Onze gedachten gaan uit naar alle mensen die hierdoor getroffen zijn en naar al het zorgpersoneel dat in de frontlinie vecht voor onze gezondheid. We hopen dat jij en je naasten veilig en gezond blijven in deze roerige tijden. Ondanks alle moeilijke uitdagingen ontstaan in deze crisis ook mooie dingen, laten we als land zien hoe sterk, slim en solidair wij zijn en heeft het massaal thuiszitten ook voordelen voor mens en natuur.  
Hoe blijf je met elkaar in contact en verbonden in tijden van crisis en bij noodgedwongen thuiswerken? Het is een vraag die veel mensen, teams en organisaties momenteel bezighoudt - én die uitdaagt tot creativiteit, doorzettingsvermogen en samenwerking op afstand. 
Tip van Rabia Soydemir: plan een virtuele vrij-mi-bo in met elkaar zodat je ook naast alle conference calls elkaar blijft spreken over luchtige onderwerpen!
 
Agora Network beschouwt het als haar verantwoordelijkheid om de gezondheid van onze members, kosmopolieten en bestuursleden zo veel als mogelijk te beschermen middels het leveren van een bijdrage aan het beperken van het aantal coronabesmettingen. Hierdoor zullen wij de komende tijd geen face tot face events organiseren. Zodra dit weer kan, pakken we deze events op. Hou tot die tijd onze website en social media kanalen in de gaten. Als er digitale events beschikbaar zijn, word je daarover op de hoogte gesteld. 
 
Zorg goed voor jezelf en je naasten.

Kleurrijke groet,
Terence Guiamo, Ashnie Bisalsingh, Hakan Akdoğan, Maarten Wang, Mohamed Amezguiou, Rabia Soydemir, Selda Akbal, Yvonne Moonen en Suzan Nooijen