staat samenwerken en vertrouwen voorop. 

  Wat kun je verwachten?
  • Een salaris van tussen €3.090,- en €4.671,-  (schaal 10 o.b.v. 36 uur, inschaling is afhankelijk van ervaring)
  • Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%, dat je kunt besteden aan extra vakantiedagen, opleidingen, een fiets of extra salaris
  • Een baan voor 32-36 uur per week
  • Hybride werken: zowel in het unieke stadhuis, direct gelegen naast het NS-station Zaandam, als vanuit huis. Werktijden/ -dagen zijn flexibel in te delen
  • Een thuiswerkvergoeding van €2 netto per dag
  • Een reiskostenvergoeding op basis van fiscale uitruil. Als je met het OV reist ontvang je daarnaast een netto tegemoetkoming in de reiskosten
  • Lees alles over onze arbeidsvoorwaarden op: https://werkenbij.zaanstad.nl/vacatures/arbeidsvoorwaarden 
  De organisatie
  In 2040 is Zaanstad gegroeid tot een stad met ruim 200.000 inwoners. Dat betekent o.a. dat er flink moet worden gebouwd. De groei van de stad heeft grote impact op de benodigde infrastructuur en de inrichting van de openbare ruimte, zodat de stad aantrekkelijk en bereikbaar blijft. Daar ga jij een bijdrage aan leveren. Bij Zaanstad doe je echt werk dat er toe doet. Jij helpt mee aan de groei van de stad!

  Het Ingenieursbureau
  Als werkvoorbereider ga je werken voor het Ingenieursbureau van de gemeente Zaanstad in het team Voorbereiding, Advies en Toezicht (VAT). Bij het Ingenieursbureau werken 85 medewerkers waaronder toezichthouders, directievoerders, verkeerskundig ontwerpers, werkvoorbereiders en projectleiders. Projecten worden vanaf initiatieffase t/m overdrachtsfase integraal binnen een projectteam uitgevoerd. Het Ingenieursbureau heeft voldoende ervaring om ook de grotere en complexe projecten met eigen medewerkers uit te werken en aan te sturen. Voorbeelden hiervan zijn het vernieuwde stadshart van Zaanstad (Inverdan) en de integrale aanpak van meerdere woonwijken. Nieuwsgierig naar de lopende projecten? Bekijk ze hier.

  De procedure
  Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe is het is om als werkvoorbereider bij gemeente Zaanstad aan de slag te gaan? Wij nemen graag de tijd voor je. Meld je vrijblijvend aan voor een informele kennismaking. Onder het genot van een (digitaal) kopje koffie of tijdens een korte rondleiding vertellen we je graag meer over de boeiende functie van werkvoorbereider.

  Liever direct solliciteren? Ook dat is mogelijk. Gebruik daarvoor de sollicitatiebutton. Binnen 5 werkdagen geven wij jou een terugkoppeling.

  Vragen?
  Neem gerust contact op met Jelger Gouw (Teamleider) via 06-21282196. Bel of app met vragen over de procedure met Ramona Iannotti (Corporate Recruiter) op 06-58002221.

  Gemeente Zaanstad

  Werkvoorbereider Groen

  Gemeente Zaanstad

  • Buitendienst / Groenvoorziening
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 10 - 08 - 2022

  Nog 35 dag(en)
 • De functie
  Als Senior Vergunningverlener WABO fungeer je echt als ‘eigenaar’ van complexe vergunningaanvragen. Jij voert de regie op het gehele proces en voert delen daarvan zelf uit. Je onderzoekt, herkent en begrijpt de dwarsverbanden van complexe vergunningsaanvragen die een directe relatie hebben met de beoordeling op diverse vergunningstelsels en wet- en regelgeving. Het betreffen voornamelijk aanvragen met betrekking op bouwprojecten.

  Voor alle mogelijke onderwerpen win je adviezen in. Je bekijkt de mogelijkheden. Is het plan mogelijk binnen alle wettelijke kaders? Wat kan wel, wat kan niet? Krijg je alle adviezen op tijd? Uiteindelijk kom jij tot een goed besluit. Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor het vergunningenproces.  
   
