JavaScript is not enabled in your browser.

Menu

Promo coördinator (m/v/x)

Kom jouw ervaring inzetten om miljoenen Nederlanders enthousiast te maken voor de programma’s van de publieke omroep en word onze nieuwe promo coördinator!

Je komt te werken op de afdeling Continuïteit & Promotie, onderdeel van de Directie Publiek & Marketing. Deze afdeling verzorgt de promotie van programma’s van de publieke omroep op de drie lineaire tv-netten van de NPO. De afdeling onderhoudt hiertoe de continuïteits- en promoschema’s van de netten en coördineert de productie van de promo’s, inclusief het inspreken van de voice-over teksten, een check op de juiste vormgeving en de plaatsing in de uitzendschema’s van NPO 1, 2 en 3. Daarnaast coördineert de afdeling de productionele kant van de online promo’s voor onze video-on-demand platforms.

Dit ga je bij ons doen
Als promo coördinator voor een lineaire zender inventariseer je op basis van het programmaschema de behoeftes en coördineer je de promotionele uitvraag richting omroepen. Je bent dagelijks bezig met de promo-schema’s van een uitzenddag. In afstemming met de omroepen coördineer je de productie van promo’s, draag je zorg voor de inspreekteksten en hou je, van voorbereiding tot en met postproductie, de supervisie over de inspreeksessies. Je bekijkt alle promo’s en beoordeelt deze op kwaliteit, voice-over tekst en netvormgeving.

Je vervult een spilfunctie in de communicatie met de omroepen, schemazaken, eindregie, traffic en netmanagement. Je verzorgt de administratieve verwerking van promo’s in de planningsschema’s en relevante systemen. Bij programmatische wijzigingen ben jij verantwoordelijk voor de tijdige verwerking hiervan in het schema en doe je hiervoor de noodzakelijk afstemming.

Hier herken je jezelf in
· Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (communicatie of media) of aantoonbare werkervaring op hbo-niveau;
· op jouw cv staat minimaal 3 jaar werkervaring met planning- en/of trafficwerkzaamheden binnen de mediasector;
· je krijgt voldoening van het passend maken van schema’s;
· je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
· je houdt van dagelijkse deadlines en kunt goed werken onder druk;
· je bent accuraat en hebt oog voor detail;

Arbeidsvoorwaarden
· Iedereen is welkom. Ook als je bijvoorbeeld een arbeidsbeperking hebt en er aanpassingen nodig zijn;
· je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
· je krijgt 200 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur);
· wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

De functie van Promo coördinator wordt voor 36 uur per week ingevuld (4 x 9 uur waarbij je gemiddeld 1 dag thuis werkt en 3 dagen op kantoor) en heeft een salaris tussen € 3.118,= en € 4.757,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay (m/v/x). Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract.

Interesse?
Wil je meer weten over de functie van promo coördinator neem dan contact op met Samira el Yandouzi, manager Continuïteit en Promotie, op 06 25 63 84 67. Je kunt ook bellen of appen met Jolanda Janssen, recruiter, via 06 - 23 63 71 31. Heb je geen vragen en ben je enthousiast, stuur ons dan jouw cv en motivatie (t.a.v. Samira el Yandouzi)

Wanneer ontvang je een reactie?
Je kunt tot en met zondag 10 maart 2024 solliciteren.

12 maart 2024: terugkoppeling sollicitatie
15 maart 2024 : eerste sollicitatiegesprekken (ochtend)
18 maart 2024: terugkoppeling eerste sollicitatiegesprekken
25 maart 2024: tweede sollicitatiegesprekken (ochtend)
26 maart 2024: terugkoppeling tweede sollicitatiegesprekken
27 maart 2024: aanbod arbeidsvoorwaarden (per telefoon en mail)

Open voor iedereen
De NPO heeft een publieke taak: van waarde zijn voor elk individu én voor de samenleving als geheel. De behoeften van ons publiek, met al zijn achtergronden en opvattingen, zijn daarbij leidend. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Want juist doordat we van elkaar verschillen, kunnen we tot nieuwe inzichten en betere oplossingen komen. We nodigen dan ook graag kandidaten uit die door hun achtergrond en ervaring hieraan een bijdrage willen leveren. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen de NPO op deze wijze versterkt.