Heb je vragen? Mail ons

Voor Kosmopolieten

Waarom Kosmopoliet Worden?

Je wilt alles uit je carrière halen, laat geen kans onbenut jezelf verder te ontplooien en nieuwe competenties te ontwikkelen. Je vraagt je af hoe anderen dat doen en bent op zoek naar gelijkgestemden waar je ideeën en tips mee kan uitwisselen. Agora Network brengt je in contact met hen en ondersteunt je in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je kunt bijvoorbeeld een masterclass over persoonlijk leiderschap, communicatie of een ander relevant thema bijwonen of deelnemen aan ons cross-mentoringprogramma waarin je met een mentor kan sparren over jouw carrière en persoonlijke doelen. Bij alle activiteiten die we opzetten halen we inspiratie uit jouw culturele achtergrond en die van andere kosmopolieten.  Daarnaast stimuleren we je deze uit te dragen binnen je eigen organisatie. We geloven namelijk dat jouw culturele achtergrond een kracht is die een verruimde blik biedt. Een blik die jou en jouw organisatie verder helpt om nog beter jullie missie waar te maken.
Kosmopolieten die zijn aangesloten bij een van onze members hebben toegang tot alle activiteiten van Agora Network:
 
- Masterclasses die je ondersteunen bij het meer grip, focus en succes in je loopbaan krijgen.
- Cross-mentoringprogramma waarin je cross-company wordt gekoppeld aan een bestuurder van een andere organisatie om je verder te ontwikkelen in je loopbaan.
- Executive ontbijt of lunch waarbij je in gesprek gaat met een lid van de Raad van Bestuur over kansen en uitdagingen die er zijn op het gebied van culturele diversiteit.
- Rolmodellensessies waarbij kosmopolieten die de top van organisaties reeds hebben bereikt ervaringen uitwisselen, acties formuleren en kijken hoe we samen meer impact kunnen maken om de doorgroei naar de top van cultureel divers talent te bevorderen. 
 
Kijk voor meer informatie op de pagina evenementen. Wil je meer informatie neem dan contact op via info@agoranetwork.com

Ben je een kosmopoliet die bij een organisatie werkt die nog geen member van Agora Network is? We gaan graag met jouw organisatie in gesprek om zich bij ons aan te sluiten zodat je overal toegang hebt. Je bent altijd welkom bij ons jaarlijks congres. Kijk voor meer informatie op de pagina evenementen.