  Daarnaast:
  Onderhoud je contact met de aanvrager over de voortgang;
  Is, gezien de aard van de aanvragen (complexiteit, politieke/maatschappelijke impact en risico’s), afstemming met interne en/of externe vakspecialisten en/of relevante partijen meer regel dan uitzondering;
  Beoordeel je complexe vergunningaanvragen op ontvankelijkheid;
  Toets je aanvragen aan relevante wetten, beleidskaders en regelingen;
  Weeg je verschillende adviezen ten behoeve van het besluit;
  Stel je een uiteindelijke beschikking (verlening of weigering van de vergunning) op;
  Heb je een coördinerende rol bij bezwaar- en beroepzaken, die verband houden met je eigen dossier.
  Alvast kennismaken met een collega? Klik dan hier.

  Jouw profiel
  Jij kunt goed omgaan met uiteenlopende klantvragen en –verzoeken vanuit burgers, bestuurders en adviseurs. Als geen ander ben jij stressbestendig en jij laat je niet leiden door tegenslagen. Met jouw hands-on mentaliteit zet je alles op alles om tot een goed resultaat te komen. Daarvoor werk je goed en nauw samen met collega’s. Je vindt het vanzelfsprekend om dit met kwaliteit en verantwoordelijkheid te doen.
   
  Daarnaast beschik jij over:

  • Minimaal een afgeronde en relevante HBO opleiding (bijvoorbeeld richting Bouwkunde of Rechten);
  • Minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Een uitstekende politiek/bestuurlijke antenne;
  • Een groot probleemoplossend vermogen en je vindt het leuk om je creativiteit in te zetten en ideeën aan te dragen.
  Het aanbod
  Gemeente Zaanstad is een fijne werkgever. Je gaat werken met gedreven, enthousiaste collega’s, je hebt inhoudelijk zeer uitdagende en verantwoordelijke werkzaamheden én een geweldige werkplek. Verder bieden wij:
  • Een baan voor 32-36 uur per week;
  • Een salaris tussen de €3.406 en €5.021 bruto per maand (schaal 10A o.b.v. 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Inschaling in een aanloopschaal behoort tot de mogelijkheden;
  • Ons unieke Stadhuis is een inspirerende werkplek, die goed bereikbaar is met het OV;
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten op basis van het OV en de mogelijkheid om je overige reiskosten fiscaal uit te ruilen;
  • Een thuiswerkvergoeding van €2 netto per dag;
  • Individueel Keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering); maakt het pakket compleet.
  • Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk het overzicht op: www.werkenbij.zaanstad.nl/vacatures/arbeidsvoorwaarden  
  De organisatie
  Als je werkt bij de gemeente Zaanstad maak je deel uit van dynamische organisatie. Ondernemen en pionieren zit in het Zaanse DNA. Zaanstad is niet voor niets de geboortegrond van een aantal succesvolle, grote, Nederlandse ondernemingen. De karakteristieke groene, Zaanse huizen staan hier zij aan zij met moderne architectuur en industrie. Om de stad heen liggen mooie, kleinere plaatsen met een dorps karakter. Die combinaties maken onze gemeente uniek en authentiek. We streven ernaar om iedere dag een beetje beter worden en leggen de lat hoog. We hebben grote ambities voor de groei van de stad, het functioneren van onze organisatie, het welzijn van onze inwoners en het milieu. Zaanstad is een lerende organisatie. We staan stil bij onze successen, maar ook bij onze verbeterpunten. We staan daarbij open voor innovatieve initiatieven en een slimme, slagvaardige, praktische aanpak. 

  De afdeling en het team
  Het Vergunningencentrum bestaat uit twee afdelingen: Op de afdeling Advies & Toezicht werken ervaren, professionals in diverse functies (o.a. constructeurs, bouwinspecteurs, toezichthouders, administratief medewerkers, adviseurs en juristen) nauw samen. Zij geven advies op administratief, juridisch, technisch, planologisch en welstandelijk gebied binnen het vergunningencentrum én aan adviseurs, die verantwoordelijk zijn voor de processen en ondersteuning van de bedrijfsvoering.

  Bij de afdeling Vergunningen werken elf ervaren, gedreven casemanagers, die vergunningstrajecten van A tot Z efficiënt, kwalitatief en tijdig afhandelen. Het vergunningencentrum kent een prettige, open sfeer, gericht op een goede onderlinge samenwerking en respect voor elkaar. Naast hard werken is er ook ruimte voor humor en gezelligheid. Dienstverlening staat hoog in het vaandel. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. 

  De procedure
  Zie jij jezelf al werken als Senior Vergunningverlener bij Gemeente Zaanstad? Dan zien wij jouw sollicitatie voorzien van CV en motivatiebrief graag tegemoet.

