JavaScript is not enabled in your browser.

Menu

WAAROM AANSLUITEN ALS KOSMOPOLIET?

Je wilt alles uit je carrière halen, laat geen kans onbenut jezelf verder te ontplooien en wil nieuwe competenties te ontwikkelen. Je vraagt je af hoe anderen dat doen en bent op zoek naar gelijkgestemden waar je ideeën en tips mee kan uitwisselen. Agora Network brengt je in contact met hen en ondersteunt je in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt bijvoorbeeld een masterclass over persoonlijk leiderschap, communicatie of een ander relevant thema bijwonen of deelnemen aan ons Two-Way Cross Mentoring programa waarin je met een mentor kan sparren over jouw carrière en persoonlijke doelen.

Bij alle activiteiten die we opzetten halen we inspiratie uit jouw culturele achtergrond en die van andere kosmopolieten. Daarnaast stimuleren we je deze uit te dragen binnen je eigen organisatie. We geloven namelijk dat jouw culturele achtergrond een kracht is die een verruimde blik biedt. Een blik die jou en jouw organisatie verder helpt om nog beter jullie missie waar te maken.

Kosmopolieten die zijn aangesloten bij een van onze members hebben toegang tot alle activiteiten van Agora Network:
  • Masterclasses die je ondersteunen bij het meer grip, focus en succes in je loopbaan krijgen.
  • Cross-mentoringprogramma waarin je cross-company wordt gekoppeld aan een bestuurder van een andere organisatie om je verder te ontwikkelen in je loopbaan.
  • Executive ontbijt of lunch waarbij je in gesprek gaat met een lid van de Raad van Bestuur over kansen en uitdagingen die er zijn op het gebied van culturele diversiteit.
  • Rolmodellensessies waarbij kosmopolieten die de top van organisaties reeds hebben bereikt ervaringen uitwisselen, acties formuleren en kijken hoe we samen meer impact kunnen maken om de doorgroei naar de top van cultureel divers talent te bevorderen. 
Kijk voor meer informatie op de pagina evenementen. Wil je meer informatie neem dan contact op via info@agoranetwork.com

Two-Way Cross Mentoring Programma

Kosmopolieten en inclusief leiders kunnen veel van elkaar leren. Vandaar dat ons Two-Way Cross Mentoring programma erop gericht is om kennis van elkaar op te kunnen doen. Tijdens het programma koppelen we gedurende een aantal maanden cultureel diverse talenten aan een senior-level mentoren van andere organisaties die ook bij ons aangesloten zijn. Doel is om de doorstroom van kosmopolieten te bevorderen door hen te ondersteunen in het (verder) ontwikkelen en versnellen van hun carrièrestappen. De mentor kan daarentegen de coachingskills (verder) ontplooien en meer cultureel bewustzijn ontwikkelen.

Het programma bestaat deels uit plenaire bijeenkomsten waarbij zowel gereflecteerd wordt op het (individuele) proces binnen het programma als dat er theoretische achtergronden worden gegeven over het belang van diversiteit en inclusie binnen organisaties. Daarnaast doorlopen de kosmopoliet en inclusief leider die aan elkaar gekoppeld zijn ook gezamenlijk traject, om zo op een persoonlijk niveau het mentorshipprogramma aan te gaan en van elkaar te kunnen leren. We starten ieder programma met een kick-off bijeenkomst en sluiten af met een bijeenkomst waarin we terugblikken op de opgedane inzichten.

Quote

"Ik droom van een samenleving die niet bezig is met het tellen van de eerste, tweede of derde generatie"

 Hakan Akdogan

Business Manager Hot Item Groep

Blijf op de hoogte van onze evenementen via onze mailing list