JavaScript is not enabled in your browser.

Menu

10 Jarig Jubileum

10 jaar Agora: De kracht van Verbinding

We nodigen je uit om samen terug te blikken op een decennium van verbinding en vooruit te kijken naar een mooie toekomst vol diversiteit en inclusie.

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring;
  • Inspirerende inzichten van D&I experts tijdens ons panel
  • Netwerkmogelijkheid met professionals uit het Agora netwerk
  • Walking dinner: een (vegetarische) mix van Afro-Caraïbische, Aziatische en Mediterrane smaken.
  • Cocktails & mocktails van Spikizi, de beste uit Rotterdam
  • Photobooth voor leuke en spontane herinneringen
  • Swingende afsluiting met een DJ 

Dit jubileum verdient niets minder dan een spetterend feest!

Dagvoorzitter
Graag presenteren wij Shayveca Kreuger, beter bekend als Shay, als onze dagvoorzitter tijdens het jubileumfeest. Shay is een veelzijdige persoonlijkheid die je wellicht kent van de radio, televisie of het podium. In de afgelopen jaren is ze uitgegroeid tot een allround host, interviewer en mediamaker.

Momenteel is Shay wekelijks te horen als presentatrice op Radio 2 en NPO Blend, en bijna dagelijks te zien als muziekdeskundige bij RTL Boulevard. Met haar ervaring en enthousiasme zorgt Shay ervoor dat elke bijeenkomst een bijzondere beleving wordt.

Lezing en dans: I Am Redo
Redouan Ait Chitt, beter bekend als REDO, is een professioneel danser en spreker die over de hele wereld optreedt. Geboren met verschillende fysieke uitdagingen, heeft hij met veel doorzettingsvermogen en passie zijn dromen nagejaagd en behoort hij nu tot de top van de danswereld. 

Sinds 2010 is hij onderdeel van de internationale breakdance crew ILL-Abilities™ en heeft hij diverse prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder “De Zwaan” in 2019. In 2021 opende hij de 2e halve finale van het Eurovisie Songfestival voor een miljoenenpubliek. Redo's motto is “NO EXCUSES, NO LIMITS”, waarmee hij gelooft dat met de juiste houding en drive, grenzen verlegd kunnen worden.

Spoken Word: Atta de Tolk


Atta de Tolk is een veelzijdig kunstenaar. Hij is een schrijver, een woordkunstenaar en een verhalenverteller. In deze wereld vol sociale bubbels, ziet Atta het als zijn taak om bruggen te bouwen en om verschillende werelden te verbinden met elkaar.

Panelgesprek kennisdeling
Tijdens het panelgesprek delen we inhoudelijke kennis en ervaringen om inzichten en handelingsperspectieven te bieden op het gebied van diversiteit, inclusie, discriminatie en kansengelijkheid met:

Rabin Baldewsingh
Rabin S. Baldewsingh is sinds 15 oktober 2021 de Nationaal Coördinator tegen Discriminatie en Racisme. 

In deze functie zet hij zich voor een inclusief Nederland zonder discriminatie en racisme, waarin de toekomstige generaties in verbondenheid samen kunnen leven in al hun verscheidenheid.Als NCDR fungeert hij als verbinder, aanjager en waakhond om de ambitieuze agenda van het programma om te zetten tot resultaten die bijdragen aan het tegengaan van discriminatie en racisme, ook in het Caribisch deel van Nederland. 

Vivian Acquah
Gepassioneerd en gedreven maakt Vivian Acquah CDE® een impact op de wereld van welzijn op het werk en DEI (DGI: Diversiteit, Gelijkwaardigheid & Inclusie).

Als gecertificeerde DEI-trainer/consultant zet Vivian zich in om de onderwerpen welzijn op het werk en DEI toegankelijker te maken voor iedereen. Met een naam die letterlijk vertaald 'water' betekent, is Vivian een brandblusser geworden op het gebied van DEI. 

Karim Amghar
Karim Amghar is een Nederlandse schrijver, programma-/documentairemaker, televisiepresentator, onderwijsprofessional en docent op het mbo en hbo. Hij is auteur van het boek 'Van Radicaal naar Amicaal', 'HOOR EN ZIE MIJ' en schrijft voor de NRC.

Hij presenteerde programma's als 'Karim Pakt Zijn Kans' en 'Het Verhaal van Abdelkrim'. Hij is gespecialiseerd in thema's als kansenongelijkheid, onderwijs, armoede, radicalisering & polarisatie, racisme & discriminatie, diversiteit & inclusie en schoof als expert aan bij RTL Nieuws en Jinek.

Selda Akbal
Selda Akbal is Voorzitter bij Agora Network en Strategisch Adviseur Diversiteit en Inclusie bij het Ministerie van OCW. Als expert in diversiteit & inclusie is zij gespecialiseerd in de onderwerpen psychologische veiligheid, HRM en Employer Branding.

Selda is ervan overtuigd dat je met ‘human capital’ het verschil kunt maken en dat ieder mens toegang dient te hebben tot dezelfde mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Als materiedeskundige weet zij als geen ander hoe je de kloof tussen praktijk en beleid kan dichten.


Blijf op de hoogte van onze evenementen via onze mailing list