  Wil je meer weten? Neem dan contact op met Peter de Vries (Afdelingshoofd Vergunningen) via 075-6559146. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of app dan met Róbin Kramer (Corporate Recruiter) via 06-46275924.

  Binnen 5 werkdagen na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je een reactie terug van ons of je uitgenodigd wordt voor een gesprek.

  Mocht je vanwege vakantie of om een andere reden verhinderd zijn, laat het dan vooral even weten. Samen met jou kijken we naar een alternatief.

  Gemeente Zaanstad

  Senior Vergunningverlener

  Gemeente Zaanstad

  • Bouwkunde/Civiele techniek
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 10 - 08 - 2022

  Nog 35 dag(en)
 • De functie
  Zaanstad heeft alles waar jouw hart als projectleider harder van gaat kloppen! Zaanstad is een middelgrote gemeente met zowel een dorps als stedelijk karakter en heeft vele grootschalige en complexe projecten. Denk hierbij aan de transformatie van oude industriegebieden naar woningbouw, (her)inrichten van woonwijken, in- en uitbreidingslocaties, begeleiden van planontwikkelingen, de renovatie/vervanging van kleine tot grote beweegbare bruggen, maar ook de realisatie van parken en sportaccommodaties. Voldoende uitdagende projecten waar jij van kop tot staart verantwoordelijk voor bent! Maak jij onze stad mooier, aantrekkelijker en bereikbaar?

  Als senior projectleider ben je vanaf de initiatief- tot en met overdrachtsfase verantwoordelijk voor de realisatie van uiteenlopende projecten. Het Ingenieursbureau heeft alle expertise in huis om zelf grote en complexe projecten van A-Z uit te voeren. Jouw takenpakket is divers. Bij onze projecten komen alle vakdisciplines samen (denk o.a. aan riolering, gemalen, wegen, bestrating, groen, grondwerk, saneringen, openbare verlichting, civiele kunstwerken).

  Verder:

  • focus je niet alleen op het opgeleverde eindresultaat. Jij bent ook verantwoordelijk voor draagvlak, communicatie, de aansturing, doorlooptijd, budgetbewaking, contractvoering en risicomanagement;
  • stuur je projectteams aan en begeleid je collega’s bij hun ontwikkeling;
  • ga je zelf op pad om ervaringen en wensen uit de buurt op te halen;
  • zet je aannemers én medewerkers in op hun kracht.

  Jouw profiel
  Je bent een proactieve en coachende teamplayer die prettig samenwerken, presteren én leren hoog op de agenda heeft staan. Je hakt knopen door zonder de belangen van betrokkenen uit het oog te verliezen. Jouw communicatieve vaardigheden komen daarbij goed van pas. Je bent sterk in plannen en organiseren en vindt groen, duurzaamheid en circulair belangrijke thema’s.  

  Verder heb je:
  • HBO werk- en denkniveau;
  • ruime ervaring in het leiden van projecten;
  • ervaring in grond-, weg en waterbouw/ Civiele Techniek;
  Het aanbod
  Een uitdagende en veelzijdige functie in een insprirerende omgeving. Er zijn volop kansen om jezelf continu inhoudelijk te blijven ontwikkelen en samen met fantastische collega’s lever jij een waardevolle bijdrage aan de toekomst van de stad.
            
  Wat kun je nog meer verwachten?
  • Een salaris van tussen €3.701,- en €5.372,-  (schaal 11 o.b.v. 36 uur, inschaling is afhankelijk van ervaring)
  • Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%, dat je kunt besteden aan extra vakantiedagen, opleidingen, een fiets of extra salaris
  • Een baan voor 32-36 uur per week
  • Hybride werken: zowel in het unieke stadhuis, direct gelegen naast het NS-station Zaandam, als vanuit huis. Werktijden/ -dagen zijn flexibel in te delen
  • Een thuiswerkvergoeding van €2 netto per dag
  • Een reiskostenvergoeding op basis van fiscale uitruil. Als je met het OV reist ontvang je daarnaast een netto tegemoetkoming in de reiskosten

  Lees alles over onze arbeidsvoorwaarden op: https://werkenbij.zaanstad.nl/vacatures/arbeidsvoorwaarden 

  De organisatie
  In Zaanstad is genoeg mooi werk te doen. Onze stad blijft groeien. In 2040 is onze stad uitgegroeid tot een stad met ruim 200.000 inwoners. Dat betekent o.a. dat er flink moeten worden gebouwd. De groei van de stad heeft grote impact op de benodigde infrastructuur en de inrichting van de openbare ruimte, zodat de stad aantrekkelijk en bereikbaar blijft. Daar ga jij een bijdrage aan leveren. Bij Zaanstad doe je echt werk dat er toe doet. Jij helpt mee aan de groei van de stad en zorgt ervoor dat onze stad mooier en aantrekkelijker wordt. Nieuwsgierig naar de projecten binnnen Zaanstad? Bekijk ze hier: https://buitengewoon.zaanstad.nl/projecten.

