Over Dit Evenement

Beste kosmopoliet, In ons dagelijkse werk zijn we continu met elkaar aan het communiceren. We hebben vergaderingen, pitches, onderhandelingen en presentaties waarbij we continu onze boodschap willen overbrengen op de ander. In deze tijden doen we dit op afstand, dat maakt communiceren extra uitdagend. Het continu blijven ontwikkelen van je communicatieve vaardigheden is essentieel om verder te groeien als mens en stappen te zetten in je carrière.
Agora Network nodigt je daarom graag uit om op donderdag 28 mei deel te nemen aan het webinar 'Communication Intelligence' gegeven door Mimoun Oaïssa. Deze succesvolle acteur en storyteller, onder meer bekend van De Vloer Op, The Devils Double en De Marathon, leert je in hoog tempo technieken en inzichten die jou helpen onder de waterlijn te kijken en zo 'het gesprek onder het gesprek' te lezen en naar jouw hand te zetten. Aan de hand van verrassende werkvormen ontdek je verschillende technieken die jouw communicatiestijl kracht bij zetten en die je kunt gebruiken op de werkvloer.
 
We hopen je in deze bijzondere tijd digitaal te kunnen verwelkomen op ons webinar, je te prikkelen en bij te dragen aan je ontwikkeling. 
 
Programma:
14:45 – 15:00 Digitale “inloop”
15:00 – 16:00 Webinar Communication Intelligence
16:00 – 16:30 Q&A met Mimoun Oaïssa
 
Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt. Je ontvangt een link naar het webinar als we jouw aanmelding hebben bevestigd.
 
Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via events@agoranetwork.com.
 
Kleurrijke groet,
Terence Guiamo, Ashnie Bisalsingh, Hakan Akdoğan, Maarten Wang, Rabia Soydemir, Selda Akbal, Yvonne Moonen en Suzan Nooijen