  Wil jij meer weten over hoe het is om bij het Ingenieursbureau te werken? Neem dan vooral even een kijkje op: Het Ingenieursbureau - Werken bij Zaanstad of bekijk het filmpje.
   
  De procedure
  Er is nog zoveel meer te vertellen over deze fantastische functie. Nieuwsgierig? Wij nemen graag de tijd voor je. Meld je vrijblijvend aan voor een informele kennismaking. Onder het genot van een (digitaal) kopje koffie of tijdens een korte rondleiding vertellen we je graag meer over de boeiende functie van projectleider.

  AANMELDEN  

  Liever direct solliciteren? Ook dat is mogelijk. Gebruik daarvoor de sollicitatiebutton. Binnen 5 werkdagen geven wij jou een terugkoppeling.

  Vragen?
  Neem gerust contact op met Jelger Gouw (Teamleider) via 06-21282196. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of app met Ramona Iannotti (Corporate Recruiter) op 06-58002221.

  Gemeente Zaanstad

  Senior Projectleider Civiele Techniek

  Gemeente Zaanstad

  • Civiele techniek
  • Zaanstad
  Solliciteren

  Geplaatst op 10 - 08 - 2022

  Nog 35 dag(en)
 • Dit ga je bij ons doen
  Als medewerker servicedesk bied je uitstekende service aan onze ruim 500 gebruikers. Zo voorzie je hen van standaard werkplekvoorzieningen en adviezen over en toelichting op de producten en diensten uit onze IT catalogus. Zodra zich verstoringen voordoen, herstel je deze in de 1e of 2e lijn. Je houdt gebruikers up-to-date over de impact en de aard van de verstoring. Je doet aan change-, continuïty- en problemmanagement en zoekt actief naar mogelijkheden om onze diensten en dienstverlening continu te verbeteren. Natuurlijk houd je alle beheerdocumentatie up-to-date.

  Tot slot ben je als medewerker servicedesk een echte ambassadeur voor het ICT team en heb je een voorbeeldrol als het gaat om het bedenken van slimme productiviteitstips en het handig gebruik maken van IT-middelen.

  Hier herken je jezelf in

  • Je hebt in ieder geval MBO 4+ werk- en denkniveau;
  • Op jouw cv staat werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt een ITIL (V4) certificaat of bent bereid deze te halen;
  • Je zelflerend vermogen is groot; hierdoor kun je snel nieuwe methodieken en technieken eigen maken;
  • Klant- en servicegerichtheid staat hoog in het vaandel bij je.
  • Ervaring met het verzorgen van incidentrapportages maken jouw profiel nog interessanter. Net zoals ervaring met:
  Apple IOS;
  • het beheer en het uitrollen van Windows 10 en hoger;
  • de principes van Linux, Microsoft Certified Professional op server/desktop/applications;
  • beheertaken Windowsomgeving;
  • Performance monitoring tooling;
  • Jira.
  • In je communicatie ben je prettig, open en eerlijk. Je kunt goed met mensen op alle niveaus omgaan. De competenties communiceren, stressbestendigheid, klant- en servicegerichtheid en overtuigingskracht zijn goed ontwikkeld.
  Het ICT team
  Het ICT team, bestaande uit 6 medewerkers, voorziet dagelijks ruim 500 mobiele werkplekken van uitstekende service als het gaat om het beschikbaar stellen van honderden applicaties. Hierover adviseren wij, leveren de dienstverlening en herstellen of vernieuwen waar nodig. De technische complexiteit daagt ons iedere dag uit om onze expertise optimaal in te zetten.

  Het ICT team is verantwoordelijk voor onder andere:
  • werkplek stabiliteit en beschikbaarheid;
  • applicatie rationalisatie en virtualisatie;
  • werkplek optimalisatie;
  • data security.
  • Gebruikers weten onze servicedesk goed te vinden. De desk is geopend van 07.00 tot 17.30 uur. Medewerkers van de Servicedesk werken volgens een 3 wekelijks rooster. (De werktijden variëren van 07.00 uur tot 16.30 uur of van 08.00 tot 17.30 uur. Daarnaast draaien de medewerkers van de servicedesk stand-by diensten waarbij je een week lang oproepbaar bent voor eventuele calamiteiten. Daarom woon je op maximaal 1 uur reisafstand van NPO.
  Arbeidsvoorwaarden
  • Bij NPO hanteren wij een 36-urige werkweek met flexibele werktijden waarbij wij hybride werken;
  • Je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
  • Je krijgt 200 vakantie-uren;
  • Wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.
  • De functie van medewerker servicedesk wordt voor 36 uur per week ingevuld en heeft een salaris tussen € 2.169,= en € 3.037,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay m/v/x. Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract.

  NPO

  Medewerker servicedesk (m/v/x)

  NPO

  Solliciteren

  Geplaatst op 08 - 08 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • Dit zijn de arbeidsvoorwaarden

  Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de dynamische wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. De mogelijkheden om je te ontwikkelen zijn groot. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. En als één van de mooiste werkgevers van Nederland hebben we nog meer te bieden. Voor deze functie onder meer:

  • Een salaris tussen € 4.520,- en € 7.716,- bruto per maand (o.b.v. 36-urige werkweek).
  • Een 36-urige werkweek.
  • Vijf weken vakantie (180 uur bij een 36-urige werkweek).
  • De mogelijkheid om 3 nationale feestdagen om te ruilen voor 3 niet-nationale feestdagen.
  • 3% eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, maximaal 5% variabele beloning en een uitstekende pensioenregeling.
  • Jouw treinreizen in de 2e klas zijn gratis; in de 1e klas reizen kan tegen een kleine eigen bijdrage.
  • Jouw gezin reist gratis in de daluren.
  • Korting op Europese treinreizen zodra je 1 jaar bij NS werkt.
  • Professionele ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een keuzeplan met o.a. fietsenplan, extra pensioenopbouw of extra vakantiedagen.
  • Bij goed functioneren, krijg je na een jaar een vast contract

  NS

  Strategisch Business Consultant

  NS

  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 29 - 06 - 2022

  Nog 19 dag(en)
 • Wil jij je als echte HR-strateeg bezighouden met lange termijnprojecten én razendsnel inspelen op actuele vragen op het gebied van bijvoorbeeld generatiemanagement of leren en ontwikkelen? Kom impact maken als Adviseur HR Development!

  Dit ga je doen als  Adviseur HR Development

  ontwikkelen en implementeren van initiatieven, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsontwikkeling, learning & development, generatiemanagement, hybride werken en diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie
  bijdragen aan de randvoorwaarden waaronder talent zich optimaal kan ontwikkelen
  continue aanscherpen en begeleiden van vlootschouw en opvolgingsplanning
  onderdeel van uitvoering en analyse jaarlijks terugkerend cultuur onderzoek

  Deze vacature is echt iets voor jou, want jij
  hebt minstens een afgeronde hbo-opleiding (het liefst HR-gerelateerd) en ervaring met projectmatig, datagedreven en digitaal werken
  hebt zo’n 5 jaar ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van HR-initiatieven, bij voorkeur in een corporate organisatie
  kunt conceptueel denken, maar weet ook hoe je jouw ideeën handen en voeten geeft en je laat je daarbij niet belemmeren door druk of bureaucratische processen
  luistert goed en anticipeert, je beweegt mee als het kan en tegen als het moet
  bent met je plezierige, professionele houding en je heldere communicatie een graag geziene en effectieve adviseur
  kunt projecten tot een goed einde brengen

  Dit bieden we je
  een bruto salaris van € 4.500,- tot € 6.500,- op basis van 38 uur per week, een 13e maand én korting op verzekeringen
  een heel goede pensioenregeling: a.s.r. betaalt minimaal 19,8% premie en dat kan oplopen tot 35,3%, jouw eigen bijdrage is maar 4,5%
  bij a.s.r. zijn we flexibel in thuiswerken: we werken gemiddeld 60% thuis en 40% op kantoor en je hebt veel ruimte om je eigen werktijden te bepalen
  een flexibele werkplek op ons prachtige hoofdkantoor in Utrecht met veel faciliteiten en een NS-Business Card met vrij reizen
  veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit
  werken bij de Beste Werkgever van Nederland in 2021 en één van de duurzaamste verzekeraars van Europa

  ASR

  Adviseur HR Development

  ASR

  • HR
  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 29 - 07 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • Wil jij meewerken aan het optimaal ontsluiten van content voor alle radiozenders van de NPO? Zoek je een baan waar geen dag hetzelfde is en waar je altijd midden in de actualiteit staat? Dan is de functie van business analist echt iets voor jou!

  Dit ga je doen
  Als business analist werk je samen met het team Sites & Apps Audio aan de doorontwikkeling van onze producten. Dat zijn de websites en de apps van alle NPO radio zenders. Zo vertaal je de wensen van de radiozenders naar een duidelijk verhaal voor het scrum team. Je toetst wensen aan onze productvisie en scherpt deze waar nodig aan samen met stakeholders en de teamleden. Je houdt de stakeholders goed op de hoogte van de releases die het team uitvoert. Zo leg je in begrijpelijke taal uit welke relevante features zijn uitgebracht of welke bugs zijn opgelost en wat de waarde daarvan is. Tijdens grote radio evenementen (zoals 3FM Serious Request en de Top 2000) ondersteun je het team en de zenders zodat online elementen van het evenement vlekkeloos verlopen.

  Met jouw analytische blik, herken je verbeterpunten en weet je deze samen met het team om te zetten in een plan van aanpak.

  Hier herken je jezelf in
  Als business analist heb je een aantal jaar relevante ervaring in een Agile omgeving. Je doorgrondt processen en beschikt over de skills om processen begrijpelijk te visualiseren, denk hierbij aan het uittekenen van een customer journey of van bedrijfsprocessen in bijvoorbeeld Visio.

  Je bent communicatief vaardig en staat sterk in je schoenen. Je hebt veel met stakeholders te maken en soms moet je nee kunnen zeggen. Je durft door te vragen en doorgrondt daarmee de waarde van een aanvraag voor onze gebruikers. Je begrijpt dat prioriteiten kunnen verschuiven vanwege bijvoorbeeld maatschappelijke ontwikkelingen en kunt daarin meebewegen.

  Je voelt je thuis binnen een team cultuur die een positieve mindset heeft. Je laat je niet gek maken als je meerdere bordjes tegelijk in de lucht moet houden. Je weet zelf goed prioriteiten te stellen en bent niet bang om hulp te vragen.

  De competenties informatie zoeken, anderen beïnvloeden, interpersoonlijke sensitiviteit en zelflerend vermogen zijn goed ontwikkeld.

  Arbeidsvoorwaarden

  Bij NPO hanteren wij een 36-urige werkweek met flexibele werktijden en we werken hybride;

  • Je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
  • Je krijgt 200 vakantie-uren;
  • Wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.
  • De functie van business analist wordt voor 36 uur per week ingevuld en heeft een salaris tussen € 3.293,= en € 5.180,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay m/v/x. Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract.

  Interesse?
  Wil je meer weten over de functie van business analist neem dan contact op met Wendy Breteler, product owner, via 06 11 30 05 49. Je kunt ook bellen of appen met Jolanda Janssen, recruiter, via 06 23 63 71 31. Heb je geen vragen en ben je enthousiast? Stuur dan je cv en motivatiebrief (t.a.v. Wendy Breteler).

  Wanneer ontvang je een reactie?
  Zodra je gesolliciteerd hebt, krijg je binnen twee weken een reactie van ons. Is er een match, dan nodigen we je op hele korte termijn graag uit voor een gesprek. Zijn wij beiden enthousiast dan plannen we een vervolg gesprek waarbij wij meer de diepte ingaan. Zijn wij beiden dan nog steeds enthousiast dan volgt er een aanbod!

  Open voor iedereen
  De NPO heeft een publieke taak: van waarde zijn voor elk individu én voor de samenleving als geheel. De behoeften van ons publiek, met al zijn achtergronden en opvattingen, zijn daarbij leidend. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Want juist doordat we van elkaar verschillen, kunnen we tot nieuwe inzichten en betere oplossingen komen. En dat is precies waar wij als NPO naar op zoek zijn. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

  NPO

  Business analist (m/v/x)

  NPO

  Solliciteren

  Geplaatst op 29 - 07 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • Dit ga je bij ons doen
  In jouw rol als medewerker informatiebeveiliging en privacy ondersteun je de Privacy en Security afdeling. Zo
  houd je overzicht over de implementatie van onze informatiebeveiligingsstrategie. We werken hierbij met
  een roadmap. Je weet onze informatiebeveiligingsstrategie te vertalen naar concrete acties en projecten,
  koppelt hier taken aan en zorgt ervoor dat deze uitgevoerd worden. Veel van jouw tijd besteed je aan
  helpen van medewerkers en teams om de vertaalslag te maken van ons beleid naar de toepasbaarheid in
  hun dagelijkse werk. Ons doel is om onze de informatiebeveiliging naar een hoger niveau te tillen. Als
  medewerker informatiebeveiliging en privacy weet jij op operationeel niveau het verschil te maken bij de
  beheersing van de security en privacy risico’s.
  Als ambassadeur van informatiebeveiliging help je mee om iedereen in de organisatie die verantwoordelijk is
  voor informatie, bewust te maken van hoe hier juist mee om te gaan.

  Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:
  • Het opstellen van interne procedures, protocollen, gedragsregels, beleidsstukken en notities met
  betrekking tot security en privacy en deze bewaken;
  • Deelnemen aan overleggen en projectgroepen;
  • Planningen beheren, knelpunten signaleren en rapporteren over de voortgang van projecten;
  • Ondersteuning bieden bij het uitvoeren van data- en systeemclassificaties en risicoanalyses;
  • Ondersteunen van de business bij het doorlopen van de Security en Privacy PDCA-cyclus.
  Je manager is de information security officer. Daarnaast heb je regelmatig contact met de privacy officer en
  de IT security officer voor de operationele afstemming. 

  Hier herken je jezelf in
  De functie van medewerker informatiebeveiliging en privacy is echt een groeifunctie waarbij je aan het begin
  van je carrière staat en in deze functie en binnen onze organisatie kunt groeien.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Kwaliteit is één van jouw waarden;
  • Je hebt basiskennis van informatiebeveiliging, privacy en risicomanagement;
  • Vanuit interesse volg je trends en ontwikkelingen binnen het vak van informatiebeveiliging en
  privacy.

  Als je kennis van en interesse in cybermanagement en risicomanagement hebt, is dat een pre. Evenals enige
  bekendheid met de privacy en security frameworks, zoals NOREA PCF/ISO 27001/2 en affiniteit met ICT.
  Als medewerker informatiebeveiliging en privacy kun je goed structuur aanbrengen en ben je in staat om
  mee te denken over de juiste aanpak om maatregelen te implementeren. Je weet technische termen en
  beschrijvingen te vertalen naar begrijpbare taal. Je bent organisatiesensitief en weet om te gaan met
  verschillende en soms tegenstrijdige belangen.
  De competenties communiceren, integriteit, overtuigingskracht en kwaliteitsgerichtheid zijn goed
  ontwikkeld.

  Arbeidsvoorwaarden
  • Bij NPO hanteren wij een 36-urige werkweek met flexibele werktijden waarbij wij hybride werken;
  • Je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
  • Je krijgt 200 vakantie-uren;
  • Wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

  De functie van medewerker informatiebeveiliging en privacy kan vanaf 32 uur per week ingevuld worden en
  heeft een salaris tussen € 2.813,= en € 4291,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis
  van opleiding, ervaring en equal pay m/v/x. Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een
  jaarcontract.

  Interesse?
  Wil je meer weten over de functie van medewerker informatiebeveiliging en privacy neem dan contact op met Tony de Meijer, IT security officer, via 06 38 69 17 01. Je kunt ook bellen of appen met Jolanda Janssen, recruiter op 06 23 63 71 31. Heb je geen vragen en ben je enthousiast stuur dan je cv en motivatiebrief (t.a.v.
  Joost Negenman).

  Je kunt tot en met zondag 04 september 2022 solliciteren

  NPO

  Medewerker informatiebeveiliging en privacy (m/v/x)

  NPO

  Solliciteren

  Geplaatst op 29 - 07 - 2022

  Nog 24 dag(en)
 • Jouw nauwkeurige rapportages zijn cruciaal voor de compliance van onze bank. Als Reporting & Data analyst in Utrecht verzamel en analyseer je data en rapporteer je tijdig aan toezichthouders. Vind jij het leuk om een brede functie te hebben en heb jij ideeën hoe je processen rond interne beheersing kan verbeteren? Dan past deze functie goed bij jou!

  Zo ziet jouw baan eruit
  Een baan met verantwoordelijkheid? Zeker! Maandelijks krijgt de Volksbank een flinke hoop data binnen. Samen met je team analyseer je die financiële en niet-financiële data en breng je procesmatig structuur aan. Je zorgt voor goede rapportages richting de toezichthouders. De wereld van regulatory reporting is altijd in beweging, want er verandert veel bij de bank en bij toezichthouders.

  Jouw verantwoordelijkheden op een rij:

  • Het analyseren van financiële en niet-financiële data
  • Het opstellen van kwalitatieve en consistente rapportages rond liquiditeit, solvabiliteit of hypotheken richting de toezichthouders
  • De opgestelde rapportages controleren op wet- en regelgeving
  • Het rapporteren over periodiek terugkerende run-activiteiten en je houdt daarnaast scherp in de gaten wanneer er aanvullende of aangepaste rapportage nodig is
  • Bij nieuwe producten, zoals een hypotheek voor de klanten, stel je samen met je team vast of jullie over dit product moeten rapporteren en wat de vereisten zijn
  • Het nieuwe datawarehouse verder efficiënt inrichten met het team
  • Processen verbeteren rondom de interne beheersing
  • Weet je wat jouw functie leuk maakt? Je hebt een combinatie tussen reporting werkzaamheden en data. Binnen de Volksbank krijg jij een brede functie en kun jij jezelf verder ontwikkelen. Jouw input en verbetervoorstellen worden enorm gewaardeerd.

  Hier kom je te werken
  Je gaat aan de slag bij een multidisciplinaire agile-team met een van de volgende aandachtsgebieden: liquiditeitenrapportages, granulaire en hypothekenrapportages of geaggregeerde regulatory rapportages zoals CoRep en FinRep. Omdat je overal in de organisatie data ophaalt, leer je in korte tijd veel mensen kennen en doe je brede kennis op. Je werkt samen met collega’s binnen de finance-, treasury- en riskafdeling en schakelt met de business, de IT-organisatie en specialisten in business intelligence. De sfeer? Die is open: je voelt je al gauw op je gemak, want je kunt zijn wie je bent.

  Jouw kwaliteiten
  Scherp zijn op deadlines, verantwoordelijkheid pakken en het voortouw nemen: dat kun jij zeker. Je brengt je verhaal goed over en neemt anderen mee, zodat voor iedereen duidelijk is wat er moet gebeuren. Ook durf je kritisch te zijn en onderbouw je je mening als die afwijkend is. Samen met je collega’s zet je je in voor continue verbetering, want je gaat ervoor om steeds een topresultaat neer te zetten.

  Verder heb je:

  Hbo- of wo-niveau.
  Minimaal enige ervaring met regulatory reporting. Bij enige ervaring krijg je bij ons de kans om verdere kennis op een vlotte manier eigen te maken. Heb je al ruime ervaring? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren.
  Sterke affiniteit met data in een reportingomgeving. Je kunt relevante data verzamelen, analyseren en gebruiken voor het opstellen van heldere rapportages.
  Bij voorkeur ervaring met financiële, bancaire systemen en/of regulatory software of je bent in staat om snel te leren werken met deze systemen.

  Wat krijg je van ons?

  Een boeiende en uitdagende functie als Reporting & Data analyst bij een bank die op professionele wijze bijdraagt aan een duurzame samenleving. De dynamische omgeving waarin je werkt, bied je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Jouw initiatief en creativiteit wordt gewaardeerd. Thuiswerken behoort tot onze werkwijze waarin er een goede balans is tussen werk en privé.

  • De salarisschaal is van €2.913,- tot €4.481,- euro o.b.v. 36 uur;
  • Dertiende maand en vakantietoeslag in het Individueel Keuze Budget (IKB);
  • Persoonlijk ontwikkelbudget van €750,- euro per jaar naast de standaard opleidingsmogelijkheden;
  • Thuiswerken met een HNW-budget van €600,- euro per 5 jaar om je werkplek arbo-verantwoord in te richten en een thuiswerkvergoeding van €40,- euro per maand;
  • Aandacht voor je inzetbaarheid (vitaliteit en loopbaan);
  • NS-Business Card voor de tweede klas

  De Volksbank

  Reporting & Data analyst

  De Volksbank

  • Utrecht
  Solliciteren

  Geplaatst op 29 - 06 - 2022

  Geen sluitingstermijn
 • 36 uur
  Salarisindicatie €2.869,95 tot €4.415,32

  De Volksbank

  Medewerker data en rapportage

  De Volksbank

  • IT
  • Den Haag
  Solliciteren

  Geplaatst op 29 - 06 - 2022

  Geen sluitingstermijn